Számlák-pénz-vonzás

Ma mikor a buszon utaztam, olvastam, gondoltam megosztom veletek Abraham gondolatait:
"Sokan közületek naponta többször is abban találják magukat, amit mi negatív Műhelynek neveznénk. Ahogy ültök az asztalnál egy nagy halom számlával az orrotok előtt, közben feszültséget vagy akár rettegést éreztek, mert nincs elég pénzetek kifizetni őket, negatív Műhelyben vagytok. Hiszen ahogy ott ültök, és arra gondoltok, hogy nincs elég pénzetek, a helyzet tökéletesen alkalmas arra, hogy még többet teremtsetek abból, amit nem akartok. Ahogyan éreztek ezzel kapcsolatban az jelzés Belső Énetektől: amire gondoltok, nincs harmóniában azzal, amit akartok."

Azért irtam fel ezt Nektek, mert a napokban sok helyről hallottam, hogy közeleg a karácsony, mi lesz velünk, miből vegyünk ajándékot, hiszen a kötelezőket ki kell fizetni. Én is elgondolkoztam ezen, hiszen nekem is vannak még hátralékaim, de pár hete csupa szeretettel gondolok rájuk, és azt élem át nap mint nap, hogy egyre könnyebb. Jönnek a megrendelések, folyamatosan olyan emberekkel találkozom, akik segítőkészek hogy megteremthessem a saját és családom jólétét. Tudom, érzem, akarom, vágyom rá, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a karácsonyom. Azt tanácsolom Nektek is, aki eddig szorongva bontotta ki a csekkes boritékot, hogy gondoljátok azt hogy ez már nem aktuális, hiszen hamarosan kiegyenlitődik.

És kérem azokat a Teremtő Testvéreimet, hogy osszátok meg velünk, hogy nálatok hogyan müködik a vonzás ezzel kapcsolatban.

Szerető öleléssel: Örökös Boldogság

Címkék:


Kedves Életke! 8-9 évvel

Kedves Életke!
8-9 évvel ezelőtt jártam félig-meddig hasonló cipőben. Én csak a vőlegényemet hagytam ott, de ő egy fél éves pici lánnyal volt, akit imádott...Hosszú hetek, hónapok...Azt hiszem, nem kell mondanom...zsarolások, fenyegetések. Viszont mi tudtuk: megtaláltuk egymásban az igazit és nincs lét egymás nélkül. Csak idő és a módja - a kislánya miatt őrlődött. Egy évnyi keserves küzdelem után megérkezett. És a fenyegetések, zsarolások hamar elcsitultak. A kislánya most 9 éves lesz (sokszor van itt nálunk is), az exfeleségével jó a viszonyom és a mi közös kislányunk 3 éves lesz. Mindenki elfogadta megbocsájtott!
Engedd a Sorsnak, hogy mutassa azt az utat, ami jó - vedd észre a jeleket a jeleket és lépj vagy várj! Te tudod, hogy Ő-e az igazi, vagy nem. Mert ha igen, elér hozzád!
A munkahellyel kapcsolatosan: szerintem emlékezz arra, milyen jó érzés volt, amikor tudtad, van egy biztos munkád - ezt az érzést próbáld meg előhozni vagy elképzelni és ne is gondolj arra, hogy most mit akarsz - mert az görcsölés. Majd lesz és megoldódik - a hogyannal ne foglalkozz!
MIrzaKedves Fóka!

azért ez a nevem mert ő így hiv.Különben Kriszti a nevem.Nagyon rossz a házassága már elöttem is az volt. És biztos vagyok benn hogy csak a kislányai miatt nincs még velem.amikor kiderült a dolog azt mondta a felesége a gyerekeknek hogy mondják az apjuknak hogy utálják ha elhagyja őket.Kedves Fóka!

azért ez a nevem mert ő így hiv.Különben Kriszti a nevem.Nagyon rossz a házassága már elöttem is az volt. És biztos vagyok benn hogy csak a kislányai miatt nincs még velem.amikor kiderült a dolog azt mondta a felesége a gyerekeknek hogy mondják az apjuknak hogy utálják ha elhagyja őket.próbálom

Nem gyúlölöm és azt kívánom neki találjon egy olyan társra aki mellett igazán boldog és úgy szeretik egymást mint mi a barátommal.És olyan dolgokra is gondolok hogy velem él és a kislányai elfogadnak a felesége nem haragszik rám.Ma kezdtem ezt igy gondolni miután regisztráltam.Az az igazság hogy valamennyire meg értem őt hogy fél .De nekem ha valaki azt mondaná hogy mással akar élni és mást szeret el engedném.Ha egy kicsit is úgy érezném hogy a barátom nem szeret bármennyire fájna elengedném.De annyira érzem hogy szenved és nem tud szabadulni ahhoz gyenge.Kedves Életke!

