A siker gátjai

sikerA napokban beszélgettem a Lélektársammal, hogy ha kitalálunk valami nagyon jó dolgot az üzleti életben, és mikor azt egy másik is felhasználja, és olyan anyagi háttérrel, ami nekünk még nincs meg, az milyen érzéseket okoz nekünk.

Eszembe jutott, hogy mikor tizenkét éve elkezdtem a vállalkozásomat, akkor fokozatosan sikerre vittem. Kiírtam a velem szemben lévő falra, amit csak én láttam szinte, hogy Nr.1. Sokáig az én üzletemnek volt a legjobb híre a városban, mert elterjedt az a hír, hogy pontosan és szépen dolgozom, kedves vagyok és meghallgatok mindenkit, sőt ha én nem tudok segíteni, akkor elirányítom oda, ahol megoldják a feladatot. Aztán ez a felirat valahogy lekerült a falról, és a városban megjelent egy erőteljes konkurencia, akinek az anyagi háttere már eleve sokkal kedvezőbb volt mint nekem, még arra is volt pénze, hogy elküldjön hozzám három embert, akik a hozzájuk illő stílussal hol szépen kértek, hol fenyegettek, hogy hagyjam abba a tevékenységemet. Akkor nem értettem hogy mi miért történik, csak egyszerűen elindult bennem egy kis félelem és bizalmatlanság magammal szemben. Hiszen eddig hittem magamban, a vállalkozásban, de ezt megtörték az erőfölénnyel. Az anyagi fellendülésem is megtört, sőt elindultam visszafelé és most már nem azzal dicsekedhetek, hogy mennyi pénz van a bankszámlámon, hanem hogy mennyi van az adósságlistámon.

Aztán mikor megnéztem a filmet, olvastam a könyvet, beszélgetek és olvaslak Benneteket, így döbbentem rá, hogy a félelmeim úrrá lettek rajtam. Évekig úgy dolgoztam, hogy azt mondtam magamnak, hogy nem én vagyok már a legjobb, hanem a konkurencia. Ezzel a félelemmel azt generáltam, hogy olyan ötletek jutottak eszembe, amivel nem hogy a fellendülésemet vittem volna sikerre, hanem éppen hogy belebuktam. Felvettem hitelt egy olyan ötletre ami nem jött be. És hiába sikeres az eredeti üzletmenet, ha az a másik elviszi a nyereséget.

Most átértékelem az egészet, és úgy döntöttem és érzem, hogy lehetek újra én a LEGJOBB. Felírom újra a falra magammal szembe, hogy Nr.1. Elengedem a negatív érzéseimet a konkurenciával szemben, és mindent megteszek, hogy megszeressem!!!, mert most már tudom hogy így haladhatok előre.

Aztán mikor ezt végig gondoltam, akkor kinyitottam a Vonzás törvényét csak úgy találomra :). És megint kaptam egy választ az előző mondatomra:
”””A verseny előnyötökre szolgálhat, mert növeli a vágyatokat, ám hátrány lehet, ha akadályozza a sikerbe vetett hiteteket. Találjátok meg a módját, hogy örömet leljetek a versengésben. Nézzétek az előnyöket, amelyekre szert tesztek általa, még ha nem is ti viszitek haza a trófeát. És ahogy jól érzitek magatokat, bármi történjen is, megnyeritek azt, amit mi mind közül a legnagyobb győzelemnek tartunk. Kapcsolatot nyertek. Világosságot nyertek. Vitalitást nyertek. Összehangolódást nyertek Benső Énetekkel. És ezzel az attitűddel több trófeát is fogtok hazavinni.
Ebben a végtelen Univerzumban nem szükséges versenyeznetek a forrásokért, mert a források végtelenek. Megfoszthatjátok magatokat attól, hogy kapjatok belőlük, és így hiányt érzékeltek, ám ezt valójában ti magatok teszitek magatokkal.””””

Tehát újra át kellett gondolnom hogy mit tegyek. Most már tudom. Hiszek magamban, hiszek a vállalkozásomban, hiszek a megrendelőimben, hiszek abban hogy a legsikeresebbek egyike vagyok. Mert van hely mindenkinek végtelen, nem kell a verseny. Most már tudom mit írok ki: A LEGSIKERESEBB, LEGGAZDAGABB VÁLLALKOZÓK EGYIKE.

