Életed egyetlen valódi célja

Tűzd ki a célt, készíts tervet a megvalósítására és a tervet lépésről lépésre tartsd be!
Hányszor hallottad ezt szüleidtől, tanáraidtól, motivációs előadóktól, vagy hányszor olvastad különböző a sikerről szóló könyvekben eddigi életed folyamán? Mert én megszámlálni sem tudom!
Aztán, ha a célt nem sikerült elérni, mi volt a válasz?
Rosszul tűzted ki a célt, rossz tervet készítettél, vagy jó volt ugyan a terv, de nem pontosan hajtodtad végre a benne szereplő lépéseket! Ezeket hányszor hallottad vagy olvastad? Mert én ezeket sem tudom megszámlálni! :)
Mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy célokat kell kitűznöd ahhoz, hogy boldogulj! Hogy meg kell tudnod, milyen életfeladatot szabott rád a karmád, vagy lelki vezetőid csoportja mielőtt leszülettél ebbe a közegbe, hogy itt tapasztalj, aminek szentelned kellene az életedet!
Pedig valójában nincs szükséged célkitűzésekre és céltudatosságra. Még csak előre kiszabott életfeladatod sincs, aminek alá kellene rendelned minden mást az életedben. Ezek olyan illúziók csupán, melyekre az ego vezérelte elmének van szüksége, hogy kapaszkodni tudjon valamibe, hogy életben tartsa magát.
Életed egyetlen valódi célja, hogy Itt és Most a jelen pillanatban jól érezd magad!
Ha ezt sikerül elérned, az Univerzum korlátlan lehetőségei egyszer csak kitárulnak előtted.
Olyan lesz, mintha egy Végtelen Bazár kellős közepén állnál. Csak sétálgatsz a sorok között és válogatsz a pulokon díszelgő bőséges portékák közül. Bármit választhatsz a pultokról, bármit megtapasztalhatsz, amit csak szeretnél. Minden pillanatban választhatsz valamit és semmiről sem maradhatsz le.
Találd meg a módját, hogy Itt és Most egyre jobban érezd magad. Ne összpontosíts semmilyen célra! Csak légy jelen a Pillanatban! Élvezd ki a Pillanatot! Légy a Pillanat! Érezd, hogy Te magad vagy a Pillanat! És a Pillanat gyengéden, lágyan, könnyedén siklik át a létezésen! Belesiklik a gondolatba, az érzésbe, aztán könnyedén tovább halad. Nem időzik sehol, nem ragad bele semmibe!
Csak létezik és könnyedén halad!
Válaszd a Bőséget és fogadd el mindazt, amit Feléd áramoltat!
Érezd jól magad Itt és Most!
Találd meg a módját!
Nincs más dolgod!

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232

HozzászólásokKedves Samsara!

Azt kell, mondjam, hogy igen!
Figyeld önmagad. A gondolataidat és tested reakcióit!
Minden esetben a gondolat van előbb! Ám számos esetben, nem tudatosan érkezik, ezért vesszük észre nehezen! Sőt, valójában az igazán tiszta, Forrásunk valódi szándékából fakadó gondolataink, sohasem "tudatos" gondolatok, abban az értelemben, hogy nem erőltettek, nem keresettek, hanem spontának és csak úgy jönnek!
Ezért fontos az elme kiürítése! Ha tele van az elméd mindenféle gondolatokkal, vagyis agyalsz folyamatosan azokon a dolgokon, melyek nap, mint nap foglalkoztatnak, akkor nem adsz lehetőséget magadnak arra, hogy meghald Forrásod, ha úgy tetszik, maga Isten Hozzád intézett szavait. :)
Hallgasd figyelmesen! :)

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Kedves Álomkereső! Akkor

Kedves Álomkereső!

Akkor azt, hogy szeretünk valakit, illetve szerelmesek vagyunk valakibe (érzés!) is a gondolatunk indítja el???
Tudom, hogy nem ide illő téma, de talán nem gond ha erről is beszélünk. Az érzelmi életünk is gondolataink eredménye?

"Egy hasznos kérdés motivációd tisztázására a másik nemmel kapcsolatban: 'Teste, gondolatai, érzései, mosolya, lénye vagy tettei simogatására vágyom?'"

