Kiválasztott vagy!


Számtalanszor tapasztalom, - és bevallom, magam is megjártam ezeket az utakat már :) - hogy szeretett embertársaim, lélektestvéreim egyenlőtlennek, alacsonyabbrendűnek, vagy éppen felsőbbrendűnek érzik magukat. Úgy gondolják, vannak kiválasztottak, akik eleve jobban boldogulnak és vannak, akik kevésbé. Hogy bizonyos kötelességeiket előbb le kell róniuk, mielőtt szabadon teremtve boldogan élhetnének, míg mások arra rendeltettek, hogy könnyebb, gazdagabb életük legyen. Egyesek nagyobb, fontosabb küldetésre lettek kiválasztva, míg mások arra, hogy beleszürküljenek a dolgos hétköznapokba.
Nos, ezzel kapcsolatban most leírom az én saját véleményemet.
Nincs kiválasztott nép, nincsenek kiválasztott embercsoportok! Kiválasztottnak lenni nem csak néhány Lélek kiváltsága! Kiválasztottnak lenni mindannyiunk kiváltásága.

Egyszer kerestek egy önkéntest, hogy magára öltse azt a fizikai létformát, aki ebben a létidőben, ebben az idősíkban, ezen a bolygón a Te fizikai testedként nyilvánul meg. Rengeteg érdeklődő volt erre a "szerepre"! De csak egy valaki tölthette be. És képzeld, a választás Rád esett. Nem azért, mert különb vagy, mint bárki más! Egyszerűen csak azért, mert képességeid, készségeid és legfőképpen vágyad ereje - mely e szerep betöltésére irányult - alapján Te találtattál a legrátermettebbnek. Mivel Te akartad ezt a legjobban, Te vágytál erre a legerősebben, ezért a Tiéd lett a kiváltság, hogy ebben a létidőben, ebben az idősíkban, ezen a bolygón az lehetsz, aki itt és most vagy.
Egy másik létidőben, egy másik idősíkban, talán egy másik bolygón, valaki más kapta ezt a "szerepet". Lehet, hogy ő teljesen másképp éli meg ugyanezeket a tapasztalásokat, az is lehet, hogy teljesen más tapasztalásokat él meg ott, holott fizikai megjelenésében pontosan ugyanúgy néz ki, mint Te és pontosan ugyanazok a fizikai feltételek adottak számára, mint amik körülvesznek Téged itt. Viszont végtelen számú választási lehetőség adott számára (akárcsak számodra), melyek mindegyike különbözik azoktól a döntésektől, melyeket Te hoztál eddigi itt léted során.
Az is lehet, hogy egyszer már Te is voltál abban a fizikai testben, melyet a mi létidőnkben, a mi idősíkunkon, a mi bolygónkon, a mi történelmünkben Napóleonként ismerünk. Lehet, hogy épp ebben az idősíkban volt részed ebben a tapasztalásban, lehet hogy egy másikban. Viszont tudd, hogy Napóleon most is létezik! Egy párhuzamos idősíkban valaki most is épp magára ölti Napóleon testét!
A mi idősíkunkban Napóleon kora már elmúlt, ám az Univerzum Végtelen Óceánjában, a párhuzamos idősíkok egyikében Napóleon és kora ma is létezik.
És nem csupán történelem! :)
Viszont tudd azt is, hogy mindennek jelenlegi fizikai kivetülésed szempontjából, jelenlegi létidődben, nincs semmi jelentősége.
Nem számít ki voltál "előző" fizikai testetöltéseidben: Napóleon, spártai harcos vagy éppen a 12 apostol valamelyike. Ennek mind nincs semmi jelentősége!
Ezeket a "szerepeket" bármikor, bárki magára öltheti. Valaki most is épp ezt teszi, egy párhuzamos idősíkban.
A Te időd azonban Itt és Most van!
Jelenleg arra a "küldetésre" lettél kiválasztva, melyet Itt és Most élsz meg, amit Itt és Most tapasztalsz!
Erre vagy kiválasztva!
És nem létezik ennél nemesebb feladat, mint hogy Itt és Most, ebben a létformádban, ebben a létidőben, ebben az idősíkban, ezen a bolygón, ebben a Pillanatban, függetlenül minden más külső tényezőtől, függetlenül más létformákban, más létidőkben, más idősíkokban, más bolygókon, más pillanatokban szerzett tapasztalásaidtól, BOLDOG LÉGY!
Ez a Te időd!
A Boldogság Itt és Most van!
Erre vagy kiválasztva!

