Üdvözlet

Sziasztok,

Üdvözlök mindenkit. Nemrég tértem vissza az USA-ból, ahol angolul olvastam a The Secret című könyvet. Nagyon reméltem, hogy magyarul is olvasható lesz, és tessék októberben megjelenik!
CD-n is meghallgattam, nagyon hatásos volt.

Megváltoztatta a gondolkodásomat, megváltoztatja az életemet.

Attraction

HozzászólásokÉn is így jártam ...

Kedves Attraction! :)

Képzeld el, én is úgy jártam, hogy a filmet már valamikor áprilisban lálttam. Nagyon-nagyon lenyűgözött és a legjobb barátomnak is odaadtam, hogy nézze meg. Akkor feliratnak még nyoma sem volt sehol. Mivel ő nem beszél annyira angolul, ezért meg se nézte, részemről meg részben feledésbe merült a film, mert mással voltam elfoglalva. Valamikor júliusban pont ez a barátom kezdett el érdeklődni a film felől, mert valaki más is ajánlta a figyelmébe, csak most már magyar felirattal. Azóta meg folyamatosan erről a filmről beszél. Tőle tudtam meg ezt a honlapot és azóta rendszeresen benézek, mert sok pozitív energia van. Minél többet generálunk annál több lesz és annál több emberhez jut el!

Szép napot :o)
FiatalonGazdagon:-)

Kedves FiatalonGazdagon,

Köszönöm a szíves köszöntést.
Igazából az angolul nem tudó kedves barátaim miatt várom a Secret magyar megjelenését.

Üdv.

AttractionÉn pl. a Lynn Grabhorn:

Én pl. a Lynn Grabhorn: Vonzás hatalma cimű könyvet a könyvtárból kölcsönöztem :-) nekem az volt a kivánságom, hogy minden könyvet amit szeretnél elolvasni az megtalálható legyen és könnyen hozzájutható :-))
na persze, hogy én voltam a legelső aki kikölcsönözte még szép :-)))
ajánlom figyelmetekbe Balogh Béla: a tudatalatti 10 parancsolatát nekem megvan, ha kéritek megadatik :-))))) mit gondoltok ez is honnét van? :-))
ajánlom annak aki ezzel szeretné inditani a napját!! remélem nem probléma, és nem reklám :-))

"világomban minden rendben van":))) Nekem is tetszett. :)

:)))
Nekem is tetszett. :) És a Hicks könyvek is mind egytől-egyig szenzációsak! :)

FEEL GOOD :)
Álomkereső:o)

Kedves Álomkereső! :)

Egyszerűbb volt ezt írni, mint keresgélni a bejegyzésed, ahol említetted ezt a könyvet :) Én még nem olvastam, de csak idő kérdése! Viszont a Lynn Grabhorn féle könyv fantasztikusan jó volt .....

Szép napot!
FiatalonGazdagon:)))

Kedves FG barátom,
Ilyen "kijavítgatós" lennék? :))))
Egyébként jól írtad! :)))

Szeretettel:
Álomkereső:)

Kedves Attraction!

A nevedből eszembe jut, amint Bob Proctor még a film elején mondja: "...one law: it's ATTRACTION!" :) Üdvözlünk az oldalon!

Már több könyv is van, ami a vonzás törvényéről szól és ami már megvan magyarul: Lynn Grabhorn, Esther Hicks (remélem jól írtam, ha nem akkor Álomkereső barátunk kijavít) és még mások. Csak be kell szabadulni egy könyváruházba és megtalálod. Vagy megvárod az októbert :)

"Azzá válsz, amire gondolsz!"
FiatalonGazdagon