Lucien del Mar

Szeretetel: SamasaraKedves Samsara!

Meg is válaszoltad saját kérdésedet!
Az érzéseinket a gondolataink okozzák! És ezzel nincs is semmi baj, ha ezek a gondolatok Forrásunk valódi szándékából fakadnak!
A gond akkor kezdődik, amikor erre az ego rá akar erősíteni, vagy éppen elutasítja ezt! :)
Mindkét esetben torzítja a valódi szándékot! :)

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232Kedves Szelly!

Először is köszönöm ezt a hozzászólásodat! :)
Nagyon sok mindent elmondtál benne, amik bennem is fogalmazódnak egy ideje. :)
Az idézetekell kapcsolatos nézetedet teljes mértékben osztom. Magam is kerülöm az idézgetést, ha tehetem. Csak akkor használom, ha tényleg nem jut eszembe jobb, mert a szerző annyira azokkal a szavakkal fogalmazta meg, amit én is a magaménak érzek. :)
Ugyanakkor valóban volt időszak, amikor nekem is rengeteget jelentett egy-egy idézet, és ezen a fázison, úgy gondolom, mindannyian keresztülmegyünk. És ez nem baj, hiszen ezek a már megfogalmazott gondolatok előbb-utóbb azért önálló felismerésekre inspirálnak, amint társul hozzájuk tapasztalás. :)
Az életet valóban nem lehet könyvekből megtanulni. A valódi tudást, sőt, inkább a bölcsességet a tapasztalás hozza meg.
És a tapasztalást sem a leélt éveink száma határozza meg, hanem sokkal inkább a figyelem! A tudatos jelenlét!
Mennyire figyelsz mindarra, ami körülötted és Veled történik, és legfőképpen mennyire figyelsz arra, hogy ezekkel a történésekkel kapcsolatban mint gondolsz és hogyan érzel.
Azt is mondhatnám, hogy míg a tudás mennyiség, addig a bölcsesség minőség. A tudatos jelenlét, a figyelem minősége.

Tökéletesen egyetértek azzal is, amit a célkitűzésről írsz. Magam is hasonló dolgokat éltem meg ezzel kapcsolatban. :) Valószínűleg Te is hasonlót éreztél ilyenkor, mint én: szép-szép, de valóban ezt akarom én, vagy csak elhitetik velem, hogy tényleg ezt akarom, mert úgy általában az emberek ezt akarják.
Az öröm forrása valóban nem kívül keresendő elsősorban. Az örömre való fogékonyság belülről fakad, csakúgy mint bármi más. Méginkább: döntés kérdése, csakúgy, mint bármi más! :)

A legtöbb ember, tényleg nem tudja, mi is az "életcélja". Ez nem azért van, mert Isten velük még nem közölte ezt, vagy közölte ugyan, csak még nem érkezett meg a soron következő postával. És nem is azért van, mert ezek az emberek nem keresik, hogy mi lehet valódi "életcéljuk".
Azért nem ismerik az emberek "életük értelmét", mert rossz helyen keresik!
Azt várják, hogy majd valaki elmeséli nekik, hogyan jöhetnek rá, vagy majd egyszer álmukban megjelenik róla egy kép, vagy vissza kell utazni előző életeikbe, hogy összeálljon a karmikus kép.
Valójában életed valódi célja az, amit Te igazán célodnak szeretnél! Az, amit Te valódi szándékod szerint, igazán tenni szeretnél! Ez nem biztos, hogy egy MLM üzlet. Az sem biztos, hogy ez valamilyen művészeti vagy sport tevékenység. De akár az is lehet! Vagy lehet az is, ha gyerekeket tanítasz, vagy ha gyógyítasz!
Találd meg, mi ez!
Úgy fogod megtalálni, ha figyelsz az érzéseidre!
Amit igazán szeretsz, az jó érzéssel tölt el. Sőt, minél jobban szeretsz vagy szeretnél valamit, ami valódi szándékodból fakad, annál nagyobb örömmel tölt el már az is, ha csak rá gondolsz!
Keresd az érzést! Keresd az öröm érzését! Amikor megtalálod a túláradó öröm érzését valamivel kapcsolatban, akkor azt fogod tenni, amit igazán tenni szeretnél! És ne lepődj meg, ha ez a tevékenység mások valamilyen szolgálata. Igazi céltudatosságot akkor fogsz érezni, amikor megtalálod azt a tevékenységet, amivel valódi lényedből fakadó módon tudsz másokat szolgálni! Ez pedig ugyanaz lesz, amit a legjobban szeretsz csinálni, aminek végzése közben a legnagyobb örömöt érzed!