Jó a nickneved!:)) Nos, soha sem láthatsz bele a riválisod lelkébe. A szerelmedébe sem. Bármennyire is a részednek érzed, akkor is az utatok más és más. Vigyázz, ne ess a függőség csapdájába. Én is voltam egyszer szerelmes egy másik nőbe, a feleségem elég sokat szenvedett miatta. Úgy éreztem, nem tudok a másik nő nélkül élni. A kapcsolat alatt - mivel nős voltam (és vagyok még, hál'istennek!) tele voltam rettegéssel, majdnem belehaltam abba az időbe én is. Aztán egy józan pillanatomban feltettem magamnak a kérdést: ha most ebben a pillanatban oda kellene adnom az életem a kettő közül valamelyikért, vajon melyik javára döntenék? Azóta is a feleségemmel vagyok és napról-napra úgy érzem, nem bántam meg. A szerelem fura dolog és nehéz kimondani, de nem azonos a szeretettel, még ha társul is mellé. Azt javaslom, tedd fel ezt a kérdést a szerelmednek, hogy ha erről lenne szó, melyikőtök javára billenne a mérleg. Hagyj neki időt gondolkodni! A szerelmes ember nem tud helyesen gondolkodni. Ezzel nem azt mondtam, hogy szakíts vele, csak azt, hogy a szerelemnek ki kell állnia a szeretet próbáját is! Anélkül csak függőség és az hosszú távon kudarcra van ítélve.
Szeretettel:
-fóka-Hmm

Valóban nincs könnyű dolgod életke! Tanácsot kéne kérned vki olyasvalakitől, aki a vonzás törvényét már jobban gyakorolja. Hátha ő tud segíteni neked ebben a helyzetben.
Egyvalami biztos, hogy nem szabad gyűlöletet táplálnod senki iránt (értem ezalatt, hogy a feleség iránt), mert az negatív gondolat és gátolja a jó dolgok felédáradását, gátolja a vonzást. És azt sem szabad elfelejtened, hogy a barátod ezt a nőt választotta feleségének és tőle van két gyermeke. Tehát, ez a barátod döntése volt, ugyanúgy, mint ahogy most eldöntötte, hogy veled kezd viszonyba. Vállani kell a döntések következményét.
Valóban nem egyszerű ebben a helyzetben pozitívan gondolkodnod, de valahogy meg kell oldanod, ha a vonzást törvénye által akarsz segíteni a kapcsolatodon.
Talán, ha csak az együtt töltött percek boldogságára gondolnál, vagy elterelnéd a gondolataidat más dolgokra, amik boldoggá tesznek (biztos vagyok benne, hogy van ilyen). Akkor vagy a legjobb úton, ha ebben a helyzetben is el tudod érni, hogy boldogságot érezz. Nem könnyű, de nem lehetetlen.

Hahó! Van itt vki tapasztaltabb, aki tud segíteni??

Krisztinakedves Krisztina!

A felesége nem valami szép és nem ad magára.nálam 8évvel fiatalabb de nem akarok nagykéoü lenni ,de sokkal jobban nézek ki.Ezt azért írtam le mert ő nagyon nagyra tartja magát azt hiszi hogy körülötte forog a világ. Attól fél hogy egyedül marad mert irt a barátomnak egy levelet amikor megmondta neki a szerelmem hogy válni akar és nem azt irta amit mondjuk én irtam volna hogy nem akarom elvesziteni mert szeretem hanem azt hogy akkor mi lessz vele kinek kell ő két gyerekkel. egyszerüen nem tud vele beszélni erőszakkal a gyerekek elött veszekedik a barátom meg türi hogy a kislányai ne azt higgyék hogy ő veszekszik.Az az igazság hogy már 6 éve rossz a házasságuk mert a felesége mindig lenézte mert szegény családból való és az ő szülei jobban állnak.Voltam náluk még a volt férjemmel és agyszerüen ledöbbentem ahogy a barátom szüleivel is bánt.Soha nem állt ki a barátom mellett csak az anyukája meg a tesója létezik.Szia Életke!