Szívem Végtelen Szeretetével ölellek Benneteket:
Álomkereső


HozzászólásokKöszi

Álomkereső amit írtál:)
Jól értelmeztem,ez azt jelenti,hogy más létsíkokban vannak ugyanolyannak született emberek, mint én és mivel máshogy döntöttek az életükben,ezért más eredményre jutottak?Azoknak az embereknek csak a fizikai testük és született körülményeik ugyanolyanok,de más lélek van bennük,ugye?Szóval nem én vagyok mind,hanem csak fizikailag vagyok mind én.Így értsem?Kedves Olinagy!

Köszönöm! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Kedves Katis!

Szerintem, megválaszoltad a saját kérdésedet! :))))))

Szeretettel,
Álomkereső
Gratula!!!!!

Kedves Álomkereső!

Szépen leírtad a lényeget!!!!!!!!!!!!
Gratula!
Sokaknak segített, segít!

Szeretet és áldás mindenkinek!Kiválasztottságról jutott eszembe

Volt régen az a sorozat.A sliders.
Mikor egy fiatal "kutató" az időben utazva a saját világának párhuzamos síkjába került.Mindig igyekezett hazatalálni de mindig más létsíkban találta magát...
Persze nem ért "haza".
Ahonnan elindult.Minden világban ott voltak ugyanúgy az ismerősei és a környezet is hasonló volt...

Akkor gyerekként foglalkoztatott a gondolata ennek a "térugrás"-nak,vagy hogyan is nevezhetném:)
Persze nem foglalkozhatok azzal,hogy egy másik,párhuzamos világban éppen mit csinálok,hiszen az is csak egy lehetséges változata a történéseknek.hiszen onnantól kezdve,hogy minden kihat vagyis hatással van mindenre,annyiféle lehetséges történése létezik a dolgoknak.

most nagyon "primitív" példa.Mondjuk ha a palacsintát nem lekváros kakaósan eszem,hanem csak lekvárosan./most ez azért jutott eszembe,mert így ettem/.tehát ha csak lekvárosan.
Itt viszont nyilván közbe jön az érzelmek fontossága,hiszen az érzelmek azok,amik alapján döntünk.Még egy realista is.Úgy gondolom.
Itt viszont akkor megint arra jutok,hogy az érzelmek alakítanak mindent.

VAGYIS

Minél több örömet okoz valami,akkor maga az energia /ami körülvesz téged vagy ami te magad vagy vagy ami tebenned van/ annál pozitívabb/magasabb frekvenciájú/.
Most elakadtam.
Merthogyha egy energia alacsony rezgéstartományban van,nem feltétlenül nem jó,csak más az energia minősége,de nyilván a magasabb rezgésű frekvencia az,ami tisztább/jobb közvetítő/hamarabb rezonáló vagyis érzékenyebb...
tehát hogyha minden pillanatban a tiszta,szeretettel vezérelt ürümérzet az,ami irányt mutat létünkre nézve,akkor nyilván a lehetségesek közül a számunkra legjobbat éljük meg.

Viszont ha nincsen idő és a tér minden pontján létezünk egyszerre,vagyis egyszerre mi is a MINDEN vagyunk,akkor mindent megélünk egyszerre,csak másra vagyunk fogékonyak.Az idő által behatárolva,mert ezt választottuk.

Igazából arra akartam utalni,hogy nem igazán értem ezt a párhuzamos világok dolgot,és most ez jutott eszembe.

