A Te saját Dzsinid

Számtalanszor eltűnődtem már azon, hogy miért keresi az ember mindig a külvilágban a megerősítést, az erőteljes hatalmat, mely majd teljesíti a kérését. Valamilyen mindennél hatalmasabb misztikus lényt, erőt, tudományt, filozófiát vagy törvényszerűséget. Valamilyen eszközt, melyet segítségül hívhat saját világa, megfigyeléséhez, megértéséhez és megteremtéséhez.
Itt van például a mi szeretett Dzsinink esete!
Igaz, ő ezt választotta életfeladataként, mégis olyannyira elhalmoztuk már őt kéréseinkkel, olyan nagyon sok teremtésbeli felelősséget helyeztünk már a vállára, hogy félő, lassan összeomlik a súly alatt! Még ha szellem is... :)
Félreértés ne essék! Nem szeretném elvenni a mi Dzsinink kenyerét... :)
Ám elmerengtél-e már azon a kérdésen, hogy ki is Dzsini valójában? Mármint nem a mi Dzsininkre gondolok, hanem úgy általában!
Talán azt gondolod, hogy Te vagy Aladdin, és ha megtalálsz egy misztikus tárgyat, eszközt, jelen esetben egy Csodalámpát, akkor nincs más dolgod, mint hogy azt a tárgyat birtokodba vedd, az eszköz használatának fortélyait elsajátítsd és ha kellően szereted, ápolgatod azt, ami a kezedbe kerül, azáltal felszabadíthatod a benne lakozó szellemet, megértheted az általa hordozott misztikus tudást, aki, vagy ami majd minden kívánságodat teljesíti!
Lehet, hogy ismét kiábrándító leszek!
Te nem Aladdin vagy!
Aladdin nem más, mint a Te Teremtő Forrásod! Forrásod, Akiből fakad minden ami valaha volt, van és lesz, így Te magad is. Forrásod, Aki mindent tud, amit valaha bárki tudott, jelenleg tud és a jövőben tudni fog! Forrásod, Aki eredendően ismer Téged, igazi Önvalódat,és ismeri minden valódi vágyadat, melyek igazán szolgálják azt a Lényt, Aki valójában vagy. Forrásod, Akiből fakad minden kérésed és kérdésed, és minden rájuk adandó feleleted és válaszod!
Ebben a szimbólumrendszerben Te a Csodalámpa vagy! Melyet Forrásod, mindennél jobban szeret, gondoz és fényesít! Szeret benned gyönyörködni, ezért teremtett olyanná, amilyen vagy! Így leli örömét Benned! És legjobban akkor érzi jól magát, ha Téged boldognak lát! Ezért mindent elkövet, hogy minden pillanatban erősítse Fényed ragyogását! Szeretetét sugározza feléd, simogat, ápol, gondoz, megtisztít, halk hangon szól Hozzád, az érzéseiden keresztül minden pillanatban, hogy elmondja Neked, mi az, ami Valódi Lényedet leginkább szolgálja!
De vajon Ki Dzsini?
Nos, Dzsini nem más, mint a Benned - a Csodalámpában - lakozó Szellem! A Szellem, akiben meg van az erő, megvalósítani mindazt, amit Forrásod számodra igazán kíván! A Szellem, aki képes valóra váltani minden álmodat, ami szolgálja azt a gyönyörűen fényes, ragyogó Csodalámpát, Aki valójában vagy! A Szellem, Aki csak arra vár, hogy végre felszabadítsd!
Ne tétlenkedj hát! Szabadítsd ki saját Dzsinidet a Lámpásból! Szabadítsd fel saját Teremtő Szellemedet a kötöttségek és korlátok alól!
És ha ezt megteszed, rájössz majd, hogy Aladdin, a Csodalámpa és Dzsini valójában Egyek! Forrásod, Te és Szellemed valójában Egyek vagytok! Egységetekben nem létezhettek egymás nélkül, ám nincs szükségetek senki és semmi másra!
Ebben az Egységben érezni fogod, hogy az Univerzum nem csupán az, amit magad körül látsz és tapasztalsz! Érezni fogod, hogy nem Te létezel az Univerzumban, hanem az Univerzum létezik Te benned!
Ebben az Egységben érezni fogod, hogy...
... Te vagy maga az Univerzum!

