Klub ahová érdemes tartozni!!! $$$ ;)

Most alapozzuk meg egy nálunk még új, de Nyugat-Európában már szuperül bevált internetes áruház és szolgáltatói kínálat valamint egy véleményező Vásárlói Klub együttesét. A Cyber Trade Center a Te üzleted is lehet!
A CTC marketingesei építik a kínálati oldalt. Az a céljuk, hogy a lehető legtöbbféle terméket és szolgáltatást kínálják a bolti áraknál jóval olcsóbban.
A CTC megnyitása után kizárólag regisztrált látogatók érhetik majd el a kínálati oldalakat. Egyenlőre a klubtagok torobzása folyik, még nagyon az elején vagyunk. Regisztrálj most még ingyenesen egy korszakalkotó ötlet megvalósításáért!

A linkre kattintva a regisztrációs lap fölött balra találsz egy ablakot az egyik felén a Kezdőlap, a másikon a Kínálatunk fölirattal.
A Kezdőlap egy fél oldalas köszöntő.
A Kínálatunk-ból egy "Ne csak vásárolj, profitálj!" ablak jön elő. Ott megtalálod a részletes információkat.
A Felhasználói szabályzatra bármelyik oldal alján ráklikkelhetsz.

HozzászólásokCyber Trade Center

A fő profil: a lehető legszélesebb körű választék a lehető legolcsóbban a lehető legtöbb vevőnek.
A magyarországi nyitás után néhány hónap múlva a karosszékünkben ülve válogathatunk a környező EU-s tagországok kínálatából is... Rövidesen elkészül a CTC portáljának angol, román, szlovák, német és szlovén fordítása. Utána - akinek van kedve és ismerőse - folytathatja a tagtoborzást a határon túl is.