Isten hozott 2008

Köszönöm, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű csapatnak!

Ilyen gyorsan még nem telt el szilveszter...csak számolom...az órám szerint 9 órán át voltam Veletek...el sem hiszem, hogy ilyen őszinte emberekkel lehettem együtt...az idő csak repült...

:-)

HozzászólásokIgen

Nagyon jó volt! :)Kedves Ildikó!

Örülök , hogy ott voltatok , hogy megismerhettelek benneteket!
Nagyon sok boldogságot kivánok!

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeIstenem! A fotótok! Robi is regisztrálta magát.

Láttam reggel...."Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán átsegítve, oly lágyan, mint a csodaszép tavaszi szellő, aki csak jön, csak cirógat, s lelkünk kinyíilik ettől az egyszerű szépségtől.... "Ildikó!!

Köszönöm,hogy ott voltatok!!
Szuper volt:-)))
Puszi: ERcsikegildiko, a buli reggel ötig tartott, nekünk. Lebegés.

És én 7 óráig nem tudtam elaludni, annyira a hatása alatt voltam a hangulatunknak. Csúcsérzés volt Veletek! S ahogy elnézem a beírásaitokat, mindannyian a csoda érzésének hatása alatt voltunk. Mit voltunk! Lebegtünk.

Dolly Roll együttes lebegés száma van előttem most.... Százszínű ölelkezés.... igen ez az amit most átadhatok Neked, Nektek.

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán átsegítve,, oly lágyan, mint a csodaszép tavaszi szellő, aki csak jön, csak cirógat, s lelkünk kinyíilik ettől az egyszerű szépségtől.... "

Imádom a gyönyörű SECRETES csapatunk minden tagját.