És ő mit mond? Szerinte mi lesz a megoldás? Képes lesz valaha düllőre jutni? 1,5 év az eléggé hosszú idő... Vagy egész életében zsarolásnak akar élni? a feleségének nincs joga zsarolnia őt a gyerekeivel.
És ha már megromlott a házasságuk, akkor a felesége miért nem engedi el?
Különben félelmetes, hogy a környezetemben mennyien vannak hasonló szituációban, mint te. És az az igazság, hogy erre nincs megoldás. Illetve van, de nem az a megoldás, amit ilyenkor egy hozzád hasonló helyzetben lévő nő hallani akar. Az az igazság, hogy egy nagyon jó barátnőm van hasonló helyzetben mint te. Náluk az a szitu, hogy a férfinek van felesége, de nem képes elhagyni őt a barátnőm miatt, pedig ott még gyerekek sincsenek. 1 éve megy a huzavona, de a fiú nem képes dönteni.. És ha a barátnőm besokkal néha, akkor meg bíztatja őt a fiú, hogy higyjen benne, nem sokára megteszi a lépést, hogy elhagyja a feleségét. Persze, mi kivűlállók pontosan tudjuk, hogy sosem fogja megtenni ezt a lépést, hiszen már rég megtette volna... Még akkor is, ha nagyon szereti a barátnőmet.. Abban biztosak vagyunk, hogy nagyon szereti a barátnőmet, de mégsem lesz sosem képes elhagyni a feleségét. De annyira gyenge, hogy a barátnőmet sem engedi el. Na és ez nem jó! Neki kéne kimondania a döntést, és elengedni, akit el akar engedni. Úgyhogy 1 éve mind a hárman szenvednek...
Krisztinaigazán nem tudom

szia Krisztina! Nem tudom hogy gondolja.Igen azt mondja hogy csak velem lehet boldog.Minden úgy van mint eddig,jön mutatja az sms-eket amit a felesége ir neki,amibe folyamatosan fenyegeti.Tudom hogy nem boldog.A felesége és közte folyamatos veszekedés van.és igen eltitkol mert a feleségétől. Megmondta neki hogy engem szeret és azt is hogy mióta tart a kapcsolatunk.de ennek ellenére zsarolja.Drága Krisztina....

Hát idetaláltál / bevonzodtál/ örölök neked . olvass, irjál a blogodba...és egy idő után már ugy jössz erre az oldalra , mintha hazaérnél. Szeretettel ölel. : ágicaKedves Shakti!

Öröm olvasni a leveledet!!!Igen igazán működnek a dolgok körülöttünk,az biztos.Mindig egy csodálatos napra ébredünk!Azt írtad,dátumot is írjunk mikorra szeretnénk,hogy megvalósuljon az álmunk.Én nem írtam dátumot,hogy mikorra szeretném,hisz már meg van ,úton van felénk az álmunk!Így is működik!Szia Életke

És ő ezt hogyan gondolja? Ő is azt mondja, hogy csak veled lehet boldog? Másfél éve "vársz" rá? Mi van most köztetek? És ő közte meg a felesége között? Titkol téged, mert fél, hogy a felesége rájön és akkor eltíltja a gyerekeitől?

Krisztinaőt szeretem

Kedves Krisztina! Próbáltam már elhagyni többször is ,de olyan szinten szeretem ,hogy nem tudom.Azt nem írtam meg ,hogy ez a kapcsolat már másfél éva tart. én azt akarom hogy velem legyen mindent megtennék érte! Itt vagyok 37évesen és rá várok ,de úgy érzem csak vele lehetek boldog!Kedves Ágica!

