Magamról, egy kicsit...

Tudom, hogy sokan vannak közöttetek olyanok, akik úgy vélekednek, hogy könnyű örülni az életnek akkor, ha valakinek mindene megvan. Háza, autója, jól fizető állása, szerető társa, mindig elegendő pénze mindenre, amire csak szeretné stb.
Ha mindez megvan valakinek, akkor könnyű mindig, minden helyzetben mosolyogni, vidámnak lenni, könnyű szeretetteljesnek lenni, és örülni minden apróságnak, és bizonyára azt is gondoljátok, hogy ez adottság, sors, esetleg karma kérdése.
Bizonyára rólam is sokan gondoljátok azt, hogy nekem milyen jó! Mert nekem mindenem meg van! Van házam, autóm, mindig mindenre elég pénzem, és így könnyű mindig jól éreznem magam!
Lehet, hogy most kiábrándultok néhányan, de a valóság teljesen más!
Nincs házam, nincs autóm és nincs pénzem sem!
Apám egyszobás lakásában élek a húgommal és a kislányával! Vonattal és BKV-val járok! Szerencsére, munkámból kifolyólag a vonat ingyen van, a BKV bérletre pedig a Kafetéria keretemből is futja. :) Elváltam, és a munkahelyemen ugyan jól keresek, de annyi adósságot halmoztam fel a múltban elhibázott döntéseim nyomán, - bár néhányat közülük rövidesen sikerül végleg felszámolni :) - hogy mire minden hónapban kifizetem a törlesztőrészleteket, - miközben persze percenként hívnak a különböző bankoktól, hogy megint el vagyok maradva :) - addigra a tartásdíjat sem mindig tudom kifizetni a gyermekeim után!
Miért tudom magam mégis jól érezni mindemellett, és miért nem ülök csendesen otthon a sarokba kuporodva, sajnálva magam mindazért, amit magam körül látok?
Nos, ennek több oka is van!
Az egyik:
Ma már tudom, hogy mindazok a körülmények, melyek jelenleg körülvesznek csakis az én hozzájárulásommal alakulhattak ki! Mitöbb, én kreáltam saját magamnak! És ahogy létrehoztam, ugyanúgy meg is tudom változtatni ezeket a körülményeket. Ez a tudat engem megnyugtat, egyenesen feltölt és felszabadít! :)
A másik:
Rengeteg olyan dolog vesz körül jelenlegi körülményemben is, melyekért mérhetetlenül hálás vagyok! Van két gyönyörű és csodálatos kislányom, akiktől annyi szeretetet kapok, amit ember talán el sem tud képzelni! Van egy csodálatos kedvesem, aki figyel rám, és ápolja, gondozza a testem, amit én hajlamos vagyok elhanyagolni! Csodálatos szüleim vannak, akiktől rengeteg szeretetet, anyagi és nem anyagi támogatást kapok, mind a mai napig! Vannak csodálatos testvéreim, akikre mindig számíthatok, és akik legalább úgy szeretnek, ahogy földi, fizikai értelemben testvér csak szerethet! Vannak csodálatos barátaim, akik irántam tanúsított szeretete és segítőkészsége leírhatatlan. Van egy munkám, amivel szeretek foglalkozni, még ha az utóbbi időben kissé megterhelőnek érzem is a mennyiségét. A szabadidőmben pedig egyre inkább azzal tudok foglalkozni, amivel igazán szeretek: írok, embereknek segítek megtalálni saját forrásukat, beszélgető körökbe, baráti találkozókra járok, ahol kölcsönösen inspirálni tudjuk egymás kiteljesedését, honlapokat szerkesztek.
