A fél karját odaadta

Két-három évenként előadás-sorozatot tartok az Igazság Londoni Fórumán, a Caxton Hallban. Jó néhány éve alapítottam a Fórumot. Dr. Evelyn Fleet, az igazgató hívta fel a figyelmemet egy cikkre, amely a szuggesztió hatalmával foglalkozó angol lapokban látott napvilágot. Egy férfi a következő szuggesztióval bombázta mintegy két éven át a tudatalattiját: “Odaadnám a jobb karomat, ha a lányom meggyógyulna!" Kislányának ugyanis súlyos, a mozgását is károsító ízületi gyulladása volt, s ehhez egy gyógyíthatatlannak minősített bőrbetegség is társult. A tünetcsoporton semmiféle orvosi kezelés sem enyhített, az apa pedig, aki szíve mélyéből kívánta leánya egészségét, a fenti szavakkal fogalmazta meg vágyát.

Dr. Evelyn Fleet szerint az újságcikk arról is beszámolt, hogy egy napon, amikor a család együtt autózott, karamboloztak egy másik kocsival. Az apa jobb karja vállból leszakadt, s a leány ízületi gyulladása és bőrbaja nyom nélkül eltűnt.
Gondoskodnod kell róla, hogy kizárólag gyógyító, áldó, felemelő és minden szempontból ösztönző sugallatokat adj a tudatalattidnak. Ne feledd, tudatalattid nem ismer tréfát! Szavadon fog.

Dr.Joseph Murphy: Tudalattid csodálatos hatalma