Köszönöm a kedves üdvözlést! Megmondom őszíntén, hogy én azért regisztráltam ide, mert szeretnék pozítív emberekkel megyismerkedni, akikkel egymást erősítjük. Sajnos többnyire negatív emberekkel vagyok körülvéve, akikbe folyton nekem kell lelket öntenem - persze ez sem baj, mert szívesen segítek - csak jó lenne, ha engem is feltöltenének néha pozitív gondolkodású emberek. És kölcsönösen töltenénk egymásba a pozitív energiákat. :)

KrisztinaKedves Életke!

Köszönöm, hogy leírtad, hogy mi történt veled mostanában és ezzel megtiszteltél bizalmaddal. Valóban nem vagy könnyű helyzetben, de mégis valahogy próbáld nézni a dolgok pozitív oldalát. Még úgy is, ha adott pillanatban úgy érzed, hogy semmi pozitív nincs a jelenlegi helyzetedben. Most olyan "közhelyeket" írhatnék - amelyek egyáltalán nem közhelyek, csak annak tekintik ma már az emberek, hisz ezek teljesen természetes dolgok számukra- mint példáúl örülj, hogy egészséges vagy, fiatal, és például annak is, hogy találkoztunk ezen az oldalon.. sosem lehet tudni, hogy miből mi következik.
Egyben biztos vagyok, hogy semmi nem történik véletlenül. El kell hinned, hogy az életben veled minden úgy történik, ami számodra a legjobb. Még akkor is, ha az aktuális helyzetben ezt nem így látod. Legalábbis én eszerint élek. És bevált :)
Hogy elküldtek a munkahelyedről, az nem biztos, hogy feltétlenül rossz, ugyanis lehet, hogy ezáltal találsz majd egy sokkal jobb lehetőséget, munkát, amelyben sokkal boldogabb leszel és még jobban is fogsz keresni.. Hinni kell benne, mert csak a pozitív gondolatok viszik előre az embert!!
A másik, hogy a férfi, akit szeretsz nem képes elhagyni a családját, hogy veled legyen véglegesen... Szóval, azzal a férfinek is tisztában kell lennie, hogy egy vállással még nem kell lemondania a gyerekeiről. Ugyanúgy joga van látni őket, mint a feleségének. Viszont: Biztos, hogy neked egy olyan férfira van szükséged, aki nagy nehézségek árán tud csak elszakadni a múltjától? Biztos, hogy az az ember ha el is szakad a családjától, teljes, boldog emeberként fog majd melletted lenni? Nem lesz mindig űr a lelkében, hogy hiányolja a megszokott életét, feleségét, gyerekeit, akiket ma mindennap lát? És benned nem lesz örökös aggodalom, hogy vajon mi jár a férfi fejében, amikor már esetleg melletted lesz?? És el is jutunk ide: Biztos, hogy ez a férfi az a férfi, akire neked szükséged van ahhoz, hogy teljes és boldog életed legyen a jövőben?? Hmm? Lehet, hogy most úgy érzed, hogy igen, rá van szükséged és ilyen gondolatokat táplálsz magadban és begyűrűznek egyre jobban ezek a hondolatok, odáig, hogy majd tényleg nem fogsz tudni másra koncentrálni, csak az adott férfi hiányára... és ez nem vezet jóra... boldogsághoz semmi képpen sem... szerintem.
Nem egyszerű így írásban segíteni, de remélem, hogy vmilyen szinten tudtam segíteni, meg szívesen segítenék még neked, ha tudok. Ha gondolod, itt megtalász.
Vedd kezedbe az életed irányítását és ezt a gondolataid irányításával tudod megtenni. Nem könnyű, de hatásos. Próbáld magad pozitív emberekkel körülvenni, akik "táplálnak" és nem lehúznak.
Döntsd el ma este, hogy hogyan akarsz élni, és holnaptól határozd el, hogy így is fogsz élni.
Pl. Meg fogom találni azt a férfit, aki igazán szeret engem és akit és is szeretek!!
Elkezdek állást keresni és megfogom találni a legjobb állást számomra!! Aki visszautasít, az nincs tudtában azzal, hogy mekkorát veszít, hogy nem engem vesz fel!!! Hiszen szorgalmas vagyok, megbízható, talpraesett... (te jobban ismered magad, mintén :) )
Írd le magadnak az összes pozitív tulajdonságodat, és ezt mindennap olvasd el!!! Ha te elhiszed/tudod magadról, hogy ÁSZ vagy, a többiek is elfogják hinni/tudni!!!