Ezért bátorkodtam azt állítani, hogy keresd meg a módját annak, hogy jól érezd magad!
Mert ha megtalálod, mi az ami igazán örömöt okoz, azt találod meg, amit igazán tenni szeretnél.
Az érzést figyeld, ami felébred Benned, ne a "táblát"!
Az érzés pedig nem máshol van, mint Itt és Most!

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232Tyúk vagy tojás?

Sziasztok!

Van egy régi dilemmám, ami ahhoz hasonlítható, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy előbb a gondolat van-e, amihez egy érzés (érzelem) kapcsolódik, vagy előbb van az érzés (érzelem) és utána a gondolat? Konkrétabban: van egy helyzet, mondjuk azt nézed, hogy a gyermeked síel a hegyoldalon. Ehhez két gondolat köthető, egy pozitív és egy negatív. A pozitív: "Milyen ügyes a fiam, büszke vagyok rá!" Ezzel a gondolattal egyidőben (vagy utána) van egy érzés is: nem történhet vele semmi baj, minden rendben van. A negatív:"Csak nehogy eltörje valamijét!" Ezzel a gondolattal pedig az aggódás, rossz érzés jár együtt. Namármost, ha mégis elesik és eltörné valamijét a reakció ez: éreztem, hogy történni fog valami! Tényleg ezt érezte?? Valóban előre meg lehet érezni? Nem inkább a negatív gondolat volt az, ami megvalósult? Azaz a gondolatainkat és érzéseinket gyakran összetévesztjük egymással? Ha a gondolat az első, akkor pedig itt a ragyogó alkalom, hogy kitisztítsuk a fejünkből a negatív gondolatokat. "Mikor viszed ki a szemetet?? (A békés harcos útja c. filmből)
Az élet céljának én egyébként azt tekintem, hogy megismerjük önmagunkat, azt a halhatatlan lényünket, aki az újabb és újabb leszületések közben az igazi és valódi énünk, akit az egónk elfed és nem enged megismerni. Én még nem váltam ezzel a belső lényemmel (atma), de keresem hozzá az utat. :-)Álomkereső,

Nem erre az írásodra gondoltam, mint idézet. Saját gondolatmenetnek tűnt :) És köszönöm, amit írtál. Kiegyensúlyozott vagy.
Amikor beírok erre az oldalra, általában nem a blog írójához szólok, hanem mindenkihez, úgy általában - a blog szövege elindít bennem egy gondolatmenetet, és azt leírom. De nem személyesen annak szól, aki a blogot írta. Jók a témák :)
Az idézetekkel semmi bajom, sokat köszönhetek nekik, valamikor nagyon sokat jelentettek nekem, útbaigazítás volt.
De azóta más lett a véleményem és a hozzáállásom ezekhez.
Úgy gondolom, hogy amikor idézettel reagálunk, akkor az idézetet toljuk magunk előtt, saját magunk megosztása helyett.
Másnak tűnik a felelősség, amikor saját szavainkkal írunk őszintén egy témáról, egy érzésről, mint amikor a mondanivalónkat valaki más szájába adjuk és azzal takarózunk.
Én csak ezutóbbira szerettelek volna kérni benneteket, mert a könyvekből való idézések túl felszínesnek tűnnek - nekem!!!
Nem másnak, nem nektek, nekem! Magamról írok, nem bírálok másokat, benneteket.
Az idézések mindenkinek fantasztikusak lehetnek.
És ki tudja: lehet, hogy valamelyik engem is meg tud még fogni :)
Nem lehet az életet könyvből megtanulni. Van, amikor nem elég ismerni ezeket az alapigazságokat fogalomszinten. Nekem ez most nem elég.
Nekem most egy kicsit más kommunikációra van szükségem. Konkrétabbra. "Életszagúbbra".
Tán gond, hogy pont titeket kérdezlek? :)
Lehet, hogy egy fontos alapvető láncszem elkerülte a figyelmemet...

