Hogy segitsek magamon,ha ....

Szia kedves olvasóm!
Egy barátom ajánlotta nekem ezt az oldalt.Látja tudja,hogy egyszerre mennyi probléma hullott a nyakamba.Mondta olvasgassak itt és feltétlenül nézzem meg a filmet.Eddig sok érdekes dolgot olvastam.Bár sokmindenen elgondolkodva nem nagyon értem pl. azt,hogy ha egy félbeszakadt kapcsolatnál én erősen gondolok a másikra és azt kivánom,ill azt szeretném,hogy béküljön ki velem és legyen újra a párom.Minden erőmmel,szeretetemmel,pozitiv gondolatokkal akarom,hogy ez megtörténjen,DE közben a másik már nem hajlik erre és ő meg már negativakat gondol rám és nem akar békülni,akkor a két gondolat illetve akarat nyilván,legalábbis szerintem taszitja egymást!!Ilyenkor melyik győzhet??Lehet,hogy én nem értettem meg valamit,de kérnék mindenkit aki olvassa a bejegyzésem és van némi tapasztalata vagy okos ötlete nagyon szivesen venném mindenki segitségét!!Nagyon akarom őt!
Előre is köszönöm.További szép napot kivánok!!

Hozzászólások:))))

Mindenkinek kellemes és szép hétvégét kivánok:)))Kedves Ryka

Minden szavad igaz és gyönyörű.Ölellek EraDrága Hankara!

Elkapom őket!!!!!!!!! Mert érzem őket és szeretettel adok is mindenkinek aki elfogadja !De sosem tudok eleget adni , így hát jön a következő! :-) Köszönöm!!!

Jutka.Krisz!

Örülök az örömödnek!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Jutkának!

Örülök, hogy adhattam, és ne feledd, a TheSecret filmet a Te felajánlásod által láthattam. És azóta nagyon sok ember, akinek segítek. Ez a sok hála-és szeretetenergia azóta is árad feléd. Csak elkapd ám! :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Hankarának!

Szia Hankara!

Csatlakozom Jutkához.A film csodálatos. Felemelő!!!!!!

KrisztiHankara!

Köszönöm a szeretetteljes gondolataidat, nagyon jó, hogy megosztottad velünk, hogy hozzászóltál. Ebből is tanultam, mint ahogy mindannyiótoktól eddig.
Köszönöm a jókívánságokat, annyira szépen fogalmaztál, és annyira jól esik, hogy elmondani sem tudom!!:))))
Szeretettel!
GabiHankarának!

Drága Hankara, csodálatos a film . KÖSZÖNÖM!!!

Jutka :-) :-) :-) :-) :-) ez mind én vagyok!Belinea és Gabi!

Látom, milyen nagy itt a pörgés, és annyi Tündéri jótanácsot, értékes gondolatot kaptatok. Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán hozzászóljak-e.
Kérlek Titeket, legyetek türelmesek magatokkal. Mindenkinek joga van a saját ütemére lépkedni. Van aki többet imbolyog egy-egy lépés közt, van aki kevesebbet. Ettől még nem jó, vagy rossz egyik vagy másik, csak más. Szeressétek, és fogadjátok el önmagatokat, hisz így lesz a lelketekben szép zene, és a környezet ezt fogja számotokra visszhangozni. Számomra nagy áldás, hogy alapból nem vádolom magam egyetlen régebbi lépésemért, vagy döntésemért sem. Hiszen akkor, azzal az ismerettel, azokkal az információkkal, azon az érettségi szintemen azért azt a megoldást választottam, mert az volt akkor a legjobb. Kis idő elmúltával az idő mint minőségi tényező is szerepet játszik. Sem a helyzet, sem Te magad nem lehetsz már ugyanaz, hiszen változunk. Megbocsájtás, elfogadás. Magunkkal és másokkal szemben egyaránt. Fontos tanítások mindannyiunk számára. Nemrég hallottam, hogy az egyik legnagyobb kegyetlenség, ha valaki számára nem adsz lehetőséget arra, hogy bocsánatot kérjen.
Varázslatosan szép, és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Kedves Belinea!

Nagyon jó volt, hogy velünk voltál, és vagy most is! :)
Hálás köszönet Érted, Neked! :)))

Szeretettel:
ÁlomkeresőVonzás!

