Szerető szív

Drága Teremtő Szerető Szívű Barátaim!

Szeretném veletek megosztani egy tegnapi élményemet.
Tegnap este a vihar előtt lementem a Duna partra sétálni. A naplementét már lekéstem, de ehelyett gyönyörű villámok fogadtak. Megtanultam meglátni a szépségét a süvítő szélnek, a hideg esőnek, a szikrázó villámoknak.Úgy éreztem uralmam alatt van a vihar a szél és az elképesztő időjárás. Nem volt félelmetes, inkább szép volt. Szembe álltam a széllel és eggyé váltam vele, fantasztikus élmény volt:) Ahogy Álomkereső írja, itt mindenki kezd megnyílni. Ez tényleg így van! Rájöttem minél többet adok, annál többet kapok, minél jobban nyitok, annál jobban védve vagyok:) Ha bántanak szeretettel válaszolok:)
Minden embernek egy dologra van szüksége, és ez pedig a Szeretet. Öröm ezen az oldalon olyan emberek társaságában lenni, akiknek hatalmas Szerető szívük van:) Ez a hely ettől különleges, és napról napra egyre különlegesebb lesz. Köszönöm, hogy vagytok, és annyit adtok!
Mindenkinek csodálatos szeretetteljes szép estét kívánok!

Sok szeretettel: gizmo

HozzászólásokKedves Admin

Igazad van a természet energiái hatalmasak, csak meg kell tanulnunk bánni velük. Ott a parton úgy éreztem, hogy én is eggyé válok a széllel. Kitártam a karjaimat és a tenyerem az ég felé forítottam. Ez olyan érzés, mint amikor a nap energiái csiklandozzák a tenyeredet. Fantasztikus. Mindenkinek baráti szível ajánlom, próbáljátok ki. ...:)Kedves Gizmo, Csodálatos

Kedves Gizmo,

Csodálatos lehetett, a természetből mindig rengeteg energiát lehet meríteni, így a vihar is, ha eggyé válsz a széllel, lehet jó barát :) Nekem erről az Alkimista jutott eszembe, amikor a sivatagban a viharban ő is eggyé vált a széllel...:)

Drága Krisz és Álomkereső!

Köszönöm a szívből jövő hozzászólásasitokat:) Ez még csak a kezdet:))))))))Szia Gizmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te tegnap nem vittél magaddal? Milyen dolog ez?(Vicc volt)
Nagyon" irigyellek"bárcsak Veled lehettem volna.
Csinálhattam volna szép képeket.
Fantasztikus érzésben lehetett részed.Köszönöm ,hogy megosztottad velünk.
Szeretlek: KrisztiDrága Gizmo,

Csodálatos lehetett az élményed! Hiszen csodálatos gondolatokat is ébresztett Benned!
Hálás vagyok, hogy megosztottad velünk! :)

Szeretettel:
Álomkereső