A harmadik:
Megértettem, hogy azt, Aki valójában vagyok, nem az határozza meg, hogy mim van, mit birtoklok, mi a munkám és mennyit keresek vele. Sőt, mindezek a dolgok nem is feltétlenül szolgálják valódi Lényemet, de legalább is nem olyan mértékben, mint amennyire én azt korábban gondoltam!
A negyedik és talán ezzel kellett volna kezdenem:
Megbocsátottam magamnak minden korábbi ballépésemet, még azokat is, melyekről korábban azt gondoltam, mások kényszeríttették ki belőlem, vagy mások gáncsoskodásának az eredménye volt. Ma már tudom, hogy ezeket is teremtettem magamnak, és minden pillanatban meg volt a lehetőségem arra, hogy a "gáncsoskodásokkal" nem törődve, másképp döntsek, mást válasszak. Megbocsátottam magamnak! Feloldoztam magam minden eddig elkövetett vétkemért és hibámért, és azokért is, melyeket csak eztán fogok véteni, mert lesz ilyen!
És hogy miért tudtam megbocsátani magamnak és feloldozni magam?
Azért mert egyre inkább emlékszem arra, hogy Ki vagyok valójában! Egyre inkább tisztában vagyok azzal, hogy a saját életem, a saját világom felett igenis Mindenható vagyok! Egyre inkább átérzem azt, hogy minden korábbi "ballépésem" is tulajdonképpen azt szolgálta, hogy emlékezzek valódi Lényemre. Istenségemre! Arra, aki minden eredendő tudás birtokában van, és akinek egyetlen valódi természete a Feltétel nélküli Szeretet!
Egyre tisztábban emlékszem arra a Valakire, aki szeret adni, szeret segíteni másoknak! Nem azért, mert ezért bármit is remél cserébe, vagy hogy ettől szerethetőbbnek érezze magát, hogy önmagát is jobban szerethesse! Egyszerűen csak azért szereti mindezt, mert úgy érzi, hogy ez az, ami igazi Lényegét maradéktalanul szolgálja, és mert ezen cselekedeteken keresztül képes kinyilvánítani a legtisztábban azt, hogy Ki Ő valójában!
Mindig minden pillanatban tudok vidám, örömteli, békés és szeretetteljes lenni?
Nem! Dehogy!
Én is csak törekedni tudok erre minden pillanatban, akár csak bárki más!
De tudom, hogy Ki vagyok valójában, és minden pillanatban olyan közel akarok kerülni ehhez a Valakihez, amennyire csak lehetséges, amennyire az adott pillanatban csak képes vagyok!
Pillanat vagyok, mint Ti is mindannyian!
Béke vagyok, mint Ti is mindannyian!
Szeretet vagyok, mint Ti is mindannyian!
Fény vagyok, mint Ti is mindannyian!
Teremtő vagyok, mint Ti is mindannyian!
Mindenható vagyok, mint Ti is mindannyian!
Isten vagyok, mint Ti is mindannyian!