Itt üzenem MAGAMNAK és NEKTEK, MINDENKINEK, hogy higgyetek abban hogy a LEGJOBBAK KÖZÖTT vagytok, mert a vonzás törvénye akkor erre válaszol!!!

Szeretettel: Örökös BoldogságDrága Harcostársak! Szeretett harcostársaim!

Akik a szeretetért és annak kinyilvánításáért harcolunk valamennyien, legyetek Áldottak! Bőség és gazdagság árassza el leketek templomát és élteteteket Örökkön-Örökké!
És Áldott Karácsonyt és Nagyon Kellemes Ünnepeket kívánok! Anikó- Nektek. Ámen.

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."na ezért vagyunk tesók, tesóm! :)

..ahogy a Csillag jár az égen, csak úgy érdemes!"
De jó, hogy ezt az írásodat megírtad! :)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Igen :)

Ez a tudatos teremtés:) Csúúúúcs :)
Köszi Vibrocil :)

Mosolyogj Magyarország :)Ezt mindenkinek látnia kell. Merítsetek belőle energiát!!!:)

Kedves barátaim!!!

Ha valaki szeretne egy élő felvételt látni a tudatos teremtés és a vonzás törvényének tudatos alkalmazásáról akkor az feltétlenül nézze meg ezt a videót. Magyar.

Hihetetlen és mégis igaz!!!Húúú Drágáim :)

Annyira, és annyira érzem, hogy áramlik a SZERETET :) Köszönöm Nektek :)
CSODÁLATOS :) és CSODÁLATOSAK VAGYTOK :)
öbike
Mosolyogj Magyarország :)Öröm és jó rezgés ez nekem

Kedves Harcostársak!

Olyan jó hogy tudtam adni ahhoz, hogy még szeretettelibb életet varázsolhassatok magatoknak. Igazából egy jól megtervezett mátrix-ban élünk, ahol senkisem különbözik senkitől. Mind egyek vagyunk, csak az életünk folyamán arra tanítottak minket, hogy elszakadtunk a tiszta valótól, és hogy el kell jutni hozzá. Igazából senki nemszakadt el senkitől. Sem egymástól, sem az univerzumtól. És nincs is hova visszajutni, mert már ott vagy! És ha ott vagy, akkor megnem tudsz elmenni oda, csakha először elmész. :) Szerintem ne menjünk el! Jó ez itt, csak harmónikussá kell tenni. Azaz, Harmónikussá kell szeretni.
Ezért nem történik semmi sem véletlenül. Ez csak a primitívecske egónk akarja velünk elhitetni.

Szeresd ezt is és eltűnik. Amire ránézel és elfogadod, az eltűnik az életedből.
Szeress mindent annak ami. És ha nem tudod, akkor szeresd azt, hogy még nem tudod szeretni.

Szeretettel a Ne szenvedj, SZERESS! Nagykövetétől :):):)

"Mert mondom néktek, hogy mindenkinek,akinek van adatik, akinek pedig nincs,még amilye van is elvétetik tőle" (Lukács 19:26)Gini:):)

Nagyon jól esnek a szavaid,annyira hasonlitasz egy régi kedves ismerősömre:):):)a szeretet nem tárgyhoz kötött,de örülök,hogy vagytok nekem,nagyon nagyon!!!! Kellemes és nagyon boldog karácsonyt,ha addig nem beszélnénk:)!!!!!
Üdv BrigiDrága Öbike !

Köszönök mindent neked, csodálatos amiket tőled tanulok, tanulunk !

STEVEKedves Gini ! Nagyon

Kedves Gini !
Nagyon örülök , hogy ezt gondolod Rólunk. Én is nagyon kedvellek Téged , a " kedvenceim " közé tartozol itt , ezen az oldalon. Szívesen olvasom gondolataidat , közel állnak az enyéimhez. Különösen az üzeneteid alatt található idézeted fogott meg , melyet a naplóm első oldalára másoltam be nagy betükkel ! : )))Drága Diana és

Drága Diana és Brigus02!

