Shakti Gawain szülőkhöz szól ma

Imádom Shakti Gawain: Ébredés - ét olvasni... Mindennapra egy gyöngyszem.
(A -ról letölthető!)

Mivel tudatos szülő vagyok, gondosan tervezve és várva a kicsi embert akiben hatalmas lélek lakozik, különös örömmel fogadom ha ezzel kapcsolatban kapok tanácsot.
Ez a mai pontosan ilyen:

DECEMBER 19

Gyógyulási folyamatod segíti családodat is.
Ha belső gyógyulásodon dolgozol, inspiráló példaképpé fogsz válni, és leveszed a terhet környezeted válláról, elsősorban a családtagjaidéról.
Főleg a gyerekek hajlamosak energetikai szinten átvenni a szülők problémáit, megoldatlan kérdéseit, viselkedésmintáit, és továbbviszik ezeket saját életükbe.
Ha egy szülőben érzelmi gyógyulás megy végbe, akkor ezt, mint örökséget, gyermekeire tudja hagyni, akiknek nem kell már ugyanazzal a problémával megküzdeniük életükben.
Ez mindenkor igaz, akár kicsik a gyerekeid, akár felnőttek.
Ha te, mint szülő, elkezdesz foglalkozni saját problémáiddal, megtanulsz jobban odafigyelni magadra, jobban szereted és gyógyítod magad, akkor ezt még felnőtt gyermekeid is észre fogják venni, akkor is, ha az ország másik végében élnek, vagy messze a világban.
Valamilyen szinten megérzik, hogy mi történt benned, és javukra válik gyógyulásod.

*** Ahogy gyógyulok, egész családom gyógyulni kezd.

HozzászólásokDrága Gini....

Igen, igy kell egy aranyos anyukának beszélni a " csöpp- jéről. Mindig ez volt a vágyam, sok gyermek vegyen körül, akkoriban, még 3 pici gyerekkel egyedül .... fiúkkal...... 1-1év van köztük.... Nem élhetem meg az öröm teljességét. De milyen a Sors , kislány unokám lett , élete első percétöl örülök neki, hogy 10 évig szinte naponta itt volt, és mostmár " nagylányként" 14 éves, velem ossza meg minden tikát.
Szóval a szeretet bennem határtalan....... Bánatom , csak a pici fiu unokám...... pedig, de tudom szeretni, de türelmes vagyok....... Puszillak.: ágicaKöszönöm a

Köszönöm a megerősítést drága Ágica, hogy elmondtad, a gyakorlatban is működik.
Én is érzem ezen a kis egy éves csodapöttyön, hogy ha feszült vagyok Ő is megőrül, ha kiegyensúlyozott vagyok, Ő is harmóniában van magával...
Érdekes tapasztalat volt amikor még 6 hónapos kismama voltam, és kineziológiai oldáson ŐT tisztogattuk, hogy boldog baba legyen, ne vegyen le tőlem semmi rosszat, ne kódoljak neki semmit ami sérültté teheti, röpködött a méhembe minden oldáson. Táncolt! Mindig röhögcséltem, mert egyértelmű volt, hogy örül. És képzeld el: 6 hetes korától folyamatosan(!) este 9-től reggel 11-12-ig, majdnem délig alszik. 8 foga van, de egyetlenegynél sem vettük észre, hogy kijött!
Ha láttál nyugodt kislányt, aki szeretni jött és békíteni, hát Ő az. Egy igazi segítő...

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorGini....

Köszönöm, ezt az irást!! Ez igy igaz...... és nem csak a mai napra! Én változtam .... és rajtuk is észre vettem. Most még jobban odafigyelek !! Szeretettel ölel : ágica