Nagyon régóta mondtam a barátaimnak, hogy kellene nekem egy könyv, amit ha problémám van fellapozok, és ott van a megoldás.Legutóbb tavasszal mondtam ezt a Németországban élő barátnőmnek, hogy ugyan nézzen már szét, hátha ott lehet "kapni "!:) Ő nem kapott, viszont én igen, most nem túl régen, előbb a filmet, aztán a könyvet. A másik nagy vágyam volt, hogy olyan emberekhez tartozzam, akik szeretnek, és akikre számíthatok! Láss csodát, megkaptam! Ezerszeresen, mint amit kívántam! :)))
Ezek Ti vagytok!!!!
:)))))59 hozzászólás:)))

59 szeretettel teli üzenetet kaptam!!
Mindenkinek hálásan köszönm:))Nemis számitottam erre.Igazán nem.Jó lesz veletek vasárnap:))))
Csak az eső ne essen!!!Krisz:))

Krisz! Teljesen igazad van!!A mult már elmúlt.Le kell zárni és menni kell tovább!
Puszillak:))Angie:)))

Gondolataid teremtő erővel birnak :))Bevonzottál bennünket :)))
Tünde;)))Belinea:-)))

Egy idézetet szeretnék Veled megosztani vagyis mindenkivel :

"Nem veszíthetünk el senkit ,hisz nem is birtokolhatunk senkit"

Csak a Most-ra gondolj . Ne pazarolfj felesleges energiákat arra ami már elmúlt.És ami nagyon fontos!!!!Először magadat szeressed!

Szeretettel: KrisztiKedves álomkereső:))

Elfogom olvasni a könyvet igérem!Akkor biztos jobban megértek mindent,amit ti már annyira tudtok!!
Tegnap este jó volt veletek! Mostanában nem nevettem ennyit,mint tegnap !!
Hálás köszönet érte:))
Szép napot kivánok!
Szeretettel:Belinea:))))Drága Angie!

Örülünk, hogy itt vagy! :)))

Szeretettel:
ÁlomkeresőDrága Belinea! :)

Pontosan úgy van, ahogy Adminünk írja! :)))
Abban a bizonyos könyvben pedig minden meg van írva! :) És Te döntöd el, melyik mondatot olvasod fel magadnak, vagy ugrod át, vagy éppenséggel mit írsz még hozzá! :) Mert erre is van lehetőségünk! Hogy hozzátegyünk, hozzáírjuk a saját költeményünket az Univerzum Nagy Sorkönyvéhez! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőAngie-nek!

Köszöntünk! Hálásak vagyunk ,hogy köztünk vagy.
Érezd jól magad!

Szeretettel. KrisztiKedves Tünde:)))

Igyekszem pozitivan gondolkodni,csak ehez is ,mint mindenhez idő kell.Tudom,hogy az élet szép és vannak más dolgok is,minthogy egésznap bánatba folytsam magam.Reménykedek,mert mint tudjuk a remény hal meg utoljára:))
Szép napot kivánok neked is:))))
belineaMindenkinek aki itt van

Nagyon boldog vagyok,hogy rátok találtam.Máris nagyon sokat tanultam tőlletek.
Szép napot mindenkinek!Drágámnak:-)

Tudom!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))

Szeretőbb szívvel: Krisztiesik, nem esik

Azért esel bele többször ugyanabba a hibába, mert nem tudatosult. Különben nem tennéd... (vagyis igazából még sosem oldottad meg, legfeljebb azt hitted hogy megoldottad)Drága Ryka!4

Köszönöm tanulságos soraidat!Itt annyi jó dolgot lehet tanulni Tőletek,csak magamra találni nagyon nehéz.Sajnos én is lassan haladok,pedig mindent megpróbálok ahoz ,hogy jobb legyen és elviselhetőbb.Nagyon jók a hasonlataid is.Nekem az jutott az eszembe,hogy "az okos ember tanul a más hibájábol a buta meg a sajátjából"-sem.Nekem ugy látszik ez van megirva,hogy többször kell elesnem ahoz ,hogy jól tudjak felállni.Hiába nem akarom elfogadni mindig beleesek a saját hibámba.
Szép napot kivánok mindenkinek szeretettel:belinea:))Krisztinek! :)

Imádlak!
Ugye tudod? :))))

Szerető szívvel:
ÁlomkeresőGabinak! :)

Úgy, ahogy Drága Krisztim írja! :)))
És azt is egyre inkább érzed, hogy a kulcsod , mely ajtókat nyitja! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőGabinak!

Látod ! A kulcs eddig is ott volt a kezedben! Csak mostmár tudod is ,hogy ott van!

Szeretettel: KrisztiKulcsos néni lettem!!:))))

Megy ez nekem!!!!:)))
Szeretetem küldöm mindannyiótoknak!!Álomkeresőnek!:)

Köszönettel én tartozom.
Tudod miért!
Válasz ment!!!!!!

Szeretettel: KrisztiKrisztinek! :)

Válasz ment! :)
Köszönöm, hogy vagy! :)))

Szeretettel:
Álomkereső