¤ Lépésröl lépésre ¤

Képes vagy irányitani a gondolataidat! Gondolataid minden esetben rezgést keltenek benned, és ez határozza meg mit vonzol magadhoz, majd a körülmények és az események a belöled árado rezgésnek megfelelöen alakulnak. Figyelmedet arra irányithatod amire csak akarod - tehát képes vagy a nem kivánt dolgokrol a kivántak felé terelni. De ha már sokszor megjelenitett rezgések vannak benned - hajlamos vagy továbbra is a szokásos rezgést kibocsátani, bármennnyire is szeretnél ezen változtatni.
Rezgésed kialakult törvényszerüségeit könnyen megváltoztathatod, különösen ha megérted, hogy ezt apránként, lépésröl lépésre teheted meg. Ha megérted rezgéseid müködését, ha megérted hogyan befolyásolják tapasztalatodat, és ami a legfontosabb: megérted hogy érzelmeid mit árulnak el rezgéseidröl, akkor biztos és gyors léptekkel haladhatsz vágyaid megvalositása felé.
Nem a Te feladatod elöidézni valaminek a megtörténtét - erre ott vannak a Világegyetem Eröi. Neked mindössze meg kell határoznod mit akarsz. Kivánságaid folyamatosan bövülö listájának soha nem érsz a végére, igy életed tapasztalatai, tudatos és tudattalan szinten egyaránt segitenek meghatározni, mit részesitesz elönyben, valamint hogy személyes nézöpontodbol tekintve mi az ami éppen jobb lehetne az életben - és Forrásod minden tudatos vagy tudattalan kérésedre válaszol.
Ha olyan tapasztalatot élsz meg,amelynek segitségével tisztába jössz azzal,mi az amit nem kivánsz - akkor egyértelmüen tudhatod azt is mit kivánsz. De amikor fájdalommal eltelve arra gondolsz amit nem kivánsz,akkor nem arra vagy ráhangolodva amit kivánsz, és erre akkor sem vagy ráhangolodva, ha valami olyanra vágysz,amit lehetetlennek érzel. Akkor sem, ha vágysz valamire,de hiánya miatt boldogtalannak érzed magad, vagy ha látod,hogy valaki birtokában van annak amire vágysz,és ezért irigyled őt.