Ha ezt meghalljátok...avagy hogyan vonzottam be egy kőművescsapatot

Annyira vicces, elkell mesélnem nektek!
Hónapok óta húzódik a házunk szinezése és a lábazat, kerítés hasonlók. Nem mesélem el az egész történetet, sok mizéria volt vele, és a Titok tudásával később meg is beszéltük a párommal, bizony mi vonzottuk be maguknak azokat, akiket végül lassan 1 hónapja kirugott, mert minősíthetetlenül dolgoztak.
De nem is ez a lényeg, hanem! Kértünk egy helyi embertől ajánlatot, jött is de nem volt olcsó. Erre párom közölte kér még kettőtöl és ebből a 3omból választunk. Én meg valamiért már akkor döntöttem, ezt az embert szeretném. A Titok tudásával megerősítettük magukban, hogy a lehető legjobb kezekbe kerül aházunk, és hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

Múlt héten valami érzelmi felindulásből, páromat megkerülve, felhívtam a választottamat, aki mellesleg középárfekvés lett a többi mellett. Párom nem is tudta, de megmondtam neki őt szeretném, majd én elintézem a párommal, rendben lesz. Amikor próbáltam beadagolni páromnak, nem ment persze, ellenkezett nagyon. Drága, drága, drága. Gondoltam nem erőlttem, majd kialakul. Gondolatban dolgoztam rajta. Majdnem eltelt a hét, mikor is pénteken párom közölte, csinálja ő a munkát, jó lesz az igazam van, úgy érzi.
Aztán tegnap megjegyezte nekem, hogy tudtam-e, hogy látta választottunkat a Kövi Szabolcs koncerten.....hm....a mi kőművesünk eljött az általam szervezett koncertre....:)))és még nincsen vége....

Ma reggel felhív Ede ( hívjuk most így) , hogy köszöni a koncertet, nagyon jól érezte magát. Kérdezem, hogyhogy eljött. Mondja hogy, hogy..megvan mind a 12 lemeze a Kövi Szabolcstól..és más hasonló zenéket is hallgat...ő sokat foglalkozik a lélekkel mondja....erre én: én meg Bach-virágterapeuta vagyok és szintén a lélekkel foglalkozom....mondja, tudja, és egyébként ő meg metafizika és parapszichológiát végzett!!!!!!

Halljátok? Az én bevonzott kőművesem spirituális úton jár, és ráadásul nem alap szinten!!!!
Meg is beszéltük, hogy sokat fogunk beszélgetni amíg itt lesznek:))))))
Hát megérkezett a kérésem!!!Megint megérkezett!

Na kérem, ennyit arról, hogy vonzottam be magunknak a megfelelő kőműves csapatot......és hogyan kaptam meg rá a megfelelő embert!!!!!
Szildi

HozzászólásokOlyan drágák vagytok, egytől egyig!

Drágáim, csak azért tudok olyan lenni amilyen vagyok, mert Ti vesztek körül engem, Ti, mindannyian! Köszönöm nektek, hogy vagytok!
Szeretettel:
SzildiSzildi!!

Egy csoda vagy:-)):))))

Drága Szildim!

Úgy látszik, nemcsak TE hallgatod meg a mi kéréseinket, hanem az Univerzum is meghallja a Tiedet!
Vasárnap is elkérték tőlem a web oldalad címét és mégegyszer hálásan köszönöm, hogy VAGY!
Kovács Ildikó üzeni, hogy máris sokkal jobban van és köszöni, hogy időt szántál rá!
Valamennyien köszönjük, Szildink!

Csillád :)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *