köszönet

Kedves Mindenki!

Először is békés,szeretetteljes,boldog új évet szeretnék kívánni mindannyiatoknak!
....
A mai nap folyamán folyamatosan fent voltam az oldalon, olvasgattam, ismerkedtem "azzal", ami ismét reményt adott abban, hogy lehet boldogan is élni.
2007 december 30-án még úgy volt, hogy egyedül töltöm a szilvesztert egy panel lakás 7. emeletén ( bocsánat,két kiskutyámmal).Ebbe bele is törődtem, sőt, már szinte vártam, hogy a két fiam és a páromnak vagy társamnak nevezett valaki elhagyják az objektumot, ki-ki a saját barátikörében töltendő szilveszteri buliba, és végre "árván" maradva sajnáltathassam magam otthonomban. Ekkor érkezett egy telefon, s egy ismerősöm, akit teljes szívvel mondhatok most már barátnak is, (bár szilveszterkor láttuk egymást előszőr, addíg csak telefonos kapcsolatot tartottunk fenn),megkérdezett, volna e kedvem elmenni vele egy különleges rendezvényre az év utolsó napján. Ismerte az érdeklődési körömet, az életemet, s éppen egy héttel azelőtt ajánlotta nekem a könyvet és a filmet, ami ezt a csodálatos közösséget létrehozta, ahová végül is önmagammal való vívódások árán is, de eljutottam december 31.-én. Nem bántam meg!!!!!
S hogy miért vívódtam? Hosszú történet lenne, de a lényeg : évek óta begubózva éltem, minden energiámat a családomra, gyerekeimre és a "páromra" összpontosítva..Ebből csak a fiaim jelentették az összes boldogságot, erőt és reményt ellensúlyozva a kiszolgáltatottság érzését, amit a másik oldalról kaptam (s kapok még ma is sajnos).És bosszantó, de az az erősebb!!!!Hosszú ideje egy ölelést,egy simogatást, egy kedves szót nem kaptam, és én ebbe bele is törődtem.Hihetetlen de így van!Borzasztóan hiányzik, de én elfogadtam, hogy nekem ez jutott, ez jár és kész!Lelkileg és testileg is belebetegedtem, de ég ez sem térített észhez.Majd amikor egyre több és egyre súlyosabb diagnosztikákat kaptam, tavaly szilveszterkor megálljt parancsoltam magamnak, és azóta próbálok nyitni a világ felé, az én színpadomon a rózsaszín függönyt felhúzták!
Ezzel a tudattal indultam el tegnap ebbe a számomra még idegen de izgalmasnak ígérkező társaságba. Egyfolytában azt mondogattam magamnak, miért megyek én most oda, mit keresek én ott? Nem is ismerek senkit, és különben is egyedül akarok lenni.Úgy sem fogom magam jól érezni!És ekkor odaértem...Beléptem az ismeretlenbe, ahol mindenki mosolyogva és szívesen fogadott.Úgy, mintha már régóta ismernénk egymást.Azt éreztem, amit már régen nem, hogy itt mindenki szeret!!!
A bemutatkozásnál már teljesen kitárulkoztam, és olyan dolgokat is kimondtam, amit más helyzetben vagy társaságban nem tettem volna, ismeretlenül.Majdnem sikerült is tönkre tennem a sok pozitív beszámolót, mert nekem olyan jellegű mondandóm nem volt.Majd elsüllyedtem szégyenemben, de megkönnyebbültem!És ez nagyon jó érzés volt!!!!Még egy hatalmas ölelést, simogatást és rengeteg kedves szót is kaptam.Pont amire évek óta vágytam!!!!!
Sajnos ideje korán el kellett jönnöm, de ez az este és ez a társaság megtette hatását.Ma már úgy ébredtem, hogy nem vagyok egyedül és van remény, hogy boldog is lehetek! Köszönöm nektek!!Ennél szebb és jobb év kezdést nem kívánhatok senkinek!!!!Megpróbálok ezen az úton elindulni köztetek, veletek, kézenfogva és mosolyogva, mégha néha meg-megbotlok is!

Hálás és őszinte szeretettel Edina

HozzászólásokDrága Örökös Boldogság!

Köszönöm,köszönöm, és mégegyszer köszönöm, amit nekem küldtél az egészséről!Kinyomtattam és két napja magamnáll tartom a táskámban! Egy nap többször is elolvasom, és elmosolyodom.Mosolygok,mert örülök, hogy tartozom valahová és törődnek velem.Mosolygok, mert örülök, hogy végre olyan EMBEREK közt vagyok, akik nem gúnyolnak ki azért, mert vannak érzéseim,érzelmeim.Mosolygok, mert úgy érzem, most már van remény, hogy meggyógyuljak!Mert csak magam vagyok felelős a betegségemért!A Bechterew-kór a merevség és az alázatosság betegsége.Én egyik sem szeretnék lenni, ezért meggyógyulok!!!Veletek tartok.Én hiszek a Placebo, avagy a lélek hatalmában,az orvostudományban, csak a belső béke az,ami még várat magára.De legalább felismertem, és ennek örülök, már csak ezt kell megtalálnom.Veletek menni fog!Rengeteg írást olvasok,ami arra utal, hogy nem feltétlenül kell egy kabátot felvennem nyáron,ha melegem van és nem szeretném,a lényeg az, hogy nekem jó legyen,és ha nekem jó....
"Legfontosabb feladatunk abban áll,hogy meglássuk önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk.Hogy emberek legyünk."
"Minden ember az amit gondol,Minden ember az, aminek gondolja magát,és minden ember világa olyan amilyennek gondolja, vagyis szubjektív."

szeretettel: EdinaDrága Edina :)

Tegnap huszonvalahányadszor megnéztem újra a filmet, és folyamatosan Te voltál az eszembe. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kiírtam a filmből azokat a gondolatokat, amik az egészségünk megteremtésével kapcsolatosak.
Szeretném ezt neked igy az újév harmadik napján ajándékba adni hogy segítsen megteremteni az egészségedet, mert az VAN:

Végtelen szeretettel: Örökös Boldogság :)
Mosolyogj Magyarország :)Edina drágám, Edus, csak légy Önmagad.

"Merj élni, merj remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell.
A dalod dalol, az életed virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át téged is életed minden egyes szakaszán, ahogyan csak egy szerető édesanya tud. Simogatása oly lágy érzéseket idéz benned, mint a tenger mormolása, vagy kedvenc dallamod hallgatása.
Csak Te légy az Úr, ne engedj senki mást uralkodni elmédben.mosolyogj

Köszönöm,köszönöm és mégegyszer köszönöm azt a mérhetetlen kedvességet és szeretetet, amit kapok.Valóban éreztem és befogadtam, megnyugvással tölt el, mint egy család melegsége, úgy símogat.És próbálok mosolyogni!!!!Ma egész nap a munkahelyemen csak mosolyogtam, és boldogan telt a napom!!!!Érzem, hogy már nem vagyok egyedül!Szeretlek benneteket, és alig várom, hogy a következő szerdán veletek lehessek!

Szeretettel Edina:)

Ez csodálatos:)

'Ez, az én életem...'Drága Edina!

Köszönöm a szilveszteri és a mostani őszinteségedet is! :)
Bizony, van remény! :) Mindig van! :)
És ennek a reménynek Te magad vagy az alapja! :)
Örülök, hogy velünk voltál szilveszter este és hogy regisztráltál az oldalra is! :)
Itt mindig szeretettel várunk! :)
Sőt, kéthetente szerdán a Secret Klubba is gyere bátran, ha van kedved! :) Ott nyugodtan kibeszélhetsz magadból mindent! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Drága Edina!

Nagyon megindított az, amit mondtál a bemutatkozásnál. Az embernek vannak rosszabb napjai, szerintem mindenki elmondhatja magáról, aki ezen az oldalon van. DE: érdemes mindennap visszajönni, elolvasni minden beírást, megjegyzést, hozzászólást, mert ezekből kapod meg azokat a pozitív gondolatokat, amelyek aztán szép lassan a te elmédben is átveszik az uralmat. Ne azon gondolkodj, hogy mi volt, hanem azon, hogy még milyen szép lehet. Ha nem érzed otthon jól magad, tegyél egy sétát, fejeden fülhallgatóval és hallgasd kedvenc zenédet. Vagy egyszerűen csak meditálj és engedd el a gondjaidat. Nálam ezek működnek. Én is, mint mindenki, megbotlik, mert még nem biztos saját magában. De támogatnak, támaszt adnak, itt vannak és meghallgatnak és ez nagyon sokat jelent.
Szóval mi szívesen hallgatunk téged - bár én sem vagyok itt öreg róka -, de azt gondolom, hogy ezt mindenki nevében mondhatom.
SzeretettelEdina Kedves!!

Hihetetlenül gyönyörű,egészséggel teli,boldog új évet Neked!!!
Nagyon jól ismerem a betegséged,tudom miről van szó,de hidd el,megállítható!!!
Fantasztikus csajszi vagy,hogy eljöttél,hogy elmondtad,hogy Ránk néztél,és Hozzánk szóltál...
Érzem,most is,ahogy folyik a drága könnyed,mikor írod ezt a levelet...
Annyira boldog vagyok,hogy így érzel.
Ahogyan Adminunk is írta,Nekem is az volt a legnagyobb ajándék,hogy ott voltál,és bemutatkoztál,megismerhettelek...
Kívánok sok bátorságot,felismerést,kitartást,és sok-sok pozitív teremtést!!!

Szerető öleléssel: ERcsikeKedves Edus!

Olyan jó volt látni téged, és hallani amiket mondtál. Nekem az egyik legnagyobb dolgot az adta a szilveszter este, hogy őszinén el tudtad mondani hogy mi bánt, mit érzel, ennyi ember előtt. Hidd el, ez óriási dolog, és ha erre képes voltál, akkor bármit meg tudsz tenni, amit csak akarsz, még akkor is, ha lehetetlennek tűnik vagy mások azt mondják neked hogy nem sikerülhet. Mindent, amit meg szeretnél tenni, azt meg tudod tenni, ha hiszel magadban. És őszinén örülök neki, hogy eljöttél! Annyi mindent szerettem volna még kérdezni és mondani, hogy már nem volt rá idő, de legközelebb remélem folytatjuk. :) Addig is, kérlek érezd jól magad minden percben, amikor csak tudod, mert megérdemled!!! :)))Drága Edina :)

Nagyon boldog vagyok, hogy megismertelek és megölelhettelek. Te egy nagyon csodálatos teremtés vagy, és hidd el, hogy nekünk nagyon jól esett ahogyan kimondtad, ami eddig kimondhatatlan volt. Szükségünk volt arra, tudjuk hogy Te mit és hogyan érzel. Éreztem, hogy ez neked nagyon jó volt, és a lelked felszabadult. Éreztem a rezgésedet ahogy befogadtad a SZERETETET. Köztünk mindig otthon leszel. Várunk haza :)
Szeretlek :) Örökös Boldogság

Mosolyogj Magyarország :)Gratulálok! És szeretlek, mert nagyon bátran viselkedtél

és !!!!Merj élni! Merj remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell! A dal dalol, az élet virágzik a a végtelen szeretet kegyelme által, s ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán, mint ha édesanyánk volna. Lágyan cirógatva, és szeretetet suttogva füledbe.

Érezd végre jól magad. És ez a nap, amit mindennap megélsz, legyen ÉLETED hátralevő legszebb napja!

Szeretettel: Anikó, a Ragyogó.
És tudod: Te vagy az ÚR elmédben, senki, de senki más nem lehet. Ezáltal Te irányítod életedet is, és hidd el ezt más nem teheti meg.Drága Edina!

Nagyon örülök , hogy megismertelek. Boldog vagyok , hogy jól érezted magad.Az az ölelés mindig vár rád.Ha személyes nem is is találkozunk ,virtuálisan biztos számithatsz rám.
Sajnálom , hogy el kellett menned , de megértem döntésedet.
Kivánok Neked minden szépet és jót, Nagyon jó egészséget, amit TE saját magad meg tudsz megteremteni!!!!
Kérlek írdd meg a mailodat, hogy amiben csak tudok segithessek!!!
Sok szeretettel és hatalmas öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeDrága Edina! Olvasom

Drága Edina!

Olvasom soraidat, és csak azt tudom kívánni Neked, hogy csak így tovább! Nagyon szeretlek, szívem összes melegével ölellek!!!
Böbe