Szeretek továbbra is...
... mint Ti is mindannyian! :)

Címkék:

HozzászólásokDrága Vili Barátom! :)

Rég írtam már erre az oldalra, és igazából olvasgatni sem nagyon jártam ide. De most valamiért beléptem, és ránéztem egy-egy olyan írásra, amit még régebben ide írtam. És ennek így kellett lennie, mert így rátalálhattam a hozzászólásodra. :)
Köszönöm kedves szavaid, és gratulálok ahhoz, amit eddig már elértél. :) Tartsd is fenn ezt az érzelmi állapotodat, mert ezek hozzák meg számodra minden Álmodat! :)))

A lányok ikrek, igen. :)

Köszönöm még egyszer! :)

Szeretettel,
ÁlomkeresőDraga Alomkereso!

Hozzam az uzeneted most jutott el csak, es legalabb olyan jo erzessel, orommel, halaval es lelkesedessel olvastam minden sorodat, mint amilyen szeretettel Te megosztottad a gondolataidat Velem, Velunk, Mindenkivel:)!
Egy ideje en is kezdem erezni az Elet valodi ertelmet, amit Te olyan szepen megfogalmaztal a tobbi irasaidban is. Nekem meg rengeteg dolgom van magammal, erzem jol haladok. Korabban amit elkepzelni sem tudtam volna, most mar tudok oszinten, onzes nelkul szeretni, /nem a szerelemre gondolok/ magam es a kornyezetem, kulso korulmenyektol fuggetlenul boldog lenni. El tudom fogadni magam, igy ahogy vagyok, nem akarom megvaltoztatni az embereket, tudom, eleg ha en valtozok.
Nagyon halas vagyok amikor lefekszem, ugy ebredek hogy tudom, egy ujabb gyonyoru nap var ram! Mert megertettem, hogy ez, elsosorban csak Rajtam mulik. Nagyon sok mindenert halas lehetek, es akkor minek nezzem a pohar ures felet! Tudok mosolyogni, orulni, nevetni, szeretni. Es ebben benne van minden! Csodalatos erzes volt ennek a megtapasztalasa, es csodalatos most is ebben a pillanatban, mert mar tudom hogy ez nem egy hirtelen fellobanas! Talan az benne a legszebb, hogy nap-mint-nap azt veszem eszre, hogy minnel jobban emelkedik a rezgesszintem, annal nagyobb mertekben atragad hangulatom az emberekre, meg telefonon keresztul is. Ez nagyon jo!!
Koszonom nagyon Alomkereso, es minden secret-falvi!
Rendkivul Jjok Vagytok, meg Azok is, Akik nehezen veszik eszre:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Azt kivanom Alomkereso Baratom, hogy minel tobben kiolvassak irasidbol erzeseidet!!!
Nagyon edeskek a kiscsajok. Ikrek?
szeretettel ViliKedves Susanna! :)

Köszönöm szavaid! :)
A pénzről még csak annyit: vannak olyan életterületeink, ahol nagyon jól használható és hasznos eszköz, és vannak olyanok, ahol teljesen haszontalan! :) Érdemes tisztában lenni vele, hogy mikor melyik eset áll fenn! :))))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzásról
Írd meg a könyved a netenKedves Álomkereső!

Nagyon örülök, hogy leírtad jelenlegi életed. /Legalábbis én most olvastam az írást/
Szerintem ennek tudatában még inkább példaértékű, az ahogyan élsz, dolgozol.
A napi kis örömök nagyon sokat segítenek nekünk, hogy a kitüzött, elérni kívánt célokat elérjük.
Kívánságunk szerint!
Könnyebb úgy élni, dolgozni, hogy az "öröm állapotában" vagyunk.
Nekem az anyagi jólét fogalmába az is beletartozik, hogy tudom mit hogyan oldok meg, és kb. mikorra, addig pedig teszem a dolgom, ha lehet örömmel.
Sok nehézségen mentem keresztül én is, azért merem ezeket leírni. A legtöbb esetben önmagában az anyagi jólét semmit nem segített volna.
Nem azért írom így, mert most felvet a pénz, csak átértékeltem az életem, és nem elsősorban a pénz áll első helyen.
Most már nekem is sikerült meglátnom az élet apró kis örömeit, így a nehézségekkel is könnyebben elbírok.
Már én is tudom amikor voltak gondjaim, azt jó részt saját magamnak okoztam, tehát rendbe tenni is nekem kell. Ha így van, akkor pedig minden apró sikernek örülök, és eltölt jó érzéssel, hogy amit elrontottam azt helyre is tudom hozni.
Persze idő kérdése, de időm van. Elszántságom is, sőt még segítségeim is, akkor pedig fölösleges stesszelni magamat, magunkat.
Az anyagi jólét is fontos, most is ezen dolgozom, dolgozunk, de nem mindennél fontosabb.
Vannak dolgok, amiket semmennyi pénz sem pótol, és visszaszerezni sem lehet, ez inkább bánt, de megtanultam ezzel a hiánnyal is eggyütt élni. Ez is egy lecke volt.
Az embert mínősíti, hogy miként tud a nehéségek ellenére is EMBER maradni, dolgozni, élni, örülni, és másoknak is örömet, segítséget, barátságot adni.

Nekem ezekért is nagy öröm ez az oldal, és a Te jelenléted, írásaid, tanácsaid, az első napoktól fontosak voltak, és azok mai is.
Mindent köszönök neked!

