AKIK MAGÁNYOSNAK ÉRZIK MAGUKAT.....

RAGYOGÁSOM ! És Akik magányosnak érzik magukat !
Olvasgatom a beírásaitokat .Szükségünk van arra,hogy ápoljuk a kapcsolatokat,hogy visszajelzéseket kapjunk a barátainktól,az ismerőseinktől,hogy igenis fontosak vagyunk,hogy igenis szeretnek minket. Mert jó tartozni valahová,,,,valakikhez.Egy közösséghez,akik egy kis biztató,kedves szóra,simogatásra,ölelésre vágynak. Ilyenkor a legnagyobb az igény rá, ünnepnapokon.( főleg ) Nagyon "bezárkóztunk",elmagányosodtunk,,,idegenül nézünk a másikra ha az egy gesztust, jó szót, lépést tesz felénk. Gyanakodva fogadjuk,,,,vajon mit akar ez tőlem?!( kérdezzük magunkban),,,,.GINA Írta ,fogalmazta meg az egyik írásában,hogy félünk ( ? ) elfogadni a másik ember szeretetét. Vajon miért nehéz kimutatni érzéseinket,,,érdeklődésünket a másik embertársunk felé??? Miért lettünk "idegenek?"
RAGYOGÁSOM és MINDENKI aki olvassa, kérlek benneteket nyissátok meg a szíveteket,,,mert " AKINEK VAN FÜLE A HALLÁSRA, AZ HALLJA!" Higgyétek el,hogy sokan vannak ilyenek.szeretettel : fénysugár

Hozzászólások

 

Kedves Mosolygós ANNÁM és RAGYOGÁSOM !

DRÁGA BARÁTAIM !
Olvasgattam az írásaitokat,,,Álomkereső már megint BRILLÍROZOTT,,,úgyszintén FÓKA is.(majdnem rozmárt írtam,,,, bocs )...hát tudjátok mit gondoltam magamban? Hogy mindenki egy induvídum,egy egyéniség a maga páratlanságában .Rendkívűl sokszínűnek látjuk magunkat,,,,, a másikat. Jó dolog lehet akik már személyesen is ismerik egymást,,,,közösen készülődtök a Szilveszterre,
várjátok a találkozást,hiszen ez az igazi. Olvastam,hogy nem mindenki szereti az egyedüllétet. Én olyankor szoktam jókat meditálni.Csendben,gyertyát gyújtva,illóolajakat párologtatva,,,,a yorki kiskutyámmal az ölemben,,,,,figyelve gondolataimra,érzéseimre,,,,,,remekül megvagyok önmagammal. Szeretem a csöndet.Viszont a közösséget is jól viselem,a hasonló" hullámhosszon" lévő emberekkel napokig eltudnák lenni valamilyen szép természeti környezetben, tanfolyamokon, vagy bárhol,,,,mindegy,hogy hol. Megtanultam alkalmazkodni,,,,de ehhez tényleg kell egyfajta empatikus készség. Közhelynek számít ,mégis leírom,hogy a "HASONLÓ a HASONLÓT vonzza"
s így érezzük jól és fesztelenűl magunkat egymás közelségében. Ragyogásom,Mosolygósom és mind,,mind akik itt vagytok: -sokat tanulok Tőletek- MINDENKITŐL ! szeretettel : fénysugárDrága mosolygós Annám, Zsuzsuka, Domcsi, fénysugár,

és Mindenki!

Jó is tud lenni ha egyedül vagyunk, nagyon. De más a Magány, és minőségében más az Egyedüllét.

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."Drága Domcsi7!

Zsuzsuka
Ha egyedül vagy, a lehető legjobb "társaságban"vagy.
Ha szereted magad, akkor jól érzed magad egyedül is.
Próbáld meg "hallgatni" a csendet!
Próbálj meg magadra figyelni!
Szeresd magad!
Keress meg magadban minden szerethetőt!
Örülj magadnak!
Vegyél elő egy üres lapot, füzetet és kezd el összeszedni, hogy mi mindenért lehetsz hálás. Ahogy telnek a sorok, egyre jobban fogod érezni magad.
Képzeld el, hogy milyen rengeteg ember cserélne szívesen veled.
Gondolkodj el azon, hogy mi mindened van, amiért sokan hálásak lennének, hát légy hálás érte!
Ha már érzed a hálát, betölt a szeretet, ha betölt a szeretet, már csak jól érezheted magad.
Kényeztesd magad! Most van időd rá! Csinálj magadnak egy arcpakolást, egy illatos fürdőt, gyújts gyertyát, olvass valami szívet-lelket melengetőt.
Én szeretettel gondolok rád, gondolatban magamhoz ölellek és kívánom Neked, találd meg a lelki békédet, szíved csordultig legyen tele szeretettel! Boldog együttlétet kívánok Neked saját magaddal!Anikóm....

Egy uj energia kifejezés: figyelem energia !!! Ő Te Drága , hátha valaki nem ir, csak olvass , azt hiszed
nem szeret, vagy nem figyel Rád! Mi már olyan régóta " ismerjük " egymást! Tudod , hogy vagyunk , egy jó páran, akiknek , ha megjenik a neve, már ragyogunk. Érzed?. Ismerlek ! Szeretlek! És gondold, hogy én mindig válaszolok Neked!!! Ölel : ágicaKedves Fénysugár, Ragyogás!

Magány ellen harcolok én is. Elvitték a gyerekeimet és itt állok egyedül és nézem a falat, a tankönyvet, most épp ezerrel zene üvölt, csak ne legyek egyedül. Az ember ilyenkor nagyon fölöslegesnek érzi magát. Eddig volt a pörgés, a készülődés, a rohanás, most lazítani kellene, de az ember csak egyedül érzi magát és nem a lazítás könnyed részét érzi.
Én spec tegnap egész nap ezt a oldalt olvastam. Mindenkinek az írásait elolvastam, mert jött belőle a szeretet. Minden betűt átolvastam, megemésztettem, verseket olvastam hangosan magamnak. Csak hogy halljam valaki hangját.
Én itt vagyok, figyelek.
Puszillak benneteketAkik..

Kedves Fénysugár!

Te egy igazi csoda vagy, ahogy össze foglaltad a gondolatainkat és leírtad..hát nem semmi..
Popper Péter írta:
Egy fa alatt ül a Mester és a tanítványa,A Mester tizenhat éves, a tanítványa hetven éves.
A Mester tanítása abból áll, hogy hallgat. A tanítvány hallgatja a Mester hallgatását, és
minden kétsége eloszlik.
Nos itt ezen a Secretes oldalon pontosan így tanulunk egymástól, és tanítjuk a másikat
ezért olyan jó olvasni, tanulni, és mindezért HÁLÁT adni, hogy igen is van ilyen, itt az
igazi önzetlen, építő Szeretet az Úr!
További Kellemes Ünnepet és Boldog Új Évet mindnyájatoknak!
"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."

Ölellek AnnaDrága Barátaim! Fénysugár!

A Magány, a magányosság érzése ellen csak közös erővel tudjuk felvenni a kesztyűt.
Itt az oldalon, én is szoktam magam magányosnak érezni, amikor látom, hogy Mindenki ír Mindenki blogjába, és azt látom, hogy a sajátom üresen tátong. Pedig én is szeretek "csak úgy" olvasgatni, és itt lenni, ám az egyensúlyra odafigyelek azért.
A "figyelem energiára" szükségünk van, mint a levegőre.

Az igazság felszabadít. A szabadság igazzá tesz.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."