Ti valami eszméletlen aranyos csajok vagytok:-)) Jó látni a szaporodást és a felbátorodásokat ezen az oldalon. Minél többen akarunk pozitívan rezegni, annál szebb lesz a világ!:-))

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorKöszönöm

Köszönöm, hogy figyelsz rám,amit irok...Tényleg imádom,amikor nekem válaszolnak,de nem csak nekem szól:):)
Éljen a szabadság,boldogság,szeretet:)Szeretetharcosok

Kedves Brigus !
Boldog vagyok, hogy így " kezdőként " én is adhattam Neked valamit. Bátorságot , hogy Te is merj írni!: ))) És ugye milyen jó érzés , hogy valaki mindíg figyel Rád és válaszol is Neked ?
Veled olvasok én is , Veled tanulok a én is! Úgy érzem van mit , de ez egy boldogsággal teli feladat .
Szeretettel üdvözöllek !Kedves szeretetharcosok!

Sziasztok, hihetetlen,de mostanában eléggé rászoktam erre az oldalra:D:D ami most azért nagy gond,mert elutazom 3hétre és eddig is félénk voltam beirogatni,olyan mintha ti már egy magasabb szinten állnátok,és ha vmi rosszat irok,baj lesz,persze ugy látom sokat kell még tanulnom az elfogadásrol,spiritualitásrol,de érzem jó úton haladok itt köztetek. De most nem ezért irok,hanem dianan felbuzdulva összeszedtem bátorságom,hogy kifejezzem nektek mennyire hálás vagyok ezért az oldalért,főként az olyan fórumtémákért amelyek a szeretetről szólnak. Vibrocil írásai igen nagy hatással vannak rám,örökös boldogságról nem is beszélve,feltölt energiával az egész légkör:):) Én is olvastam a könyvet és úgy érzem ujra és újra el kell olvasnom,most ez a kedvenc olvasmányom:):) SZERETET,mennyire szép !!!!Köszönöm írásaitokat,tanulok belőlük, (lehet egy darabig még mindig csak csöndben:) )

Köszönöm,hogy elolvastátok,üdv mindenkinekDrága Vibrocil

Drága Vibrocil !
Köszönöm kedves tanító szavaidat és nagyon nagy örömmel tölt el, hogy én is örömet okoztam Neked őszinte szavaimmal .
Igen, azt már régen tudom és érzem , hogy a boldogságot nem anyagi javakban és nem tárgyakban , körülményekben kell keresnem. Csak és kizárólag magamban . Még is , mint mindenre erre is meg kellett érnem. Meg kellett élnem ezt a napot és el kellett jutnom erre a befogadó állapotra és kellettél hozzá Te és kellettek a szavaid. Úgy érzem ez volt az a pici mozaik, ami hiányzott még nekem.
Azóta az arcom tiszta mosoly, szinte le sem olvad róla és minden szép, egyszerű, és úgy van jól a Világ ahogy van.
Tanácsodat köszönettel megfogadom , holnap szeretném megvásárolni az általad ajánlott könyvet .
Arra is rájöttem , hogy ennek a fórumozásnak is meg van az egyfajta varázsa . Valami olyan elmondhatatlan boldogság töltött el, amikor felfedeztem válaszodat, hogy majd kiugrott a szívem izgalmamban .El is hiszem , hogy mindenki szívesen tartózkodik itt , ezen az oldalon.
Szép estét kívánok Mindenkinek !Drága Vibrocil! Tegnap

Drága Vibrocil!

Tegnap megkaptam a Ne szenvedj, szeress!-t, le sem tudom tenni!
Olyan egyszerű, mégis olyan mély...
Érzem, ahogy olvasom, másképp veszem a levegőt is, mert minden atomommal, molekulámmal szeretni AKAROK! Tágulnak a tüdőlyukak, és érzem az örömöt, hogy újabb titok tárul fel előttem!
Köszönöm, drága Barátom!

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorÉn is Köszönöm mindenkinek!

Drága Diana!

Az,amikor köszönetet kapok, még magasabb szintre emel, mint amiben voltam. Köszönöm neked is hogy elkezdtél írni itt. Hidd el, ha olvasgatod továbbra is, nagyon meg fogja emelni a rezgést benned és nem lesz nehéz szeretni. Főleg feltételek nélkül. Remélem, már neked is leesett az, hogy a boldogság az nem a tárgyakban, személyekben és az érzésekben van, hanem mindenütt. Függetlenül mindentől, benned és körülötted. Ez alkot meg mindent ami van. Jót, és szépet, csúnyát és rosszat egyaránt. Ám amint a szeretet rezgésében vagy, azonnal eltűnik a jó és rossz, valamint a csúnya és a szép közötti kontraszt. Szinte megsemmisül.