KrisztinaÉletke....

Már a neved is találó . Élned kell, hisz van kislányod..... Magánéletedet rendebe tenni csak , te tudod.
De lehet , egy véleményem. . : ha a barátod igazán akarná ezt a kapcsolatot , nem félne! / a biróság dönthet/ persze , ha akarná.... Gondold át valójában mit ad neked ez a kapcsolat? Összeömlást? Megéri -e? A másik a munkahely hidd el , ha elkezdesz pozitivan gondolkozni, kifog alakulni.....esetleg most nem lesz olyan " fényes " a karácsony. Csak azt tarsd a szem elött mit akarsz!!!
/ van blog az oldalon ha abba belépsz oda irnak/ Boldogságot kivánok.: ágicaDrága Krisztina.....

Te nagyon jó helyre jöttél. Olyan aranyos vagy még te sem tapasztaltál semmit és már segitesz
Életkének. Látod , hogy itt vagytok nem véletlen...... Ezen az oldalon , ha irsz, és olvasol , nagyon sok jó emberrel találkozol, tanulsz, tanácsot kapsz......megértést.. , mert valójában majdnem mindnyájan igy kezdtük.... Nem megy egyik napról a másikra.... És itt egymás között sincs " titok" Irj bátran,olvass, tanulj ! Szeretettel . ágicátólÖrökös Boldogságom - és a pénz :-)

Kedves ÖriBoldi! :-) A pénz, a pénz, a pénz! Azért írtam háromszor, hogy nyomatékosítsam. Szándékosan nem a számlák, a számlák.... Szóval. Az életem ezidáig arról szólt, hogy azon rimánkodtam a Jóistennek, hogy csak a számláimat ki tudjam fizetni! Micsoda félreteremtés! Mert mindig ki tudtam, de több sosem maradt! Tegnap jött el az ideje, hogy bevonzzam azt a nagyszerű könyvet, amely megváltoztatta Jerry Hick életét! Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj! Húúú! Jól megkaptam a magamét (megtalálta minden gyenge pontomat, félelmemet). El is keseredtem, hisz minden visszaköszön ilyenkor. De... És itt a de! Az elkeseredés sokszor jó hajtóerő. Belőlem azt a dacot váltja ki, hogy azért sem! Aki végzett agykontrollt, az tudja, mi a Laboratórium. Hicks-ék szerint Alkotó műhely, Hill szerint pedig tanácsterem. Tegnap, miután a könyv által rájöttem a gyengéimre és az erősségeimre, meditálni kezdtem. Megnyitottam az ülést a Tanácstermemben, elmondom, kik voltak ott. Bill Gates (milliárdos - pénzügyi tanácsadó), a Dalai Láma Őszentsége (a legédesebb, mosolygós, spirituális Bácsi, akit valaha láttam - tanító), és Charliz Steron (vagy Teron), a legbájosabb, angyalarcú teremtmény. Kvázi: a szegénység ellen, a lelki sivárság ellen és az önbizalomhiány ellen felvérteztem magamat. És képzeljétek el, az én általam meditációban levezetett beszélgetés után beugrott valami. Egy óriási ötlet! Egy gondolat! Most ezen dogozom. Teljesen titokban! Úristen, ha ez sikerül - már pedig istenúccse, fog, akkor elmondom nektek is! Soha ne adjátok fel. Kérjetek mindig konkrét összegeket, határidővel, aztán ne gondoljatok többé a számlákra! Én vagyok rá az élő példa, hogy eszméletlen pénzösszegek vándorolnak az ember zsebébe. Tök mindegy, hogy ért-e valamihez, vagy sem. A zseni bennünk lakik! Szólítsunk, higgyünk, nevessünk - és minden sikerül!jól estek a szavaid