Szeretettel: SusannaKedves Ninon! :)

Teljesen igazad van! :) Az anyagi függetlenség is nagyon fontos! :) És éppen azon vagyok, hogy ezt meg is valósítsam magamnak! :))))
Azonban úgy gondolom, hogy nem akkor válik az ember anyagilag függetlenné, amikor sok pénze lesz, hanem akkor, amikor már képes az éppen meglévő anyagi lehetőségeitől - vagy éppen azok hiányától - is jól érezni magát a bőrében. :) Persze ahhoz, hogy végül a pénz is el kezdjen áramolni hozzá, nem árt kivenni a csatornából azokat a gondolkodásmód beli blokkokat, melyek jelenleg útját állják. :)
Köszönöm a hozzászólásodat, és örülök, hogy olvasgatod a "kulcsokat". :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzásról
Írd meg a könyved a neten07/22

Kedves Álomkereső, valóban meglepődtem, amikor magadról irtál, hiszen én is azt hittem, hogy gazdag, stb vagy. Ahogy olvastalak, egyre jobban éreztem, hogy mennyire igazad van , hogy minek tudsz örülni. Mindenben egyetértek veled szinte, de szerintem az anyagi függetlenség is fontos dolog.
De nem is ezért kerestelek, hanem hogy megköszönjem neked, hogy naponta küldöd nekem a "kulcsokat". Sokat segítesz vele, köszönöm. Minden nap örömmel várom :-)nincs rá szükség

Kedves Álomkereső, nincs rá szükség... Talán le sem kellett volna írnom, mit érzek, mit gondolok, de ebben az esetben, mint a kommunikáció egy lehetséges módját: az írást "sem" alkalmazva hogyan adjam tudtára másoknak, mit gondolok, mit érzek. Ílyen formán maradna a jól bevált szájhagyomány útján történő fennmaradás, történet-formálódás esélye..., bár ki tudja... Viszont nem kell mindent el, sem kimondani. Jól tudod Te hogyan cselekedj, és bízom abban, ha megtorpannál, lesz Aki segítségre siet. Őszinte üdvözlettel: living_forceKedves Living Force! :)

Köszönöm!

Szeretettek,
Álomkereső
szeretettel

Kedves Álomkereső! Jó látsz és érzel, mert gazdagságod, vagy szegénységed nem bankszámlád nagyságával, vagy pénztárcád soványságával mérhető, hanem kincseiddel, melyeket pillanatról-pillanatra szívedbe rejtettél, és e szerint kamatozik neked és általad másoknak. Aztán ott vannak azok a "láthatatlan" boldogságmorzsák, (így szoktam nevezni őket), melyek úton-útfélen szétszórtan hevernek... zsebünket, kosarunkat megtölthetnénk velük, hogy segítségére lehessünk bárkinek, akinek éppen szüksége lenne rá.

"A világosság szülte az életet. Az élet szülte az akaratot. Az akarat szülte a bűnt. A bűn szülte a szenvedést. A szenvedés szülte a szeretetet." Őszinte üdvözletem!Drága Annanelly, Drága Mesi!

Épp a napokban gondoltam Rátok, hogy olyan régen hallottam már felőletek! :)
Nagyon hiányoztatok! :)
Köszönök nektek mindent! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Kedves Klári!

Kitartás? ;)
Egyre inkább azt érzem, hogy az élethez nem kitartásra van szükség... :))))
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Drága Gini!

Köszönöm! :)
Úgy éreztem, már nagyon eljött az ideje, hogy mindent elmondjak magamról! :)))
Az Örömkönyvvel már szemezek egy ideje! :) Imádom, ahogy Péter ír! Annyira tiszta, hogy azt el sem tudom mondani! :)
Köszönöm még egyszer!

Ölellek Téged és a gyönyörű családodat is! :)
Álomkereső
Drága Álomkereső!

Már nem tudok mit írni, mit mások nem tettek meg. Köszönjük hogy kitárulkoztál, hogy igaz, őszinte EMBER vagy, hogy utat mutatsz. Jó hogy vagy. Szívünk minden melegét, őszinte tiszta szeretetét küldjük feléd, felétek. Csak egy idézetet küldök még Vas Istvántól. (A Teremtőhöz)

"Köszönöm, hogy megteremtettél,
Ó, Szeretet, és idetettél,
Hogy csillagok, ködök, hegyek
között ember legyek.

Köszönöm, amit látok,
A teremtett világot,
Hogy még a rossz sem céltalan,
Mindennek jelentése van."

Szeretettel Annanelly és MesiKedves Álomkereső!

