Drága kedves Öbikém és Mindenki! Mosolyogjon Mindenki!

Így gondolom én is, hiszen egy nagy családhoz tartozunk, ahol nincs magyar, nincsen vallás, nincsen bőrszín. Ahol mindenki a nagy EGÉSZ része, az EGYSÉG része. Ahol mind EGYek vagyunk.

Ezt az írást jó régen tettem a faliújságomra, hogy mindennap láthassam, és emlékeztessen engem arra, miért is vagyok itt tulajdonképpen.
Azóta nagyon sok minden történt, hihetetlen élményekkel lettem gazdagabb, szinte csodával határos, ami egy éven belül lezajlott körülöttem.
Mostmár, nem kell, hogy emlékeztessen, hiszen e szerint élek, ez lett mára a hitvallásom.

"Az ÉLET alaptételei:
• Minden EGY!
• A világot két őselv mozgatja: a tudat és az energia.
• Amint fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.
• Az élet értelme maga az „utazás”, az élet célja, pedig a Tudat Fejlődése.
• A lélek nyelve a betegség, amely fejlődési lehetőségeinket tárja elénk.
• A külvilág a mi tükrünk, megpillanthatjuk benne fejlődési lehetőségeinket.
• Megváltozom, s ezáltal megváltoztatom a világot!"

Szeretném, ha Ti is kitennétek valahova, vagy legalább a táskátokba, hogy mindig legyen nálatok emlékeztetőül. A tudat, hogy soha nem vagyunk egyedül, és egyek vagyunk, csodákra képes. Ahogy a szeretet is.

Szeretettel ölellek benneteket:
Szildi

HozzászólásokDrága Szildi!

Az Élet alaptételei a Tabula Smaragdínából származnak és Hermész Triszmegisztosznak köszönhetjük őket. Kérlek Benneteket, ezt is tegyétek hozzá. Legyünk hálásak annak az Ember Istennek, akit Isten emelt fel az angyalok közé.

Kattints a linkre:

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Köszönöm Szildi!

ÖlellekDrága Szildi :)

Köszönöm szépen :) kiteszem :)
Szeretettel öllellek: öbike :)