Ahhoz, hogy mindig tudd gyakorolni azt, hogy hogyan tudod megemelni a szeretet rezgését magadban, ajánlom neked is a Ne szenvedj, SZERESS! Könyvet. Minden kitisztúl ezáltal a könyv által. Vagy, további válaszok keresésére kaphatsz inspirációt, mely elvezet a kérdéseid válaszához.

Sok szeretettel üdvözöllek itt! Ahogy egy fóromozó írta: Üdv a harcosok klubjában! Csak ez, a szeretetharcosok klubbja :)

Mindenkinek köszönöm hogy itt tölthetem magam a legjobban!

Szép napot kívánok!Köszönöm

Kedves Vibrocil !
Azt hiszem ez a pár , kedves mondat volt az , ami beindította nálam azt a folyamatot amit eddig éreztem magamban , de még sem volt az igazi. A gát még mindíg bennem volt. Aztán olvastam az írásodat többször is és mindíg ide kanyarodtam vissza , valami mindíg azt súgta " olvasdd el még egyszer , értelmezd!" És most felszabadultam, valami olyan dolog történt velem , mintha egy nagy kő esett volna le a szívemről. Pedig csak azt tettem, amit tanácsoltál, a SZERETET szóra koncentráltam. Köszönöm Neked és köszönöm a többieknek is , hogy olvashatom írásaitokat és tanulhatok Tőletek.
Ezen az oldalon új vagyok , ma mertem először írni is , de már régen figyelemmel kísértem a tanácsokat , történeteket. Engedjétek meg , hogy ezúton köszöntselek Benneteket !
Szeretettel : DianaDrága Brigitte :)

Nagyon szépen köszönöm kedves szavaid :) És képzeld, hogy ez nem választott név, hanem a valódi :)))) Csak a Beátát lefordítottam magyarra :) Biztos van valami dolga velem az Uninak, hiszen nincsenek véletlenek, úgyhogy minden vágyam az, hogy megfeleljek ennek a névnek. Igazán nem is megfelelésnek mondanám, hanem összecsengésnek :))
Szeretettel: öbike
Mosolyogj Magyarország :)Nem harcra hívtalak :)

Tökéletesen igazad van. Egyek vagyunk és nincs min ítélkezni. Hiszen ahogyan mondod is, magaddal is teszed, amit mással teszel.

Imádok itt lenni! Sok energiát ad.

Szeretettel kívánok szép napot mindenkinek!csak úgy...

Bárcsak tudnád, kedves Barátom, hogy én már nem tudok felháborodni :)
.. már nem ítélkezem és nem teszem fel magamnak a kérdést,
hogy ez most rosszul esik vagy sem :) Örülök minden tapasztalatnak,
emberi megnyilvánulásnak. Te is az én kiterjesztésem vagy, én pedig
a Tiéd.. most akkor magammal harcoljak :) ?

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *Megértettem a felháborodásodat kedves Brigitte

Kedves Brigitte Shani Padme!

Valahol mélyen talán éreztem, hogy kicsit rosszúl fog esni neked ez a fajta kijelentés. Hidd el, nem hiába írtam ezt. Nemazért, mert én utálatomat vagy haragomat fejezném ki irántuk. Szó sincs erről. Egyszerűen, csak sokakat ráébreszthet talán a kijelentés arra, hogy esetleg még van mit javítaniuk a gondolkodásukon.
Hidd el, hogy ha volna rá lehetőségem, én valahol az elsők között volnék, akik tanítják őket arra, hogy miként kell talpraállni. Mindenesetre, még úgy döntöttem eddig, hogy nem megyek oda. Ez csak az én választásom. Adományozni is fogok, mihint az anyagi lehetőségem megengedi. Igazán erre törekszem.

Hát szép napokat és köszönöm a meditációt!
Sok szeretetet kívánok neked!

"Ne várd a szeretettől, hogy eljön, ha valamid meg lesz! Először szeress, és után meglesz!"Kedves Örökös Boldogság,

Tökéletesen Rád illik a választott neved. Milyen jó, hogy megszülettél és kereszteződött az utunk.
Azt hiszem, Te mindig ilyen pozitiv lény leszel, minden életedben :)

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *Kedves Vibrocil...

Nem értek Veled egyet, de nem is ez a lényeg... Volt szerencsém köztük lenni egy ideig, és hidd el : vágynak rá, hogy valaki megtanítsa nekik, hogyan kell felülkerekedni..nem csak lógnak a melleken ( a Te kifejezésed elég visszataszitó volt ).
Meditálok Érted, mint barátomért, mert együttérzek Veled. Még hosszú az utad.