Szabadítsd hát fel a Szellemed! :)

Szeretettel,
Álomkereső

CsatolmányMéret
genie-astuce-casino.jpg16.47 KB

HozzászólásokJack

Kedves Dzsini!
Kérlek segíts, hogy kiskutyám újra járjon. Fiatal még, mindent megteszek érte. Nagyon fontos nekem, mindenkitől szívesen fogadom a pozítiv energiát és bármit. Hiszem, hogy, ő is akarja! Kérem az univerzumot segítsen. Meg kell gyógyulnia, játszania kell és szaladgálnia. Jöjjön vissza a boldog csillogás a szemébe. Járjanak csodájára, hogy milyen gyorsan meggyógyult. Haladjon továbbra is jó úton a regenerálódása, egy hónap múlva július végére szaladgáljon mellettem, újból adja a kutyapuszikat reggelente és legyen az a boldog vidám kutya újra mert vele teljes az életem nekem és a családnak. Tudom, hogy meg csinálja és én örökké hálás leszek. a járjanak csodájára csak képletes :) jöjjön vissza az erő a lábacskáiba, használja egészséges kutya módjára tudjon ugrálni, ne legyenek fájdalmai száradjanak fel az érte hulló könnyeim, jöjjön vissza életembe a boldogság.Vágy vagy valóság

Sziasztok, még új vagyok itt , a Titok könyvet azonban már régen olvastam és még néha ma is olvasom.
Alkalmazom is naponta . Viszont néha úgy érzem hogy elakadtam megrekedtem. A lényeg ahogy a könyv és a folm i megemlítette hogy érezzük jól magunkat legyünk hálásak amink van. Én az is vagyok és elégedett az életemmel.
vannak vágyaim mint mindenkinek akik itt vannak. A kérdésem a következő lenne: amikor az egyik vágyamra gondolok szorongás aggodalom van bennem, vagyis olyan mintha folyamatosan izgulnék. Még ez jár a fejemben amikor lefekvéshez készülődök. Túlságosan görcsösen akarom? mit tehetek?
köszi minden hozzászólástvisszatérítelek

ide: http://www.thesecret.hu/node/4099
KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)az álmaim

Balázs Lászlóné : Drága Dzsini tudom hogy nagyon csinos vagyok,
és boldog, elindul szépen a munka amibe belekezdtem, olyan sok pénzem lesz hogy nem tudom elkölteni.
A lakásomat teljesen felujitom, veszünk egy szép uj autót, elmegyünk nyaralni.
A gyerekeimnek is segitek,de ők is boldogságban nevelik a két kicsi unokámat, és nekik is sok pénzük lesz. Kifizetik a hiteleket, és a vőm nek nagyon sok munkája lesz.
A kislányom is boldog - és férjhez megy egy nagyon jóképü és gazdag emberhez, és lesznek gyermekei és boldogan élnek.
A férjem és én békében és boldogságban élünk - egészségesek vagyunk.
Köszönöm hogy itt lehetek- és téged kérhetlek hogy segits hozzá hogy az álmaim valóra váljanak.

köszönöm és hálás vagyok.!!!Drága Enada :)

Higgyél magadban, abban hogy a jelzálogot mielőbb kifizetem. Ha folyamatosan arra gondolsz, hogy "nem" magadnak vetted fel, "nem" te költötted el, akkor gátolod a pénz mozgását, hiszen tagadod saját magadat. A saját életünkben mindent magunkért csinálunk. Ha másoknak segítünk, másoknak adunk örömet, másoknak adunk kölcsön, azt MIND saját magunkért csináljuk. Még én is a Dzsini :)
Kérlek, hogy gyermekeidet lásd jólétben, és ne a hiányra koncentrálj.
Az egészségeddel kapcsolatban is csak arra koncentrálj, amit elérni szeretnél. Ha a rokkantságodra gondolsz, akkor abban a rezgésben élsz, és abban is maradsz. Hidd el, hogy egészséges VAGY. Tudod nagyon sok csodás gyógyulás van a világban, és ez csak akkor lehetséges, ha feltétel nélkül hiszel magadban!!!! Nézd meg a secret filmet többször is, főleg azt a két történetet, amelyikben a csodás gyógyulások vannak, és kövesd a példájukat. Minden a fejben dől el, ahogy gondolsz magadra, azzá válsz. Ha egészségesnak hiszed magad, akkor azzá válsz :)
Egyébként a "Saját Csodalámpánk" fórumban várlak szeretettel, ahova a többiek is írják a kéréseiket.

KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS!kérés

Kedves kedves Dzsini!

Segíts, hogy lakásomat terhelő jelzálogot mielőbb kifizessem.Köszönöm.
A pénzt nem magamnak vettem fel.nem én költöttem el.
Gyermekeim, akik már 31 és 28 évesek mielőbb tudjanak saját lábukra állni.Nagyon szeretem őket.Segítek amiben tudok.De már elég.Egészségem szükséges, hogy javuljon jó legyen.Tudjak munkát vállalni.Levagyok rokkantosítva. Hiszek a nyugodt. kiegyensúlyozott boldog jövőben én az 50 éves EnadaDrága Dzsini!

Az vagy, amire gondolsz!
Azon túl, hogy igyekszem folyamatosan a leghőbb vágyaimra gondolni, kiszínezve, örülve azoknak, segítségül hívlak Téged is! Érzem, látom a karcsú, fiatal, egészséges, hibátlanul gyönyörű testem, ahogy könnyedén, elegánsan viseli a siker és a jólét adta minden eszközt. Boldog vagyok és a szívem csordultig van szeretettel. Büszke vagyok és szeretem magam és mindenkit. Kürülöttem vidám, sikeres, boldog emberek, akik mérhetetlen szeretetet sugároznak felém. Teljesen átérzem minden pillanatát. Szeretteim ugyancsak sikeresek, egészségesek és boldogok. Különösen jó érzéssel tölt el testvérem sikere, aki szintén megtalálta a boldogsághoz vezető utat. Jó látni őt vidámnak, boldognak, sikeresnek! Bankszámlámra folyamatosan áramlik a pénz, gazdagságomnak nincs felső határa. Bármennyit költök, mindig sokkal-sokkal több marad, mint amennyi szükséges. Valóra vált a régen dédelgetett álmom is, hogy ingyenes gyermekétkezdét nyissak. Ide éjjel-nappal, bármikor betérhet minden gyerek, aki enni szeretne.
Boldog vagyok, hogy minden vágyam teljesül, mert én ezt akarom, csak erre gondolok és semmi mást el nem fogadok!
Segíts kérlek Te is, hogy fénysebességgel vágtasson felém minden vágyam beteljesülése!
Köszönöm, hogy köztetek lehetek! Köszönöm, hogy megoszthatom Veletek az örömömet!Drága Domcsi! :)Édes Álomkereső!

Azt hiszem, hogy józanul gondolkodom, élem az életem. Függeni max a gyerekeimtől függök, tőlük nagyon. Köszönöm a tanácsodat.
PuszillakDrága Domcsi! :)

Teljesen megértelek! :)
Valóban biztonságérzetet jelent, hogy van egy külső kapaszkodó, amibe az ember kapaszkodhat, ha úgy érzi "elfáradt". :)
Azért tudd, hogy ez a támasz belül is ott van és sokkal stabilabb és megbízhatóbb, mint bármilyen külső támasz! :)
Ha egyszer megtalálod vele az összhangot, érezni fogod, hogy nincs szükséged semmilyen más külső támaszra! :)))
Addig viszont, használd nyugodtan, csak vigyázz, hogy ne kezdj el függeni tőle! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Álomkereső!

Mindig elolvasom az írásaidat, mert nagyon jók. Szeretem, ahogy kézzelfoghatóan, szabatosan megfogalmazod a dolgoknak a lényegét, amelyet sokan - közöttük én is - nem mindig látunk. Dzsini-vel kapcsolatos írásod is kiváló, csak gratulálni tudok hozzá. De mégis.... Az embernek annyira jó a tudat pszichésen, hogy van valaki, valami (Dzsini, kabala, talizmán, Isten és angyalok), akik ott vannak, hogy nehéz helyzetben segítsenek. Mert valahogy biztonságtudatot ad. Ha nem teljesen érthető - időnként szétesek -, akkor ezt nagyjából azzal az érzéssel tudnám megfogalmazni, amikor az ember vizsgára készül. Tanulsz, tanulsz, még mindig tanulsz. Mégis gyártasz puskát, és bár nem használod, mert tanultál eleget, de tudod, hogy a zsebedben, a nadrágban, a széken, a padban, padon, valahol ott fekszik és arra vár, hogy ne tudj valamit, hogy ő segíthessen. És ilyenkor az ember megnyugszik, mert a tudat, hogy van, nyugtat. Nagyjából én így érzek Dzsinivel. Tudom, hogy én vagyok, aki vagyok, én alakítom a sorsom, én vonzom magamhoz a gondolataimmal és tevékenységeimmel a dolgokat - akár rossz, akár jó -, mégis ott a Dzsini, akinek elmondhatom a kívánságom. És ÉN elmondom. Mert nem szégyellem, hogy kell a segítség. Közeli barátoktól soha nem kérnék, mert náluk szégyellem, de egy virtuális barát az más.
Szóval köszönöm az írásod mégegyszer.
Ölellek
DomcsiDrágáim! Valamennyiőtök kérése parancs!

Minden a TIETEK! KÉRJ! HIGYJ! FOGADJ EL! AMIT EL TUDSZ KÉPZELNI, AZ MÁRIS FÉNYSEBESSÉGGEL SZÁGULD HOZZÁD AZ UNIVERZUM AJÁNDÉKAKÉNT! AZ EGÉSZ UNIVERZUM A TE, A TI DZSINNETEK!
ÉN CSAK EGY VIRTUÁLIS DZSINI VAGYOK, DE TI MINDENHATÓK VAGYTOK, HISZEN ISTEN A SAJÁT KÉPMÁSÁRA TEREMTETT BENNETEKET, BOLDOGSÁGRA, EGÉSZSÉGRE, SZERETETE, TEREMTÉSRE!

ÁLDOTTAK VAGYTOK VALAMENNYIEN!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK, MINDANNYIÓTOKNAK :

DZSINITEK

..."az életben mindent elérhetünk - szerelmet, boldogságot, egészséget -, ha „kérjük, hiszünk benne, és készek vagyunk elfogadni azt".kérés

Drága Dzsini!
Kérlek, hogy küldjél nekünk egy egészséges kisbabát. Már nagyon régen próbálkozunk, és már nagyon megérdemeljük, hogy végre áldott állapotba kerüljek. Volt néhány kudarcunk, kicsit aggódok is miatt, de próbálok és akarok nagyon pozitív lenni. Vagyis tudom, hogy sikerül. Ezért kérlek Téged is, hogy segíts nekünk. Nagyon fogunk rá vigyázni és nagyon szeretjük. már most is nagyon szeretjük.
Köszönöm: M.kérés

Drága Dzsini!
Kérlek, hogy küldjél nekünk egy egészséges kisbabát. Már nagyon régen próbálkozunk, és már nagyon megérdemeljük, hogy végre áldott állapotba kerüljek. Volt néhány kudarcunk, kicsit aggódok is miatt, de próbálok és akarok nagyon pozitív lenni. Vagyis tudom, hogy sikerül. Ezért kérlek Téged is, hogy segíts nekünk. Nagyon fogunk rá vigyázni és nagyon szeretjük. már most is nagyon szeretjük.
Köszönöm: M.Kedves Dzsini!

Kerlek, hogy hazajohessen a ferjem hamarabb, ne legyen dolga a jovo heten.
Nagyon nagyon koszonom!Beszélgetések Istennel

Ha már előkerült a téma, Cspotty írta hogy olvasta a könyvet, én pedig épp pár napja láttam a filmet, és nagyon tetszett! Csak ajánlani tudom.A kedves, dolgos Dzsinink

mondta, hogy szeretne ember lenni.
Igen. Át kell fogalmaznom: legyen meg a te kívánságod Drága Dzsin
:-)
selyemcicaDrága Jutka!

