Ma is szép jóóó reggelt kívánok Mindenkinek!

Tudjátok azt, hogy ma van az a holnap, amitől tegnap féltél? (Popper Péter)
Tudjátok azt, hogy ma kezdődött el életed újabb sikernapja?
teli pohár- üres pohár... Neked milyen a poharad ma reggel?

Tegnap találkoztam egy kisvárdai lánnyal, aki 26 éves, gyönyörű és egy hónapja találkoztunk először. Egészen addig az a gondolat vezérelte az életét: neki úgy sem sikerül semmi sem.
Nem magától találta ki, ebben nőtt fel, ezt látta, ezt élte.
Ám megváltoztatta ezt a mondatot és megváltozott az élete!
Csodálatos élete lett! Azt mondta nekem:
-"Tudod, Csilla, nem is gondoltam volna, hogy az élet ennyi szépséget, boldogságot rejt magában! Mindennap azzal a gondolattal kelek, hiszem, hogy Ma valami csodálatos dolog történik velem, és képzeld! Mindennap jönnek a kicsi csodák, az örömök és már észreveszem őket és örülök nekik. És ez olyan jó!"

Neked milyen mondatod van a fejedben, amit meg kellene változtatni?

Nekem az volt: csúnya vagyok és kövér! Engem nem szeret senki!Majd akkor leszek boldog, ha valaki szeretni fog!

Ugye mekkora marhaság? Kicseréltem arra: szerethető vagyok, szeretem önmagam és hálás vagyok minden egyes tapasztalatért, amit a múltamban átéltem, mert minden rossz egy sokkal jobb dolog kezdete! És képzeljétek! Valóban így is van!

Ragyogó október 11.-ét kívánok sok-sok szeretettel Valamennyiünknek!

Csillátok :)

HozzászólásokDrága Csillám....

Sokat köszönhetek Neked! Ezért most itt is , kivánok neked nagyon Kellemes Ünnepeket : ágicaCSillukám és Belladonna....

Csillukám ! Szeretnék elmenni a tréningedre én is,ha lesz legközelebb. A könyvedet már megrendeltem. Annyit olvastam itt a blogodban Rólad,,,,,és az életedről. Te egy ÉLETMŰVÉSZ vagy!!!
Kedves Belladonna, én is az agykontrollt használom legtöbbször,de vannak kazettáim,cd-ék,dvd-ék is. A lakásunkat valamiért én sem tudom eladni,pedig jó és frekventált helynek számít. Próbálkoztam már 3x különböző hirdetéssel,,,pohár víz technikával,,,programozott kommunikációval,,, stb. Meditációban elképzeltem,hogy e-mailben az egész megyének feladtam 1 jól megszerkesztett lakáshirdetést. Mégsem sikerült,pedig egy éve szeretnék elköltözni.Ezt csak zárójelben merem írni ( lehet,hogy ragaszkodom a megszokotthoz? ) szeretettel : fénysugárDrága csillair! Legyen neked is nagyon szép a napod! :o)

Tudom,sok tanulni valóm van még.Várom is nagyon,hogy találkozzunk. :o)

Elgondolkodtatott az írásod a NEM-mel kapcsolatban.Hasonló képpen nőttem föl én is,mint az említett fiatal lány.Pl. ezért nem tanultam meg sütni ,szabni-varrni,kötni...stb.A kérdésem: Ha azt mondom nem tudok sütni,varrni stb.akkor itt miért nem érvényesül az Univerzum részéről a Nem elfogadása?Azért mert elhittem,hogy nem vagyok ezekre alkalmas és úgy is ÉREZTEM(és nem is próbálkoztam.vagy ha igen,akkor eleve kudarc volt?)?????Ezért van az is,hogy NEM szeretek itt lakni és mégsem szabadulok innen már évek óta????S ezért van az is,hogy pl.az agykontroll technikák közül a 3 ujj technikát remekül használom,mert azt még elhiszem,hogy nekem is sikerülhet,de a többit már blokkolom,mert még mindig nem sikerült átlépnem azon,hogy "nekünk ennyi jár,ennyi adatott ?"Csilla,

Szivárványként ragyog ebben a reggeli sötétségben minden mondatod...!

Olyan erőt és lökést adnak nekem gondolataid, amit Te el sem tudsz képzelni....

Léptem 3-mat előre, vasárnap 6-ot hátra, tegnap megint 8-at hátra, úgyhogy - szokás szerint - megint "életmentő" pillanatban találtak meg engem ezek a mondatok, és így kora reggel már elmondhatom, legalább kettőt léptem újra előre.

Köszönöm Neked, és csodákban gazdag, ragyogóan szép napot kívánok Neked, és minden Lélektársamnak !!

Szeretettel:

Ildikó