Nemtudom követhető voltam-e,vagy sikerült e magamnak választ adnom,de arra megint rájöttem,amit jó érzés kísér az csakis örömteli lehet:)Persze a fejlődésünket nem csak ez szolgálhatja.
Nade ez megint más...

Köszönöm,hogy megtiszteltetek figyelmetekkel:)
minden világból ölelés:))))

u.i.:megnyugodtam,most sem érzem magam skizofrénnek...Drágáim!

Köszönöm, hogy érdemesnek találtátok arra, hogy elolvassátok!
Az Élet, és minden Ajándéka a Tiétek! :)

Szeretettel:
Álomkereső
sjudit

Drága Álomkereső ! Csodálatos amit leírtál, mint ahogy eddig is minden megnyilvánulásod. Alig várom, hogy a hétvégén Pécsett megismerjelek, Ercsikével együtt. Öröm átérezni a boldogságotokat. Szeretetteli öleléssel: JuditDrága álomkereső!

Szép ez az élet és köszönöm Neked, hogy VAGY!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Örül a lelkem

Csuda szép, lélekemelő dolgokat irtok.Jó itt lenni veletek, bár én nem szoktam irni, de amikor tehetem olvaslak Benneteket , és töltődöm szeretettel, energiával, bölcsességgel, és jó kedvvel.
További nagyon szép napot Mindnyájunknak.
Sok-sok szeretettel:
MargoDrága Álomkeresőm!

Azt a mérhetetlen önzetlen szeretetet,nyugalmat,őszinteséget amit tőled kapok csak megköszönni tudom.Soraidat magamba zártam.

Imádlak! Tudod miért!

Szeretettel ölellek: KrisztiDrága Álomkeresőm!:)

Nekem ezekről a csodálatos gondolataidról az a kis történet jut eszembe...

hogy kezdő MLM-es koromban, felidézték a spermiumok összehasonlító esetét erre, amit Te nagyszerűen leírtál Nekünk.

A Kis apró és milliárdnyi spermiumok, hogy cikáznak, siet mindegyik, hogy elsőnek Ő érjen Célba,hordozva a DNS-eket, és Hopp! pont e mi DNS vívőnk ért legelsőnek Célba, VELÜNK! :))))

Mi ez, ha nem komoly Siker? És ez már fogantatásunk másodperceiben eldölt. ??????????

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Szeretni....

szeretve lenni vágyom......Szeretni csak úgy....... Szeretve lenni, ne tudjam miért...... Ölel. ÁgicaDrágáim!

Gyönyörű Csodái vagytok az életemnek! :)
Szeretlek Benneteket! :)

Szívem szerető ölelésével:
Álomkereső
Drága

Drága Álomkeresőm!

Szívem, lelkem, minden rezdülésem egyet ért Veled, azonosul a gondolatoddal,
szavaiddal..csodálatos nagybetűs EMBER vagy!!
Szívből örülök a találkozásunknak, jó, tudom..semmi nem véletlen..
Te drága Lélek testvérem szeretlek szívemből, lelkemből

Ölellek Anna a MosolygósDrága Álomkeresőm :)

Te mindig békét és szeretetet hozol a szivekbe, lelkekbe :)
Köszönöm hogy vagy nekünk....
Szeretlek :)Kicsikém:-)

Oly jó,hogy vagy.
Mi "itt és most" élünk:-)))
SzeretlekDrága Álomkereső :)

Te vagy, ki tükröt tartasz... :)
NÉzz bele és láss csodát :)
A csoda TE magad vagy :)

köszönöm a csodálatos irásaid :) Ezt is :))))

szeretettel : TündeDrága, drága kedves Álomkereső!

Mennyire, de mennyire szívemből beszélsz!
Ezt közvetítem én is, a magam kurta-furcsa módján: A boldogság mindenkinek jár!
Szeretettel ölellek:
SzildiÁlomkeresöm!!

Köszönöm , hogy ezt megosztottad velünk !!! Ölel : ágica