Békés, BOLDOG Magyarországot :)

Kedves Teremtő Testvéreim :)

Hamarosan kezdődik egy rendezvény Budapesten, melynek az alapgondolatával egyetértek, de ha rágondoltam, elkezdett körülötem vibrálni a levegő, furcsa érzéseim lettek. Valami gond van.
Ezért megirtam az alábbi levelemet és elküldöm az Univerzumba, hogy megkapják azok akiknek szól és helyesen tudjanak gondolkodni, cselekedni.
a levél:

Kedves Cimzett!

Egy körlevelet kaptam az Önök és hasonlóan gondolkodó szervezetek szervezésében megrendezésre kerülő szombat délutáni akcióról.
Először is szeretném elmondani, hogy teljesen egyetértek Önökkel, hogy Magyarországon nincs szükség olyan szervezetre mint a Magyar Gárda. Nyugalomra és végre békére lenne szükségünk.
El is mentem volna a találkozóra, de eszembe jutott Terézanya gondolata.
Egyszer meghívták egy háború elleni tüntetésre, az illetőnek azt mondta hogy erre nem megyek, de ha béke melletti találkozó lesz, akkor hivjatok.
Én is igy gondolkodom.
A "vonzás törvénye" mindenkor müködik. A """"nem""""-et nem ismeri az univerzum. Ha arra gondolunk, hogy nem kérünk a Magyar Gárdából, az az energia szabadul fel, hogy kérünk a Magyar Gárdából. Ezzel a gondolkodásmóddal az ő malmukra hajtjuk a vizet, az az akarat teljesül, amit ők akarnak.
Ezért az a tiszteletteljes kérésem, hogy fogalmazzák meg más szavakkal a vágyaikat és amit szeretnének, inkább mindig valami mellett álljanak ki, mint ellene, mert ez nem müködik.
Ne irják fel transzparensre ezeken a szavakat hogy: "nem", "ellen" hanem azt amit szeretnének.
Nyugalmat, békét, boldog Magyarországot.

Szerető tisztelettel: Örökös Boldogság

HozzászólásokBoldogság, és Álomkereső!

A mosolygós játék nekem is régi kedvtelésem. Örülök, hogy még egy közös vonást találtam.
A körúton és a Margit szigeten gyakorlom leginkább. A körúton gyalogosan, a szigeten kerékpárral. Gyűjtök mosolyokat, gyűjtök szempárokat, s gyűjtöm a kiváltott reakciókat. Érdekes kis gyűjtemény, mondhatom! A kerékpár különösen alkalmas a szemkontaktusra, klasz rálátást biztosít. A gyermekek rögtön tükörré válnak, a férfiak is fogékonyak, ettől a hölgyekben gyakran feléled az oroszlán! A hölgyek figyelmét többnyire valami, ill. valaki leköti, de persze ők is tükröznek. Az idősebb férfiak kihúzzák magukat, az energia-áramlás és a hatás azonnal látható, érezhető.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Álomkeresőm :)

Köszönöm a támogatásodat, nagyon sokat jelent nekem :)
Várom a tapasztalataidról az irást :)

Szeretettel öllellek: Örökös Boldogság

Boldogságot mindenkinek :)Drága Örökös Boldogság,

Ez nagyon nemes cél, nagyon nemes feladat! És én Veled tartok! :)
Egyébként ezt a mosolygós játékot én is rendszeresen gyakorlom utcán, metrón, mindenhol! :)
Ezzel kapcsolatos saját tapasztalataimró lehet, hogy teszek is majd fel egy írást. :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőSecret Admin-nak

Drága Adminom :)
Köszönöm, és csak megerősítesz abban, hogy nekünk közösen van célunk. Megérett bennem, mert a kérdésre megkaptam a választ, hogy tehetünk úgy is magunkért, a családunkért, a barátainkért, a magyarokért, a hazánkért, hogy egyszerüen csak szeretünk és mindenkit megtanítunk szeretni.
Tudtam és újra megtanultam, hogy egy mosoly örömet szerez nekem és aki kapja.
Mostanában mikor utazom vagy megyek az utcán az emberek szemébe nézek és mosolygok. Van aki visszamosolyog, van aki furcsán néz rám, és van aki elforditja a fejét.
Mikor mentem a Margitszigeti találkozónkra, gyakorlatoztam. Hiába volt vasárnap, mosolygott a napocska ezerrel, mégis az emberek közönyösek voltak, aztán felszálltam a villamosra, és ott is szétnéztem. Nagyon kevés visszajelzést kaptam. Nem ültem le, hanem mentem végig, aztán összeakadt a szemem egy indiai hölgyével. Elmosolyodtam, mert nagyon szép volt, és ő teljes arcával visszamosolygott. Csodás volt. Ezt még egyetlen magyartól sem kaptam az utcán.
Ezért mikor továbbmentem a sziget felé, akkor már tudtam, hogy nekünk célunk van, meg kell tanítanunk a magyarokat, a testvéreinket hogy szeressük egymást, tudjunk egymásra mosolyogni. Ne a rosszat keressük a másikban, hanem a jót.
Mikor arról hallottam, hogy a kint élő honfitársaink, testvéreink nem segítik egymást, hanem teljesen passzivak egymás iránt, mindig elszorul a szivem. Tudok más népekről, akik nagyon összetartóak, otthon is és külföldön is segítik, támogatják egymást. Ezt nekünk is meg kell tanulnunk. Ezt kell tennünk.
Meg kell tanitanunk a Testvéreinknek.
Ez a nagy feladat, amiről érintőlegesen már említést tettem a találkozón.
Ez a cél megnyilvánult előttem, ezt a választ kaptam a kérdésemre. És már tudom az első lépcsőfokokat is.
Ebben kérem a Drága Teremtő Testvéreim segítségét :)

Boldogságot mindenkinek :)Kedves Örökös Boldogság!

Csak megerősíteni tudom Drága Imádott Álomkeresőm szavait.:-)

Szeretettel: KrisztiTeljesen egyetértek!

Úgy van, ahogy írod. Én pont pár napja olvastam erről újságcikket, és ugyanezt gondoltam: nem kell menni sem mellette tüntetni, sem ellentüntetni, mert mindkettő ugyanarra szolgál: erősíti azt, ami ellen vagy ami mellett tüntetsz. Úgyhogy én nem foglalkozom a kérdéssel, mert ez az egész amúgy is csak egy színjáték, és nem vezet sehová... Én abban hiszek, hogy Magyarország újra megerősödik, és mindenki szeretni és tisztelni fogja a másik véleményét. Nem szoktam politizálni, de annyit azért leszűrtem, hogy két nagy pártunk van, mindkét nagy párt programja szinte szóról szóra azonos, úgyhogy már csak idő kell, hogy az emberek felismerjék, hogy felesleges kétirányban evezni, mert egy hajóban ülünk... :))))):))) Békés, boldog Magyarországot ! :)))))))))))))))

Mindenkinek szeretttel és fénnyel teli napot kívánok!
És örömmel tudatom a világgal:

Már csak 1 nap a találkozó!!!!!!!!!!!!!Kedves Örökös Boldogság,

Gyönyörű levél, és minden szavával egyetértek, s csatlakozom! :)

Szeretettel:
Álomkereső