Az én teremtésem

Van egy kis vállalkozásom, siküveg forgalmazással foglalkozom. Sajnos az utóbbi években egyre nehezebb talpon maradni, az idei év pedig kimondottan nehéz. Nálunk a szezon szeptembertől decemberig tart, ami az idén nem hozta a várt eredményt. Októberben nagyon sokat gondoltam egy olyan régi ügyfelemre, akinek pont egy évvel ezelőtt adtam ki árajánlatot igen komoly összegre.Sokat gondoltam arra, hogy most lesz az évforduló, és most elküldik a megrendelést. Aztán november elején telefon, fax, és MEGRENDELÉS ugyanarra az összegre, amiről álmodoztam. Gyors visszaigazolás, a beszállítóim is azonnal tudtak szállitani, és november közepén mi is leszállítttuk az árut. Ez nekünk nagyon sokat jelentett, hiszen majdnem egy heti árbevételt hoztunk egyetlen rendeléssel. Szóval, sikerült!!! Tudom, hogy ezt már én teremtettem! És elárulom nektek, hogy egy másik partneremmel december első napjaiban hasonlóképpen jártam! És biztos vagyok benne, hogy a január is tartogat valami kellemes meglepit nekem. Vagy ez már nem is meglepetés?!
Puszi mindenkinek: Judit

HozzászólásokIgen Gini!

Igen, nagyszerü érzés a teremtés. Főleg, amikor ráébredek hogy ezt én csináltam. Én? Én! Ilyenkor ugyérzem, hogy nincs lehetetlen. Mindent elérhetek amit csak akarok!
Érzem mi a jó! Tudom, hogy mit teszek! Teremtem a változást!
Köszönöm Neked a jókívánságot! szeretettel: Judit:-))))))))) Nagyszerű!!!

:-))))))))) Nagyszerű!!! Judit... isteni érzés a teremtés ugye???
Biztos vagyok benne, hogy a január is megörvendeztet, kívánom Neked szívből Barátom!

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorDrága Barátaim, Ágica, Tahmina, Örökös Boldogságom!

Köszönöm a bíztatást, a jókívánságokat! Szeretettel ölellek benneteket: JuditDrága Judit52 :)

Én is öszintén nagyon-nagyon örülök az örömödnek :))))
Kívánom hogy ez legyen csak a kezdet és állandóan sikeres a teremtésed.
Nagyon sok szeretettel: Örökös Boldogság

Mosolyogj Magyarország :)mosolygok, és veled

mosolygok, és veled örülök:))))))))))) azt hiszem ez mindennél többet mond:)

szeretettel ölellek:
TahminaJudit,,....

Veled örülök.... Hátmég majd annak , hogy találkozunk.Te egy csoda , vagy rájöttél, hogy nem görcsösen , nem bizva a sikerben, mert az csak aztán jön , ha kimondjuk sikerülni fog !!! Igaz?
Szeretettel ölellek : ágica / teremsél még sokat /Köszi Ágica!

És még csak annyit a sikersztorimhoz, hogy december 12 volt a fizetési határidő. Kissé kockázatos volt a dolog, mert a megrendelőm kórház, és hát így évvége felé biztosan nem duskálnak anyagiakban. És ujra megtörtént a csoda, mert 11-én már a számlánkon volt az összeg!Hurrá!! Puszi: JuditJudit.....

Ez már nem meglepi, mint az sem, hogy itt vagy ezen az oldalon! kivánom , hogy sok jó dolgot teremts
még....... Szeretettel ölel: ágica