Menjetek el Csilla tréningjére,tényleg hatásos!!!!!

Azóta minden sikerül...Mármint ami a médiát illeti.Ma megint jöttek riportot csinálni.Hétfőn megjelenek a Metro napilapban.(2 !!! millió !!! példányban jelenik meg!!!).Szintén ma telefonáltak a Sikeres Nők című újságtól,hogy 2 oldalas cikként megjelenek a jan-febr.összevont számban...Holnap jelen leszek,mint szponzor,de barterként---(mindenhol ott leszek,mint reklám,5 tv lesz kint,na meg az újságok) a Miss Alpok -adria szépségkirálynőválasztáson.Most már sejthetitek,mi volt a kívánságom...és egyre jobban jönnek is be a kívánságaim...Csilla!Szeretnék még Tőled rendelni határidőnaplót!!:-)Ti is rendeljetek mégmégmég!:-)Mert a jóból sosem elég!!:-)Sok sikert mindenkinek!:-)
Rita----eXtrém szendVicc

Címkék:

HozzászólásokTréninghatás...

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket,nagyon jólesik!!!:-)
Csilla tréningjének a szerepe,hatása röviden:nagyon hiszek ezekben a vonzással kapcsolatos könyvekben.Sajnos Csilla könyvét még mindig nem volt időm elolvasni,ami ezeken a törvényeken alapul,ezért elmentem a tréningjére,mert ugy gondoltam,hogy erre szánok fél napot és csak erre,ahol elmondta az egész könyvet szóban,és arról szólt a tréning,hogy hogyan töltsük ki a határidőnaplót.Az volt benne a jó és itt jön le nekem a hatás,hogy ki is kellett ott nyomban tölteni---ha nem adott volna Csilla erre időt,akkor a mai napig nem töltöm ki,mert időm az sajnos nincs...Nekem ez volt a tréning TITKA.Hogy hagyott időt,és meg kellett csinálni,rá voltam kényszerülve,innentől beindult a gépezet,jött a 21 nap,amit ki kellett naponta 21 napig naponta 2 x tölteni,elmondtam naponta 2 -szer a szöveget,amit kellett,közben szorongattam a szintén Csillától kapott hálakövemet,és nemutolsósorban a légzés....Az a másik titok...Ugyanis amikor bele-beleolvastam a könyvbe,a légzésgyakorlat nem kötött le,nem is értettem igazán,hogy hogy kell..A tréningen meg gyakorlatban meg lett mutatva,(ami 2 perces művelet),és így vizuálisan világossá vált számomra,hogy mi is az a mudra.Kaptam egy erőt és egy jó nagy lökést,hogy elkezdjem alkalmazni.És...a végét meg tudjátok...:-)AZ A SIKER...Azért is kötöttem össze Csillával a sikeremet,mert régebben is elküldtem a cikkeimet ujságoknak,tv-nek,és nem reagáltak rá,érdekes módon a tréning után igen...Pedig ugyanarról a cikkröl van szó...Nem utolsó az sem,hogy nekem Csilla nagyon szimpatikus,olyan pozitív kisugárzása van,ami másoknak erőt ad.Azóta egyébként nem alkalmazom a módszert nap,mint nap,mert betelt a határidőnaplóm,és megint nincs ,ami ösztönözzön,ezért (majd ha megérkezik) ...:-)----köszönöm Csilla,hogy küldöd--- ujrakezdem,biztos ,hogy nem fog abbamaradni a siker...sőt...MÉGTÖBB LESZ BELŐLE:-)Meg mégtöbbet fogok rendelni,mert a jóból ugye,sosem elég...:-)Gratula Rita

Gratulálok én is,jó olvasni,huh,:):) De tényleg mi a szerepe csillának ebben? Már régebben is érdekelt,de akkr mostmár meg is kérdem,hogy lehet hozzád elmenni tréningre?kell jelentkezni csilla,vagy...?

