Ez tényleg működik!!!:)

Régóta olvasom ezt az oldalt,voltam Csillának a tréningjén is,tehát képben vagyok,de most úgy éreztem,muszáj regisztrálnom,hogy megosszam veletek az örömömet,hogy ez a vonzás hatalma,ill.Csilla módszere tényleg működik.
Különleges ,figurás,érdekes ...-extrém szendvicsekkel foglalkozom.Én találtam ki,le is védettem,minden oké,semmi baj,csak nem tudtam,hogy hogyan juttassam el a közönséghez úgy,hogy ne kelljen milliókat belepakolnom,mert az nincs (még :),de majd lesz),és kitaláltam,hogy újság és média!De hogyan?Csináltam magamról egy sikersztorit(persze,ahhoz el kellett fogadnom önmagam),elküldtem pár helyre,lesz ami lesz.És...elkezdtem a következő feladatomat ,ami szükséges hozzá...a vonzást...és sikerült!Megjelentem a Gyöngy újságban ingyen ( Csillának mutattam is büszkén:) ),beszéltem a rádióban,és bekerültem a Mokkába...mindezt ingyen!:) meg is nézhetitek,hogy ez igaz!!!!:)
Kezdek belelkesülni,és ezáltal tudom,hogy mégtöbb és mégtöbb fog bejönni :) és remélem,hogy Nektek is sikerülni fog minden ,amit csak szeretnétek!:)
Köszönöm Nektek,mert sok jót,tanulságot szívtam magamba ezen az oldalon,köszönöm Csillának,hogy megismerhettem és átvehettem Tőle a módszerét! :)
Sok sikert mindenkinek!

HozzászólásokGratulálok!

A tudás hatalom.Az információ érték.grcomplete, Rita! :)))

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.
Anikó vagyok, aki a katalógust adtam neked.
Örülök sikerednek, és boldoggá tettél, hogy le is írtad ide, Nekünk, akik között még sokan nem érzékelik a Vonzás Törvényét. Ami alapból nem is lenne baj, hisz tudjuk, " Ez a nap a Mi napunk!" Tehát: Rajta. Teremtsük meg a sorsunk gazdagabb alapjait. Írjuk együtt át a Sors Könyvét.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Ritám! :))) és ;) !!! I love baby! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *