nem kellesz eléggé...

Van-e örök szerelem? ??
"Ami volt, elengedtem. Ami van, őrzöm. S ami lesz, arra készülök."
"Amúgy kell ezt agyon magyarázni? Nem elég, ha eléred, hogy felfigyeljenek rád, több kell. És az mindig." (dolcerina)

És akkor elérkeztünk oda, hogy kisugárzásod, természetes bájod, okosságod, megfogja a férfit. De vajon meg is tudod tartani?
Kellesz elégé?
Meddig nyúlsz utána?

A megérzések és a szív világába nem az agy és a logika a belépő.
Bár hiánya kétségtelenül unalmassá teszi az egészet. :-)
Mosolygó, játékos szemmel érdemes önmagunkat adni. Kell, hogy megnevettessük egymást. Kell, hogy számíthassunk egymásra. Kell hogy higgyen bennem, bízzon magában... :-))
Éberség és kommunikáció, ahogy a doki mondja.
Kisugárzás és tartás.
:-)) ÖSSZEtartozás...!

És akkor részletek olvasói hozzászólásokból:

"Álomnő vagy lábtörlő? Én inkább Önmagam választottam! :) Amikor ráléptem a társkeresés rögös útjára, úgy döntöttem én nem akarok "meghódítani" senkit!
Nem játszom meg magam, nem mutatok mást.. én Én leszek!
Akinek tetszik, és nekem is tetszik... jó... ha nem, NEM.
Néha kicsit elbizonytalanodtam, nem velem van-e a baj, hogy a jelentkezőkből egy sem jött be.... Túl válogatós lennék?
Aztán jött Életem,és én nem adtam alább! Voltam aki voltam!
Most 8 év után is ugyanaz vagyok! :)
Hiszen nem mutattam magam másnak!... és hisztisen is szeret!
Pedig aztán tudok!!!! :D
...
Szóval lányok!
Csak légy Önmagad!!!! Állj ki magadért!
Azt add amit valóban tudsz!!!! És az fog rád találni, akinek valóban rád van szüksége!!!
Puszi mindenkinek!
Julcsi"
:-))

Na és mi van a szex-szel?
A jó szex, a szerelmes szex az alap. Én még nem láttam jó, baráti alapon működő házasságot. Pedig rengeteg emberrel beszélgettem. S a tapasztalataim tükre is ezt mutatja.
Igen, a szerelem, a szerelmes szex is Isten ajándéka. Egy pap szájából hangzott el.

"Ha egy kapcsolatban ritkul az ölelések, a cinkos összemosolygások száma... ott már érdemes odafigyelni... hiszen ezek az apró gesztusok azok,amik aztán felébresztik és olyan jóvá teszik a szerelmes összebújást! :)
Nem vagyok prűd... nem azért nem írtam szexet... hanem mert a szex önmagában is van érzelem nélkül a világban...
a szerelmeskedés azonban két ember ajándéka egymás felé... egymásiránti érzéseik megélése... kifejezése...
Szóval... az apró gesztusok fontosak! Olyan szeretőek... vidámak... bensőségesek... ne szokjunk le róla!
Ez jutott eszembe hirtelen...
Ölellek!
Julcsi"
Puff.

És az őszinte beszélgetésekkel?

Ugye fontos lenne az őszinte beszélgetés egy kapcsolatban? Nem görcsölni, képzelegni, utalni, elvárni.

"Beszélgetni. Ha kell.
Mert soxor beszélni sem kell, csak élünk a mátrixban.
Tudom, hogy ha akkor a beszélgetés során az derül ki, hogy nekünk nincs dolgunk egymással, akkor majd jön más, elengedem. Mert hogy jön, az biztos. Holtbiztos." /Atti//

"Mert ha a nő kellemes hús, aki addig kell, míg kielégülsz... utána jön az unalom, csömör, hiányérzet... Kell az agy, a szív, a játékosság, hogy örülni tudj a másik minden mozdulatának, szavai zenéjének, szeme sugárzásának, gondolatai világosságának, okosságának, egymást erősítő szeretetének, ami NEKED, egész magadnak szól... Kell a másik elfogadó ölelése, hétköznapokból kiemelő szenvedélye, a másikhoz tartozás nagyszerűsége - épp ezért csak nagyszerű embert válassz társadul! - , kell a közös életszemlélet, s a belőle fakadó, együttesen még kedvesebb tevékenységek! Tétlen ember soha ne legyen partnered, s olyan se, akinek tempója teljesen más felfogásban, döntésben, cselekvésben, mint a tiéd !
Mindig lesz finomítandó dolog két ember kapcsolatában, de ha alapvető kérdésekben közel azonosak, akkor emelik, segítik egymást, többnek érzik magukat a kapcsolattól, energiát kapnak, s nem lohadnak, gyengülnek, erőtlenednek... " (Töprengő)

"Ha keresünk valamit, az a valami is keres bennünket." (Coelho)
"Ne hagyd, hogy elpusztítson egy olyan erő, amit azért tettek a szívünkbe, hogy mindent jobbá tegyen."
"Két dolog tudja felfedni az élet titkait, a szenvedés és a szerelem." (Ez is.)