Köszönöm,puszi,brigiDrága Rita :)

Láttalak a TV-ben, pedig nem is nézek TV-t :)))) Nagyon szuper amit csinálsz, és gratulálok hozzá. És a lelkedhez is mert az meg gyönyörű :)
Szerető öleléssel: Örökös Boldogság
Mosolyogj Magyarország :)Drága Ritus!

Ez már félig szuper! Még csak annyit szeretnék megtudni, hogy mi szerepe van ebben az ötihati tréningnek? És hogyan használod, milyen módon?
És küldöm a jegyzetet! gratula!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Szia Rita!:)

Szívből gratulálok! Öröm olvasni téged!:))
Ezer Szeretettel!
GabiSikersztori

Köszönöm! Én is Gratulálok Neked!:-)
Persze,benne vagyok,köszönöm a lehetőséget!Küldöm is a sikertörténetemet,mert szeretném azt a jóó kis határidőnaplót!!!:-)
Ígérgetni nem kell...Majd ha eljön az ideje,úgyis bejössz.De szóljál előtte,mert nem mindig vagyok bent,és nem árulunk extrém szendvicset,mert az csak rendelésre van,és csinálok Neked hóembereset:-),de ha nem szólsz,akkor sincs baj,akkor eszel kolbászt vagy rántott csirkét vagy hamburgert vagy fornettit,vagy...soroljam még?:-)
Csatolom a storyt:-) ( a naplódért bármit...)

2006 októberében viteleztem ki az eXtrém szendVicc-et.
Olyat szerettem volna alkotni,ami még nincs a vendéglátásban.
Elvégeztem a "normál" iskolákat (most is járok-werkakadémia) vívás mellett - nagyothalló létemre - és a
vendéglátó szakmát választottam,amihez ugye nagyon fontos a hallás.
Végigmentem a "szamárlétrán" a felszolgálástól az irodai munkákig,hogy
mindenbe belelássak. 10 éve vállalkozó lettem.
A saját lábamon állva tapasztalhattam meg (büfétől a 150 fős
étteremig)ennek a tulajdonképpen "férfi szakma" rejtelmeit,buktatóit.
Aztán mertem egy nagyot álmodni...és 1 év alatt jutott el az ötletem a
végső megvalósításig, aminek lényege, hogy:
Bármilyen rendezvényre kivitelezhetöek.
Névnapra,céges rendezvényekre ki tudjuk rakni a neveket,születésnapra az évszámokat,esküvöre
menyasszony,vőlegény alakú ,valentin napra szív,húsvétra
nyúl,kacsa,gyerekzsúrra különböző
figurák,értekezletekre,kiállításokra,cégeknek,bárhova,mert
vicces,egyedi,különleges.
Ezenkívül vannak a sünifalatkák------ káposztába vannak betüzdelve a kis
szendvicsek.(Halloweenkor---kifaragott tökbe).
És akiknek mindez túl extrém,választhatnak hagyonányos szendvicseinkböl is
,ami annyiban különbözik a többi szendvicscégtöl,hogy nagyobbak.
Megtekinthetö bővebben:www.extremszendvicc.eu

Célom történetem bemutatásával az is,hogy a "hátrányos helyzetű" emberek
is merjenek nagyot álmodni,és törekedni céljaik megvalósítására.

Eddigi megjelenéseim:Hálózat tv(stílus),Magyar Rádió,Mokka,Gyöngy,Blikk.

Rita:)))) Rituskám!Ha egyzser egy üzlet beindul!!! :)

Tök jó látni, hogy ennyire jókat termetesz! Gratulálok! Ha megírod a sikertörténetedet, ajándékba kapod a határidőnaplót!

Benne vagy?

És feltesszük az én magazinomba is, nehogymár onnan kimaradjon és természetesen fotókkal együtt!

Esküszön, már régóta ígérgetem, de a jövő héten megyek hozzád extrém szendvicset enni! Hóembereset kérek!
Puszi!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *