Kézcsók

Drága, szerető embertársaim!

Békés, boldog pillanatokat kívánok néktek. Szívetek édes ritmusára táncoljon mosolyotok, kezetek simogassa az életet, hasatokban pillangók kergetőzzenek.

Még pár óra és egy év múlva lesz újra karácsony, mégis azt mondom, hogy a holnapok is telhetnek ugyanilyen szépen, szeretetben, békében. Újjászületünk minden lélegzetvételünkkel, és reményt súg minden kilégzés egy újabb lélegzetnyi pillanatra.
A szeretet mi magunk vagyunk, a béke velünk kezdődik, a segítségnyújtás a legemberibb képesség. Csodálatos az ember. Csodálatosak vagyunk. Táncaink látványa akár a nyári szélben lengedező búzakalászok, dallamaink lelkeinket áldják. Ételeink feledtetnek velünk mindent, szemeinkben elveszünk. Kitárt karjaink feloldoznak, csókjaink repítenek. Mi vagyunk az élet.

A holnap neve ma lesz, a máé tegnap, és mi egyenesen sétálunk az idő hajlíthatatlan egyenesén, ami mindig önmagában van, a jelenben. S amikor olykor visszanézünk nem mindig emlékezünk szívesen, mégis azt mondom, az élet csodálatos. Az életünk csodálatos. Hegyen-völgyön át, óperenciás tengeren túl, könnycseppeken át, meg milliárdnyi úton át kerültünk ma ide, de elmondhatjuk, itt vagyunk. Itt vagyunk, és gondolatban most egy nagy kéznek képzelek el minden embert, munkától edzet, méltóságteljes kéznek, amire most egy hosszú, lelkemből fakadó csókot ádok.

Namaste

Címkék:

HozzászólásokDeni.........

Örömöt okozott irásod. Köszönöm. ágicaImi!

Köszönöm szépen! És külön köszönöm ezt az oldalt, az új barátokat, téged! Áldott vagy:)

'Ez, az én életem...'Deni!

Köszönöm a szép írást, legyen ahogy mondod, és béke és szeretet lesz mindenütt. Kívánok nagyon Boldog Karácsonyt Neked is! Áldott vagy :)

ImiBarátaim!

Köszönöm, és viszont kívánom! Csodálatosak vagytok! :)

Nagy ölelés néktek:)

'Ez, az én életem...'Barátom!!

Szeretettel teljes,békés,boldog pillanatokat kívánunk Néked,és Kedves Családodnak!!!
Szeretünk Drága.

Millió puszi: Ercsi és Sanya