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *a szeretet energiának van a leghatalmasabb ereje.

Kedves Brigitte Shani Padme!

Tudod, a szeretet energiának van a leghatalmasabb ereje. Hihetetlen dolgokat képes létrehozni. Ne becsüld alá! Küldj annyi szeretet energiát nekik amennyit csak tudsz.

A másik, pedig amit mahallottam egy milliárdos szájából: "A szegényeknek, éhezőknek nem halat kell adni, hanem meg kell tanítani őket halászni" Ezért nem mindig építő az, ha adakozol. Ha ő hozzájuk is elér ez a dolog, amit itt én szeretet energiának hívok, akkor hidd el, ők is felébrednek. Meg kell nekik mutatni, hogy ők maguk is képesek felülkerekedni a helyzetükön. Ne lőgjanak állandóan a világ csöcsein. Ezt hidd el, a szeretet érzéséből írommindezt. Sokkal többet adnának nekik ha megtanítanák ezekre őket. Gondolj csak bele! És mindenki aki ezt olvassa!!!
Milyen fejlődésen mennének kereszetül ezek az emberek? És mikor ráébrednek arra, hogy mindez csak rajtuk múlott??? Milyen mértékű hálával lennének neked???
Ezt kellene neki megtanítani, miközben jólaknak a sok sok adományból, ami szintén fantasztikus.
Ám amíg az adakozóktól függenek, soha nem lesznek képesek a saját talpukra állni.

Hálás köszönetem, hogy meg tudom osztani a véleményeimet!!

Köszönöm mindenkinek!Drága Brigitte :)

Tényleg ébred :) én is érzem, persze nem egyszerre és mindenhol, de ÉBRED :) mert ahogy írtam a SZERETET ÁTHAT :)
És egyszer minden RENDBEN LESZ :)
Szeretettel: Örökös Boldogság
Mosolyogj Világ :)))Vib,

.. én viszont pont nem azokra gondolok, akikkel érintkezésbe kerülök...
.. elég a szeretet küldésünk mondjuk Etiópia éhezőinek ...? Ők vajon mikorra
ébrednek fel ? Ma láttam éppen, hogy mennyire tele vannak a bevásárló
központok.. hány milliárd Ft-ot költ el az emberiség haszontalan holmikra..
Láttam az arcokon a kétségbeesett tolongást, nehogy pont
előlük vigyék el az új, trendi villogós-ugrálós-éneklős gumiamőbát, ami
8000 Ft-ba kerül..
.. hát ébred a világ ?? :)

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *Kritikus tömeg

Kedves Brigitte Shani Padme!

Ha hiszed, ha nem, tudunk annyit amennyire csak szükség van! És még annális többet. Akivel csak találkozol, akivel csak érintkezésbe kerülsz, és itt nem csak testileg értem, hanem mentálisan, gondolatban is, küldj feléjük olyan szeretetet, aminek nincs tárgya. Azaz legyen teljesen feltétel nélküli. Minden pillanatban.

Hallottál már a kritikus tömegről? Ez azt jelenti, hogy pl. ha az emberiség bizonyos csoportja eléri a kritikus tömeget, ebben a gondolkodásban, akkor egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Még a tudat is.
És a jóhír ebben, hogy pontosan ebbe az irányba haladunk. Ébred a világ!!!

Szeretettel: VibrocilKedves Vibrocil...

Kár hogy nem tudunk annyi szeretetet generálni, hogy a Föld összes nélkülöző lakója attól boldog lenne :)
.. és lenne elég étel .. és víz...otthon... MINDENKINEK..
Én erre vágyom...

Brigitte Shani Padme
* az együttérzés és minden női megnyilvánulás Dákinije *Ez nagyon tartalmas, okos

Ez nagyon tartalmas, okos kis okfejtés volt ÖBike, újra és újra átolvasom, mert nagyon szépen le lehet fölözni magam számára egy sor pozitív érzést. Köszönöm!

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob Proctorjolesok ezek a

jolesok ezek a gondolatok,szavak.nekem most pont erre volt szuksegem.szeretetet érzek mindenki iránt.megprobálok.és sikerulni fog. nem engedem meg magamnak hogy elmeruljek a rossz gondolatokban.nem szenvedek,szeretek!