LELKEKNEK, ennél szebbet rég nem olvastam. Szeretettel:
"A szemedben látom meg önmagam. A szemedből az Ég néz vissza rám. Úgy ölel(sz) át, ahogy magamat magamnak nem engedem.
Sok korlátomnak tudom már a nevét, és tudom, hogy csak én ragaszkodom hozzájuk. Mégis az ölelésedben válik valósággá, hogy nem kell lennem semmilyennek.
Ott is szeretsz, ahol én magamat még nem. Oda hozol szeretet, ahová egyedül nem tudok bemenni. Veled leszokom arról, hogy önmagam létjogosultságát bizonyítsam.
A szemed, ölelésed, befogadásod: szabadság." (Úton)

"Ha nem vagy Önmagad szabad sem vagy, a félelem irányítja az életedet és a kapcsolataidat, a látszat fontosabb számodra, játszmákban élsz, elégedetlen vagy, erőtlennek érzed magad, élősködővé válsz, borúlátásoddal fertőzöd a környezetedet, energiát szívsz el a másik embertől, befolyásolható, zsarolható vagy, ködös a jövőképed, hitehagyott vagy, a céljaid szétfoszlanak, kudarcok érnek, ítélkezően viszonyulsz a világhoz, nem tudsz határozott döntéseket hozni, hintázol a lehetőségek között, amíg mindegyik kicsúszik a kezedből, sodródsz, másnak adod át az irányítást, függőségben élsz, sajnáltatod magad, szeretetéhes vagy, de a feléd irányuló szeretetet nem tudod befogadni, a saját szeretetedet feltételekhez kötöd, érdekeid és szükségleteid szerint születik meg vagy hamvad el benned az érzet, a másik ember eszközzé válik számodra, pótszerekkel pótolod a valódi életet, Istent nem érzed – legfeljebb tudod, hogy van.
Ha Önmagad vagy szabad vagy, félelem nélkül, harmóniában élsz a világgal, a Teremtés törvényeit felismered és követed, hihetetlen erő feszül benned, bizonyosság van benned. tisztán látod a vállalt életfeladataidat, örömtelien éled meg az életedet, naponta új lehetőségekre ébredsz, mélységes hálát érzel, hogy élsz, végtelen szeretet árad benned minden teremtett lény iránt, tiszta érzésekből fakadó, határozott döntéseket tudsz hozni és küzdeni értük, felismered és megbecsülöd önmagad, és a másik ember értékeit, belülről vezérelt vagy, te irányítod önmagad sorsát, hiteles vagy, a tetteid-szavaid és érzéseid fedik egymást, tisztán, feltétel nélkül tudsz szeretni, a boldogság létállapotában alkotó életet élsz, a másik ember önmagává válik melletted, Istent érzed és tisztán hallod – nemcsak tudod, hogy van." csendo.hu

"Ne kapni akarj, hanem adni. De önmagad ne add fel. Ha testestül lelkestül odaadod magad, akkor már csak zsákmány vagy. Megesznek reggelire. Kedves légy és magabiztos.
Van az úgy, hogy szeretünk valakit, és van az úgy, hogy azt hisszük, hogy szeretünk valakit. Tudnunk kell a különbséget tenni a kettő közt.
Ha szeretünk valakit,- akár forró szerelemmel- az boldogsággal, nyugalommal tölt el bennünket. Feltölt.
Viszont, a szeretet nem egyenlő a rajongással, és nem egyenlő a szeretethiánnyal. A rajongás egyoldalú, és szeretethiánnyal párosul. Ezt onnan ismerhetjük fel, hogy érzékeink a viszonzásra vannak kiélezve. Teli vagyunk várakozással, "nehéz a lelkünk". Amikor azt mondod Neki, hogy szeretlek, igazából azt érzed "szeress engem". Ha ezekkel tisztában vagy, akkor a különbséget másokon, és magadon is észre fogod venni." (Dolcerina)

"A szerelemhez hitelesség szükséges. Hogy hiteles legyek önmagamnak, önmagam előtt, amikor hazaérek s belenézek a tükrömbe. Mosolygósan, amikor senki sem lát."
"Miért vannak ők együtt? Mit akarnak egymástól? Biztonságot? Két bizonytalan ember hogy adja meg a másiknak? Nem értem. Nem értem azt sem, hogyha valaki nem lehet önmagára büszke s nem szereti saját magát, az miből ad másnak?" (A Doki)

A tükrökről Tisza Kata szavaival:

"Búcsúzóul pedig legutolsó munkám, A gumiember recenzióját hagyom, mert ez egyike azon kevés munkámnak, amit nem értékeltem át.
Miért szeret bele a nő egy csalóba? Egy sorozathazudozóba, aki ráadásul pszichiátriai kezelés alatt áll? Egy kábítószerfüggőbe, akinek az alvilág jár a nyomában? Akinek az egész élete ördögi részletességgel megtervezett agyszülemény? Pontosan azért, amiért menekül is előle. Mert ő maga is legalább akkora, ha nem még súlyosabb csaló.
Ezek vagyunk. És végül mindig megtaláljuk a másikat, akiben szembenézünk önmagunkkal. S hogy el bírjuk-e viselni a felismerést?"
***

A TÜKÖR TÖRVÉNYEI
1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.
2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. - AZ NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erős.
3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint, AKKOR AZ AZ Ő PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.
4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.
(csillagvirág)

A férfi és a női agy :-)))))))))
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K9yXyy5FNRM

Mert mi is az igazi szerelem? Őszintén és romlatlanul, ahogy csak a gyerekek látják:
www.youtube.com/watch?v=ItTrhRIJpuc&feature=player_embedded

Címkék:

Hozzászólások.

..

.