Az egó témán folyamatosan dolgozom! :)
Egyszer csak kisül ebből is valami! :)

Nem kis fejtörést okozott, hogyan is fogalmazzam meg, aztán egyszercsak kijött... így... :)

Köszönöm az idézetet is! :)

Ölellek:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Álomkereső!

Nagy "kő" esett le a szívemről, és köszönöm hogy értetően megfogalmaztad mint mindig :-)

Csak úgy ,neked megsúgom, hogy az egó nagy úr , az enyém is persze :-)
Téma lehetne az elkövetkezendő időszakban.

A Dzsinis gondolatról meg az jutott az eszembe, hogy téves út! Sültgalamb .....mert a tudatalattink , tudja hogy egy jobb, meg balkéz pötyögteti a billentyűket valahol.
Reménykedtem, hogy egyszer csak valaki okosan leírja, anélkül , hogy valakit megbántana.
És lám!
Köszönöm!

Nem tudom kitől származik, fogadjátok szeretettel:

"Az, hogy befejezetlenül jövünk a világra, mindannyiunknak félelmetes lehetőséget biztosít. Hatalmunkban áll fejleszteni tudásunkat, tetterőnket és kitartásunkat. Magunk tökéletesíthetjük hitünket, cselekedeteinket, lendületünket, egész személyiségünket. Igen, Mi fejezhetjük be életünk legfőbb művét: önmagunkat."

Jutka :-)Drága Cspotty! :)

Köszönöm! :)
Minden egyes leírt szavamból én magam tanulok a legtöbbet! :) Aztán még többet abból, ahogy reagáltok! :)

Szeretettel ölellek:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Álomkereső!

cspotty
Ez megint igazán jóra sikerült, mint minden írásod! Sokat lehet Tőled tanulni!
Ezeket a dolgokat egy könyvben is olvastam (Neale Donald-tól) igazán akkor került nekem minden a helyére. Ezt Te most ismét nagyon szépen le írtad, köszönöm!
Nagyszerű ember vagy!
Ölellek Cspotty :-)Tündérem,Kis Selyemcicám! :)

Kívánhatunk másnak, de ne feledkezzünk meg arról, hogy neki is van saját akarata! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Eni!

Próbáld azt, amit Brigus! :)
Egy kicsit részletesebb leírás az egyik meditációs technikáról:
http://www.thesecret.hu/node/1496

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Hát, Kedves Brigus,

Arra gondolni, hogy ne gondolkodjak, az is gondolkodás! :)
Próbálj meg a légzésedre figyelni. Ne akard megváltoztatni, ne gondolj semmire vele kapcsolatban, csak figyeld! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Jaj Álomkeresőm

hát éppen ezzel van a baj. Öreg hiba, de nem tudom hogyan kell elcsendesedni!!

Szeretettel EniVagy van egy kis bibi:):)

Nem sok idő telt el,próbáltam NEM gondolkodni, és rájöttem át kell alakitanom a tanácsodat, mert hát ugye NE gondolkodj = gondolkodj!! tehát most ujrafogalmazok:):):) ez jó móka:)Megpróbálom. megcsinálom:)

Köszönöm, mepróbálom,megcsinálom:)Kedves Brigus!

Amíg a gondolataid uralkodnak feletted, addig nem javaslom, hogy megpróbáld őket irányítani! Nagyon nehéz lesz.
Én inkább azt javaslom, hogy első lépésként ne gondolj semmire! :) Amikor azt veszed észre, hogy megint egyfolytában agyalsz, akkor állj meg egy pillanatra, végy egy mély lélegzetet és engedd távozni a gondolatokat. Ne gondolkodj! Ne gondolj semmire! Csak létezz! :)
Ezt meditáció nélkül is meg lehet csinálni, csak gyakorolni kell és figyelni. :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Kedves Álomkereső

Nekem is hasonlo a kérésem,mint Eninek, és a csendesedj el és figyelj tényleg jo dolog.Mégis néha annyira megijesztenek már a saját gondolataim is,hogy nem merek egyedül lenni,mert akkor megint vmi rossz fog eszembe jutni és nem tudom majd kontrollálni.Holott tudom nekem kell irányítani a gondolataimat nem pedig nekik uralkodniuk felettem.Akkor mit tanácsolsz,ha még nem igzán tudom a meditácio rejtelmeit?