Sokat tanultam és talán erősebb is lettem mióta elovastam írásodat. Csodálom a kitartásod és hogy
nem adod fel céljaidat. Köszönöm.
Az élet könnyű Az élet szép És minden jó rádtalál. Ezt kíánom neked.....
Klári....... ez nagyon, nagyon

....... ez nagyon, nagyon "igazi" írás volt, köszönöm!........
Tudod....drága Barátom.... gondolkodom már rajta egy ideje, hogy leírom a saját életemet ide így, de rágódtam rajta, mert volt aki megkapta, hogy nem működteti jól a vonzás törvényét ha ilyen csehül áll... Gyengeségből nem írtam le? Nem tudom... Lehet, hogy nem akartam olyan megjegyzéseket olvasni, amitől nem épülök? Nem tudom...
Mindenesetre, most látom, hogy van értelme megmutatni, lehet együtt élni a nehézségekkel, és lehet rájuk fittyet hányni, és hinni a belső Isten teremtő erejében.
Nagyon értékelem, hogy "levetkőztél" Barátom. Hiszem, hogy az ilyen lelkekre hatalmas jutalmak várnak az életben. Belső béke, és harmónia mindenképpen.
(Ha teheted, olvasd el Müller Örömkönyvét, a szó szoros értelmében csordultig fogsz telni elégedettséggel és még tisztábban látod az alagút végét.)
Ölellek: GiniDrága Dindike! :)

Hát még én mennyire izgatott lettem....
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Szeretettel:
Álomkereső
Dindus, Dindus!

Imádlak:-)))))))9

Nagyon remélem,hogy közös álmunk valósággá válik:-)
Szeretlek:ErcsikeKedves Álomkereső!

Tudod én álmodtam valamit nemrég.
Ercsike is ugyanazt álmodta!!!:)
Többet nem merek elárulni,mert még "titok":).....
A másik meg az,h.Ercsikével nem beszéltem meg,h.kikotyohgatom-e azt a bizonyos közös álmunkat!:)
Szóval csak annyit szeretnék mondani,h.hamarosan nagy öröm ér Titeket!:)
Ez biztos.
Jujj,de izgatott vagyok...:) no és kíváncsi,h."bejön-e" az álom?....
DindusDrága Mosolygóa Annám! :)

Köszönöm szavaid! :)

Szeretettel ölellek:
Álomkereső
Drága Álomkeresőm! Mióta

Drága Álomkeresőm!
Mióta csak olvaslak, az első szavaidtól kezdve, nem a leírt szavaidat, hanem mindig a Lelked éreztem, eljutott és megéríntett,
egy különlegesen szép Tiszta és Érzékeny nagybetűs Embernek éreztelek és a mai napig is így érezlek..
Tiszta, világos és a benned lévő érzésekkel válaszolsz, mindig biztató, építő szavakkal..
Egyszerűen Világítasz, mert egy Tanító vagy, aki finoman adja át az érzéseid..
Gratulálok a gyönyörű, és szerető párodhoz, akit Megteremtettél magadnak, és ő is saját magának..
A gyerekeid szeretete kölcsönös, mert büszke lehetsz Rájuk, és Ők is Rád!!
A Családod minden tagja a Szüleid végtelen szeretetéből táplálkozott és a mai napig is szoros a kapcsolat, hisz
a föld és ég legerősebb kapcsolata a SZERETET..ami sugárzik belőled és belőletek..
Áldott vagy!! Kívánom, minden szívből jövő vágyad teljesüljön!!

Szeretetem és ölelésem fonjon át, szeretlek nagyon AnnaKedves Hajni!

Köszönöm kedves szavaid!
Örülök, ha úgy érzed tanulhatsz tőlem.
Én mégis inkább úgy érzem, minden egyes szót, amit leírok, vagy kimondok, Ti inspiráltok! És minden egyes szóból én vagyok az, aki a legtöbbet tanul! Íly módon, inkább én vagyok az, aki tanul tőletek! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Drága Hankara! :)

Végtelen szeretetem árad Feléd! :)

Ölellek,
Álomkereső
Drága Tündérem!

Köszönök Neked mindent! :)

Holdfényesen szeretgetősen ölelgetős :)
Álomkereső
Drága Zsuzsuka!

Köszönöm Neked, kedves szavaid! :)

Szeretettel ölellek:
Álomkereső
Csodadoktor!

