¤ A vonzás hatalma ¤

Amikor jo hangulatban vagyunk,tele vagyunk örömmel és hálával. Az érzelmeink magas frekvenciáju rezgéseket küldenek,amelyek csak a jo dolgokat vonzzák,azokat amelyek ugyanazzal a magas frekvenciával rezegnek,amellyel a kiküldött rezgések,ugyanis a hasonlo a hasonlot vonza! Tehát lehet magas rezgésü öröm vagy alacsony rezgésü aggodalom! -amit rezgések formájában sugárzunk ki,azt fogjuk visszavonzani!
Érzéseink elektromágneses hullámok formájában hagyják el testünket. Bármilyen frekvencia távozik,automatikusan azonos frekvenciát fog vonzani,ennek következtében történnek meg a jo vagy rossz dolgok,hiszen az összeillõ rezgések egymásra találnak!
Ha érzelmileg arra összpontositunk ami nincs,egyre több hasonlo dolgot vonzunk vissza. Rendszerint nagyobbakat, nehezebbeket, utálatosabbakat, mint az elözö honapokban voltak!

Hozzászólások:)))

Köszönöm! :)
Ez igazán reendes Tőled! :)

Álomkereső:) Éppen...

Éppen kilépni készültem, de akkor a kedvedért még 1et most átbloggozok!:)Kedves Yonderboi! :)

Csak telepítsd át őket nyugodtan! Van még hely, elférnek! :)
Nagyon várom a többit is! :)
És köszönöm! :)

Üdv az oldalon! :)

Álomkereső;-)

Köszönöm, ez aranyos volt!
Figyelni fogom!:)

Sziszka:) ittSziszkaitt :)

Saját blogként:)

Szia!

Én a magam részéről nagyon örülök neki.
Hol találhatjuk őket?:)

Sziszka:) Elkezdtem...

Elkezdtem áttelepiteni a 2006január ota irodo bloggom legideillöbb gondolatait ha nem haragszotok:)Yonderboinak

Kedves Yonderboi!

Szeretettel köszöntelek itt az oldalon:)))
Nagyon tetszenek a gondolataid:)

Csillagvirágos ölelgetés
köszönet és hála, hogy megosztod őket:)))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!A vonzás törvénye

Azt kapjuk amire koncentrálunk! Ne a hiányára koncentráljunk annak amit szeretnénk,és garantáltan többet kapunk belöle,mert az összeillö rezgéseken át Mi vonzuk magunkhoz. A vonzás törvénye egyszerü és tiszta.
Pl. ha azt mondjuk: tökéletes egészséget szeretnénk! -és érzelmileg is arra hangolodunk,meg is kapjuk,vagy már uton van felénk. De ha azt mondjuk: nem akarok beteg lenni! -és érzelmileg elég gyakran ráhangolodunk,akkor a rossz egészséget választottuk,mert a betegségre fokuszáltunk.
A Velünk történö eseményeknek nem sok közük ahoz, hogy mit teszünk fizikailag, milyen értékesek vagyunk, milyen jok vagyunk, vagy mi az - egyébként nem létezö - végzetünk! Az számit milyen rezgéseket bocsájtunk ki! -ez pedig érzéseket jelent, és vonzást!