A negativitás ajándékai

Látom, másnak is fel-felbukkan az életében egy-egy perc/óra/nap, amikor úgy érzi, ettől a hangulattól szívesen szabadulna. De ne becsüljük le a rossz kedvet, a negatív gondolatokat: Azzal együtt, hogy nem túl kellemesek, és magam is igyekszem különböző praktikákkal mielőbb búcsút inteni nekik (lehetőleg a soha-viszont-nem-látásra :)))! Viszont én pl. sokszor ilyenkor több ösztönzést érzek hozzá, hogy mélyen magamba nézzek és további erőforrásokat tárjak fel önmagamban. Ahogyan nem rég olvastam - és egyet is értek vele - minden negatív dolog egy korrektúra, hogy visszatereljen a boldogság útjára. Viszont a boldogsághoz - véleményem szerint - hozzátartozik az is, hogy mindig természetes maradjak. Hiszen egy arcra fagyott mosoly nem feltétlen kellemes - annak sem, aki így mosolyog és annak sem, aki látja. És hát azt se felejtsük el, hogy a rosszkedv múlandó - ez máris egy lökés a jó felé. :)
Werner Ablass és Thaddeus Golas pedig azt tanácsolja, hogy csak szeressük a negatív hangulatot is - a szeretet érzésének végül is mindegy, hogyan jön létre. Milyen igaz! :)
Kellemes napot mindenkinek! :)

HozzászólásokKedves Anikó!

Nem vagy egyedül,itt vagyunk Veled!
Minden ember életében vannak olykor nehéz napok,
de ,hogy ezek a napok elmúljanak csak és kizárólag Rajtad áll.

Pozitívan gondolkodni,meglátni másban a szépet,meghallani a tücsök ciripelését .Mind ,mind csak a te rezgéseid pozitívításától függ.
Élj mindig a mostnak. Csak MOST van!
Minden napod legyen nagyon szép, és energiával teli.

Szép estét kívánok neked.

KriszDrága Anikó! :)

A "negatív" és "lehúzó" erőket, csakis a gondolataiddal hozod létre. :) A Teremtő Erőd azonban természetes örökségedként a Tiéd! :) És a gondolataid által, képes vagy használni is! :)
Csak figyeld az érzéseidet! :) Elárulják, hogy éppen mit is teremtesz meg magad körül! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőAnikónak :)

Kedves Anikó! :)
Ezért is jó ez az oldal, mert itt biztató, bátorító emberek vannak. :) Egy biztos: Nem kell megijedni a negatív dolgoktól - az ugyanis csak felerősíti.

Csillagvirág, Álomkereső! :)
Valóban, a szeretet mindig létezik, nem kell létrehozni. Csak felé kell fordulni. Ez ütközhet időnként - magunk állította - akadályba. Szerintem. :)REagálás

Kadin, tökéletesek szavaid. És az Élet többször áll sajnos negatív és lehúzó erők összjátékából, nekem legalábbis, és tényleg nagyon jólesne bíztató bátorító kedvességetek. Ismeritek a mondást: " Egyedül nem megy!"Csatlakozom Álomkeresőhöz...

A szeretet áramlása olyan, mint a vadvíz, megállíthatatlan:)))

Csillagvirágos ölelgetés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves Kadin, Teljesen

Kedves Kadin,
Teljesen egyetértek azzal, amit a negatív érzésekről írtál. :) A szerepkük valóban mindössze ennyi: világosan tudtunkra adják, hogy amit éppen gondolunk, az nincs öaazhangban azzal, amit valójában szeretnénk. :)
És van még egy személyes véleményem a szeretet érzésével kapcsolatban - bár ez tényleg csak az én elgondolásom :) - mégpedig, hogy a Szeretet és a Szeretet Érzése nem jön létre. Az egyszeűen csak VAN. Legfeljebb mi állunk ellen neki a gondolatainkkal. :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőREagálás

Én is ugyanezen az állásponton vagyok mint te. A szeretetnek nem számít hogy hogyan hozzuk létre! Sokat lehet tanulni a fent említett két úriembertől