Köszönöm! :)

Álomkereső
Kedves Álomkereső!

cspotty
Tulajdonképpen nincs olyan ember aki ne kűzdene az életében nehézségekkel, de ez mind azért van, hogy minnél közelebb kerüljünk ahhoz, hogy megtapasztaljuk kik is vagyunk valójában KI VAGYOK ÉN. Hisz azért vagyunk itt, hogy emlékezzünk önmagunkra. Azt hogy hibákat követünk el, nem is biztos, hogy hibák, eggyel több tapasztalat. Mindennek két oldala van és ha nem tudjuk mi a jó nem fogjuk tudni megkülönböztetni, hogy mi a rossz. Van egyáltalán olyan, hogy rossz? Ki, hogy éli meg. Minden pillanat egy tapasztalat és minden pillanat egyre közelem visz önvalónkhoz.
Éld a pillanat örömét itt és most!
"Ne fecséreld a jelenlegi valóságod értékes pillanatait arra, hogy megfejtsd az élet minden titkát.
Oka van annak, hogy a titkok titkok. Add meg Istennek a kételkedés jogát. Használd fel Jelen Pillanatodat a Legmagasztosabb Cél érdekében, hogy megteremthesd és kifejezhesd azt, Aki Valóban Vagy.
Döntsd el, hogy Ki Vagy, Ki Akarsz Lenni, és utána tégy meg mindent, hogy azzá lehess."
Nagyon sok igazságot írsz, nap, mint nap, jó olvasni!
Hálás vagyok, hogy meg ismertelek, bár személyesen még nem, de annak is el jön az ideje :-)
Azt kívánom, hogy ne csak álmod az életed, hanem éld az álmaid, itt és most!
Köszönet az őszinte szavakért, sokat lehet tőled tanulni.
HajniDrága Álomkeresőnk!

Hála ölelés és szeretet Neked. Köszönöm az őszinteséget, nagyon sok hasonló gondolatunk, hasonló történéseink voltak, vannak. Tudom, hogy fényévnyien távolból fakadó a mi ismerettségünk, lelki rokonságunk. Örülök, hogy vagy! Ha lehetne ilyen, azt írnám, hogy még jobban szeretlek. De hát Veled már nincs olyan, hogy még jobban. :-)

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Álmom!

Valami összeköt, a távolság közelsége:)
Látom Benned a végtelenséget és magamban is:)
Végtelen tisztelet, szeretet és hála, hogy Vagy, hogy újra itt Vagy nekem,
nekünk, Magadnak!
Tisztellek, becsüllek nagyon sok hasonló dolog van bennem is!
Magad vagy a tisztaság:)

Holdfényesen táncos

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!GRATULÁLOK!

Zsuzsuka
Te Drága Álomkereső!

Csodálatos tudni, hogy ilyen embertársaink is vannak, mint Te! Hálás vagyok azért, hogy ismerhetlek.
A sok-sok ember között rátalálni az EMBERRE, egy-egy ilyen EMBERRE, mint Te is vagy, sokat segít azon az úton maradni, amelyiken hol könnyen, hol bukdácsolva, de járok.
Köszönöm a megerősítést, hogy jó úton járok.
Jó érzéssel tölt el, hogy csupán 60 km-re tőlem él valaki, akivel azonos hullámhosszon tudok lenni, akivel "egyhúron pendülök". Az meg külön öröm a számomra, hogy férfiből vagy. A férfiak között még nehezebb találni olyanokat, mint Te vagy.
Szeretettel ölellek magamhoz és az Élet minden ajándékát kívánom Neked!
Teljesüljön minden álmod, vágyad, célod, ami a fejlődésedet szolgálja.
Maradj ilyen tiszta, őszinte lélek mindannyiunk örömére!
Magamnak azt kívánom, legyen sok ilyen barátom!
Hiszem, hogy lesznek még szép napjaink, amit közösen tölthetünk el olyanok társaságában, akiknek az értékek hasonlót jelentenek.
Vidám, mosolygós, szép napot!
Szeretettel ZsuzsukaGratulálok

Minden elismerésem: ilyen az IGAZ EMBER! Van még tanulnivalóm, szeretnék én is teljes meggyőződéssel így élni !!!