Jó érzés volt olvasni amikkel próbálsz segiteni! Nem gondoltam volna hogy vannak még emberek akik másokon próbálnak segiteni.Többször elolvastam és tényleg úgy érzem mint ha lenne kiút a sok rosszból!AKAROK HINNI!összeomlás

kedves Krisztina! Milyen érdekes engem is Krisztinek hívnak. Nem is tudom hogy hol kezdjem.Először is elváltam mert nem voltam boldog és úgy éreztem nem ő az igazi.Találkoztam valakival akit NAGYON MEGSZERETTTEM CSAK EGY GOND VOLT HOGY NŐS.Végül is igazából miatta váltam el.Az Ő házassága sokkal elöbb megromlott mint az enyém ,de van két kislánya akit imád és mindent megtenne értük.Október közepén megtudta a felesége hogy én vagyok és azóta azt mondogatja a barátomnak hogy mehet ,de akkor a kislányokról lemondhat mert mindent megtesz hogy ellene forditsa őket.A barátom nagyon lelkis és olyan mint egy anya aki mindent megtesz a gyerekeiér. Igy nem tud eljönni mert fél . A másik gondom az ahol 10évig dolgoztam egy üzletben bezárt és most nincs munkahelyem .És ez mind egy hét alatt. Teljesen összeroppantam a kislányommal élek munka nélkül rengeteg adóssággal és nam tudom hogy fogok kilábalni belőle.Édes Életke!:))

Segíteni abban, hogy Te pozitívan gondolkodhass nem tudok. Ám abban, hogy, hogyan változtathatod meg a gondolkodásodat, negatívról-POZITÍVRA, nos ebbe Én ezt a mondatot kaptam, ami végre észre térített:

IRÁNYÍTSD GONDOLATAIDAT! TE VAGY AZ ÚR ELMÉDBEN, URALKODJ GONDOLATAIDON!

És amióta ezeket a sorokat, mint egy mantrát, naponta többszőr mondogatom, észrevétlenül kibillentem a Jó oldal fele. És még egy gyönyörűség, AMI SEGÍT, HA LENN VOLTAM:

MI AZ AMITŐL MOST JOBBAN ÉREZHETEM MAGAM? mITŐL ÉREZHETEM MOST JOBBAN MAGAM?

Két ordas kisér bennünket életünk során: A Jó és a Rossz Ordast. Te melyiket táplálod szívesebben?
Ja! Álomkeresőtől kaptam két hete ezeket a csodás tippeket, amit oly szívesen osztok meg most Veled.
Legyen egyre jobb életed! És Te is legyél egyre jobban! Szeretettel: Anikó, a Ragyogó

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Szia Életke!

Ha gondolod, én szívesen segítek. Mi történt veled? Persze, csak akkor mondd el, ha nem titok, vagy ha akarsz róla beszélni.

KrisztinaSziasztok! Sajnos én nem

Sziasztok! Sajnos én nem tudok pozitívan gondolkodni mert mostanában túl sok rossz történt velem.Azért regisztráltam hátha valaki segíteni tud hogy pozitívan tudjak gondolkodni és elérjem azt amit szeretnék.Kedves Fóka!

Köszi, majd megnézem ezt a könyvet is amit ajánlottál, habár ha ugyanarról szól, akkor képben vagyok. :)
Amúgy nekem nagyon sok kérdésem és sajnos néha kétségem van a téma kapcsán, amit egy találkozó keretében szeretnék majd megbeszélni. Van sok kérdésem, amire nem találom a választ a könyvben és magamtól sem jövök rá.

KrisztinaHelló Krisztina!

Igen, gyakorlatilag ugyanazt alkalmazza, csak más a "dizájn". A Titok c. könyv nem "bibliája" a tudatos teremtésnek, csak egy jó és hatásos mű a témáról. Ajánlom még Lynn Grabhorn: A Vonzás Hatalma c. könyvét, amely szintén humoros és könnyed hangvételű, ugyanebben a témában. Nekem pl. a kedvencem. SZintén az Édesvíz gondozásában jelent meg.
-fóka-Kérd és megadatik - Titok

Sziasztok!
Én most regisztráltam, és a regisztrációm célja többek között az volt, hogy olyan embereket ismerjek meg, akik hozzám hasonlóan pozitívan gondolkodnak. Gondolom itt vagytok néhányan. :)

Nekem a Titok könyv még nincs meg, viszont a könyvesboltban beleolvastam és szerintem a Titok könyv ugyanazon elgondolásról ír, mint a Kérd és megadatik. Jól gondolom, ugye?

Van itt valaki, aki alkalmazza a könyben leírtakat és felfedezett már némi változást az életében? :)

Krisztina