Szeretet

Istenem, Te is mered az útjaimat... Te igazán tudod, és érzed, pláne érted, hogy a szeretet utáni lázas kutatásban elveszítettem a lényeget! Hogy én magam szeressek, és én magamat szeressem. Most döbbentem rá, milyen materiális játékot űzök ebben az anyagi világban, s a legfontosabbról megfeletkeztem. Most, mikor életem párján nem tudok segíteni, csak szorítom a kezét! Most mondtad el Nekem Te Isten, amit mindig a fülembe súgsz, csak annyira el vagyok foglalva az önnön egómmal, hogy a nagyobb Énemnek a szavát meg sem hallom. Most fülelek, Te Isten! Most hallgatlak! S végre megtörted a csendet és azt mondtad:

"Mindig itt vagyok Gyermek! Hova a sírás-rívás! A bajok nem önmaguktól jönnek, a felelősség a tiéd, én hagyom, hisz minden problémában ott a megoldás, minden pusztulásban a felemelkedés. Emeld hát fel a fejed, mert csak úgy látod meg, hogy az út folytatódik. Soha nem ér véget ez a nagyszerű tapasztalás. Most tudtad meg igazán, ki vagy! Mikor sírva ülsz a belső szobádban, felordítva hozzám a kérdést, miért? Majd akkor én elmondom neked, azért, hogy megtudjad, ki vagyok Én! Én vagyok az Úr, a Te Istened, és megmutatom neked, hogy te és én egyek vagyunk. Veled sírok, de nem soká, hisz látom gyémánként csillogni a reményt a szemeidben. Mentsd meg magad a boldogság számára drága gyermek, szeretet vár rád!"

Már 4 órája sírva ültem a szobámban, mikor mindez kikívánkozott. Lám, lám, az optimista is el tud keseredni. Lám, lám tud magának teremteni rosszat is, de ez mit bizonyít vajon? Tán nem azt, hogy mégiscsak kiváló teremtő? De bizony! Ez lesz felemelkedésem első lépcsőfoka! Ha ilyet tudtam magamanak teremteni, majd megteremtem az ellenkezőjét is. Azt, Aki Vagyok!
Elfeletkeztem a szeretetről, hát most megemlékezem róla!

A szeretet az egység mámorának édes emléke!" Ámen!

HozzászólásokHankara!!! :-)

Köszönöm a szavaidat. Mint egy oázis a sivatagban, jól esik és életet ment! :-)Köszönet

Nem tudom kedves dodola, mit tud az egó, csak azt, hogy a lélek mindig súg neki. Ez tapasztalat, és mindenki tapaztalata más, így akár rá is cáfolhatsz és egyet is érthetsz. :-) Én csak bólogatni tudok, és azt mondani, igazad van! Mert az a Te igazad, s megingathatatlan, míg rá nem lelsz egy másik igazságra. Rengeteget segített a pozitív energiátok. Igazán jól esett a sok kedves gondolat. Iluska drága, te egy tünemény vagy! Azzal, hogy vagy, már segítettél. :-) Megnyugodtam estére, mert azért - a segítségetekkel - teremtettem magamnak egy olyan szerelmes levelet, amilyet utoljára tán kamaszkoromban kaptam. A Kedves írta, kin nem tudtam segíteni. De a szeretetem valahogy mégis csak segített neki meglátni - amit nekem is fontos volt magamban tisztázni -, hogy semmi, de semmi nem előbbrevaló a szeretetnél. Köszönet érte Nektek! :-)Jól értem?

Az EGO soha nem tudhatja mi a megoldás?
Én úgy értettem Müller Péter szavait, hogy az egonkat trenírozzuk a tanulással. "A tanulás nem egyéb, mint kiszabadítás. Ahogy egy mentőosztag felszínre hozza a bányaomlás mélyéről az élőket, úgy szabadítja ki az érlelő szenvedés a még élő és dobogó szívünket az önzés romjai alól."

Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosDrága Shakti!!

Már sokszor éreztem, hogy pont olyan vagy mint én:-) vagy én vagyok olyan mint te?
mind1..és tudom hogy megtalálod önmagad!!!! (és én is:-))) és segítek bármiben amiben csak tudok
(ha kéred).
IluskaKedves sHAKTI

hUUUUUUUUUUUUU MOST NAGYON BELŐLEM SZÓLTÁL.

sZERETETTEL eNIShakti!

Te nagyszerű ember vagy, sikerülni fog. Segítünk! Csak szólj, kérj, és megadatik. Mindegy hogy ki által, hogyan, milyen módon.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Gini, köszönöm!

Nagyon jól estek most a szavaid! Hamarosan helyrejövök, ígérem. Csak meg kell találjam önmagamat!De szép volt ez

De szép volt ez Shakti...
Igen, Te kiváló Teremtő vagy, csak akarnod kell a jót, hisz tudod...

Ölellek:Gini

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob Proctor