Egy kicsit az alaptémáról: célkitűzés...
Nem szeretem ezt a célkitűzés témát - frusztrált leszek tőle! :)
Ez a célkitűzés nem is olyan egyszerű.
Általában arról írnak, beszélnek írók, előadók, hogy csak írd le a céljaidat, csinálj célfüzetet, stb... Fókuszálj rá, tartsd szem előtt, és boldog leszel!
Amit Álomkereső ír, hogy az életem egyetlen valódi célja, hogy itt és most jól érezzem magam, ez merőben más, mint amit mondjuk egy MLM-ben tanítanak.
Ott alapból úgy beszélnek a hallgatósággal, mint akiknek megvan a célja, az életcélja, csak(!) le kell írni, és ha eddig nem volt lehetősége megvalósítani, akkor most itt A Lehetőség, az MLM vállalkozás!
Én azt látom, nagyon kevesen tudják, tisztán, igazán, mit is akarnak, mi az életcéljuk.
És nem tudom, hogy ez "baj"-e.
MLM üzletben mondhatjuk, hogy "baj". Nem fog működni.
Az MLM-mel járó macerákat nem lehet túlszárnyalni, csak ha megvan a MIÉRT. Ez világos.
Nekem nincs meg.
Azért írom ezt most, mert többször beleugrottam a legjobbnak mondott hálózati marketingekbe, de legutóbb rájöttem, hogy ezen a ponton "bukom el".
Azt gondolom, nem attól, vagy nem akkor leszek boldog, amikor meglesz mondjuk az autóm, az "álomautóm" pl. Ha nem tudok boldog lenni nélküle, nem leszek képes vele sem. Valami más "kell" ahhoz, hogy "rendben legyek".
Talán az az én célom, hogy mindenféle külső szükség nélkül legyek boldog, érezzem jól magam a bőrömben.
Amikor nem számít, hogy van-e autóm, vagy nincs. Amikor vele is, nélküle is jól tudom érezni magam. (az autó az csak egy példa, bármi lehet) Amikor nem attól várom a boldogságot.
És akkor már akár lehet is egy kisautóm :) Nem leszek tőle boldogabb, mert boldog vagyok már eleve! (a "boldog" talán nem a legjobb szó arra, amire gondolok, de ti biztosan tudjátok, miről beszélek)
Nem hiszek abban, hogy attól leszünk boldogok, ha minél többet birtoklunk.
Jó érzéssel eltölthet, egy ideig, de meg lehet szokni, és az alapprobléma megint felütheti a fejét. Ha önmagammal nem vagyok rendben, bármim lehet, semmi nem pótolhatja.
Köszönöm, hogy olvastok.

Szelly
Oszd meg Magad a Világgal.Kedves Szelly!

Akár hiszed, akár nem, amit írtam, saját gondolat és saját tapasztalat! :)
Nem baj, ha rosszul érzed magad! Szabadságodban áll ezt választani!
Azt sem említettem egy szóval sem, hogy erőltesd a pozitív gondolkodást!
Épp ellenkezőleg!
Leginkább azt vallom, hogy egyáltalán ne gondolkodj, csak figyelj! Mert akkor vagy igazán jelen!
Figyeld az elmédben megjelenő gondolatokat és az érzéseket, melyeket benned okoznak.
Ne tégy ellenük, ne is ragaszkodj hozzájuk! Ne küzdj, ne kapaszkodj, ne dagonyázz! Csak figyelj!
Amit tapasztalni fogsz, hogy az a gondolat, mely rossz érzést okoz benned, ugyanolyan múlékony szikra és éppúgy tovatűnik, mint az a gondolat, melytől jobban érzed magad! És ha jól figyelsz, azt is megtapasztalhatod, hogy egyetlen gondolat sem érkezik Hozzád anélkül, hogy Te magad előzőleg meg ne hívtad volna!
Vagyis lehetőséged van és szabadságodban áll megválasztani, hogy milyen gondolatokat hívsz meg az elmédbe. Ha pedig már meghívtad, ne állj ellen neki, ne utasítsd el és ne is ragaszkodj hozzá, hanem engedd meg neki, hogy keresztül áramoljon az életeden.
Te döntöd el, hogy milyen gondolatokat választasz!
Te döntöd el, hogy jól akarod-e érezni magad vagy sem!
Én a magam részéről, már eleget éreztem magam sz*rul, ezért úgy döntöttem, hogy az esetek többségében igyekszem a jobb érzést keltő gondolatokat választani! És nekem jó így! Olyannyira, hogy másokat is csak arra ösztönzök, hogy így válasszanak, mert azt tapasztaltam, hogy minél jobban érzem magam, annál jobb dolgok történnek velem és körülöttem! :)))

Szabad a választás!
Élj vele! :)

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232

Ui.: Nem tudom, fenti gondolatokat honnan idéztem! Ha megtalálod az eredeti forrást, kérlek jelezd felém! Köszönöm! :)Szelly.......

Ha Ha nem tetszik miért jössz erre az oldalakra ? Te se irsz valami " nagy" dolgokat , ha lehet , hagyj minket, mert nekünk ez tetszik.... Te meg válogathatsz kedvedre ! ÁgicaHmm...

"Életed egyetlen valódi célja, hogy Itt és Most a jelen pillanatban jól érezd magad!"
Tényleg? Azért "jöttem ide a Földre", hogy jól érezzem magam? ENNEK SEMMI ÉRTELME!!!
Olyan, mintha eddig nem így lett volna... mintha eddig (a földi életem előtt) nem éreztem volna jól magam...

Álomkereső és a többiek, nem kötözködni akarok, tényleg, csak nem értem! Biztos az egóm szadiz...

Az elmúlt években foglalkoztam ezzel a kérdéskörrel.
És én is olvastam erről az Életcélról, amit idéztem Álomkeresőtől.
DE MI A FENÉNEK LENNE AZ ÉLETNEK EZ A CÉLJA???

Miért "kell", hogy jól érezzem magam?
És mi van, ha nem?
Az is az Élet része!

Miért KELL jól éreznem magam? Miért? Az, hogy jól érzem magam, annak mi a célja? De tényleg!
(Az elmém most valószínűleg nem fogadja el és be, hogy valamit csak úgy, mindenféle cél nélkül tegyek. Pl hogy jól érezzem magam, csak úgy.)

Namost: ha én pl nem érzem jól magam, akkor mi van??!!
Miért kell mindig, mindenáron jól éreznem magam?

Tudom, hogy valami hatalmas ellenállás tükröződik az írásomból. Bocs mindenkitől, nem akarom, hogy rosszul érezzétek magatokat :))

Valamikor én is azt gondoltam, hogy az a jó, ha minél jobban érzem magam, de ma már ezt úgy látom, hogy az életben semmire nincs garancia. Ha arra törekszem, hogy jól érezzem magam, attól még nincs bitosítva az, hogy tényleg jól is fogom érezni magam. Ez a törekvés egyáltalán nem old meg minden problémát. A gebasz úgymond bármikor beüthet. Főleg, ha ellenállok a rossznak, és állandóan csak arra törekszem, hogy jó legyen, jól érezzem magam.
Azzal szerintem semmi gond, hogy néha, vagy soxor rosszul érzem magam. Az teljesen emberi dolog.

Ha éppen valami miatt nem érzem magam jól, és csakazértis magamra erőltetem a pozitív gondolkodást, és megpróbálok a rossz ELLENÉRE jól érezni magam, az később nagyon visszaüthet. Jobb, ha amikor rosszul vagyok, hagyom magam rosszul lenni, és nem kezdek ellene teremteni.

Ha valaki hajlandó ebbe a témába egy kicsit jobban belemélyedni, azt szívesen fogadom.

Ne haragudjatok, kíméljetek meg az innen-onnan idézett nagy igazságoktól. Az mind biztos igaz. Én is ismerek kismilliót, egy időben odáig voltam ezekért. De az csak a felszín.
Én a saját szavaitokra, és érzéseitekre, tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
De ha más nem jut eszedbe, mint valami frappáns idézet - önmagad helyett -, hát akkor jöjjön az idézet! Biztos nem véletlenül kapom éppen azt a bölcsességet :)
Köszönöm.
Szeretettel: SzellySteve, Barátom!

Akkor nincs más dolgod, mint átadni magad az élménynek! :)))

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232Barátom, Álomkereső !

Imádom a portékákat, közöttük az írásaidat legfőképpen !
Imádom, hogy mindíg van lehetőségem választani, itt és MOST !

Köszönöm !

STEVEDrágáim......

...........Sokáig, éltetek végéig válogassatok a Végtelen BAZÁR-ban....... Érezzétek jól magatokat. de be csak ITT és Most. Ölel benneteket . ágicaKedvesem!

Megtaláltuk,rajtakaptuk,megéljük..
Válogatunk a portékák között:-)
Szeretlek Édesem..Drága Ágicám!Álomkeresöm!!

A..... A Pillanat gyengéden átsiklik a gondolataimon és érzéseimen és tovább halad.......... mostmár üjból érzem a pillanat varázsát....... ölel . ágica /sokat segitettél most/ Köszönöm irásod !!!Ó Admin, Adminom! :)

Véletlen volna, hogy épp nemrégiben ötlött fel bennem, hogy újra meg kellene nézni a filmet?! :)))
Most már biztos, hogy meg is teszem! :)))

Szeretettel ölellek barátom:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
http://www.thesecret.hu/node/1232Drágáim!Pillanat

Köszönök mindent.Köszönöm a pillanatot.Nagyon jó a mostban élni, nagyon hamar megtapasztaltam és már nem cikáznak a gondolataim össze vissza, sokkal nyugodtabb az életem és nem háborgat sem a múlt sem a jövő.
Kivánom mindenkinek így legyen!Drága Álmom!

Köszönet a nagyszerű írásodért. Köszönet a sok tanításért amit tőled kapok. Én régóta élek már úgy ,hogy a pillanatot úgy éljem meg mintha életem utolsó pillanata lenne..bevallom azonban nem mindig sikerül. Azonban egy biztos egyre jobban megy .A MOST-ban élni csodálatos.A pillanatban megtalálni annak szépségét fergeteges.

Szívem minden szeretetével ölellek: Kriszti

Imádlak! Tudod miért!A pillanat varázsa... :)) Álomkeresőm, drága!

"A pillanat varázsa, ha magával ragad, maradandó lesz az a boldog pillanat.
És sok ilyen pillanat az ember élte,
Szerelmesebb pillanatában mindenki azt remélte,
hogy megállíthatja a végtelen Időt,
és boldog rózsaszínben látja a Jövőt! "

Drágáim, annyira csodálatosak amiket írtok, hogy szívem csordultig telt hálától ragyog immár.
Köszönöm Álom keresőm ezt a szépséget!

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Oh, kapitány, kapitányom!

Nekem erről a Holt költők társasága jutott eszembe és Walt Whitman.
Ó Álomkereső, Álomkeresőm! :)))Drága Álmom :)

Köszönöm, hogy mindig tanítasz bennünket. Igen, igen a Pillanat-ban kell élnünk, és ez nagyon jó, hogy odafigyelsz ránk. Az oldalon is azt tapasztalom, hogy kapkodás van és csak száguldoznak az energiák. Nekem a nyugalom kell és ezt a Pillanatban fogom megélni.
Szeretlek...Álomkeresöm!!....

.........Megélem a pillanatot. Jól érzem magam.Köszönöm , hogy leirtad nekünk!ágicaMegélni a pillanatot!

Drága Álom!

Talán ezt tanulja meg mindenki a legnehezebben, hogy megélje a pillanatot:) ITT és MOST...
Rágódunk a múlt sérelmein és a jövőn gondolkodunk...és közben nem vagyunk a pillanatban:)
Ha kapkodunk, mert időre kell elkészülnie valaminek, attól nem lesz több idő...
Légy nyugodt, vedd észre a pillanat varázsát, és élvezd:)
Ha engeded, hogy megtörténjenek a dolgok, megtörténnek...
Csak engedd el Magad...
Mindig szívemből szólsz...
"A legértékesebb idő, a pillanat, amelyben élsz!"

Szeretlek és ölellek: Csillagok Virága
Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!