Mission Impossible ... A lehetetlen(?) küldetés

Egy hosszú történetet szeretnék megosztani veletek. A település, ahol lakom rendelkezik egy gyönyörű dombbal. Már úgy 6-8 éve tervezgetem, hogy oda költözök. Nem is egyszerűen "oda költözöm", hanem ott fogok lakni! Mivel semmi pénzem sem volt erre a dologra, senki sem vette ezt túl komolyam tőlem. Párommal összeházasodtunk, eltelt 1 év. A sugallat, miszerint "ott kell laknunk" nem változott. Pénzem változatlanul nem volt, hogy vegyek ott valamit.

Aztán történt valami. Megtudtam, hogy az egyik tulajdonos, akinek vannak ott földjei, el szeretné adni, mert a cége anyagi csőd közelébe került. Kereken 10 db telket szeretne értékesíteni azon a csodálatos helyen. Meg is kerestem az illetőt, és jeleztem neki, hogy engem azonnal érdekel egy darab telek, szeretném megvenni. Jó, mondja. Már eladtam 7-et, a tiéd lehet a Nyolcadik. Amikor ezt kimondta (Mivel 8-as a kedvenc számom), tudtam, hogy ez a miénk lesz. Jelezte, hogy 7 millió Forintba kerül. Mondtam, hogy nem tudok ennyit fizetni, megoldható-e a részletfizetés. Mivel ismert engem soksok éve az illető, megengedte, hogy a kezdőrészlet után (2 millió Ft), 10 hónapon keresztül havi 500.000 Ft részlettel megvegyük a telket. (a család havi összjövedelme 200.000 Ft volt.) Nos, akkor elindult valami.

A megbeszélt első alkalommmal 2.000.000 Ft kifizetése volt várható. 3 nappal az időpont előtt 400.000 Ft volt nálam. Nem azért, ezt ugye sejti mindenki, hogy nem tudtam még elmenni a bankba pénzért... És valami csoda folytán (Na jó, elkészült egy-két munka) befolyt a pénz időre. 5 Millió van hátra. Eltelt egy hónap, kettő, három, négy öt, hat. Minden hónapban sikerült. Mindíg huszadikáig kellett fizetnünk, és mindig sikerült. Nagyon sokat dolgoztunk. Volt, hogy nem is én hoztam össze a pénzt, hanem az alkalmazott feleségem. "Váratlanul" egy nagyobb eladásból jutalékot kapott. 500.000 Ft-ot :) Telt múlt az idő, és elérkezett a tél. Fűteni kellene, mert hideg van. Megfáztunk, egy kis immun-erősítő kellene. Téli gumit kellene venni a kocsira. Ja, tankolni sem ártana... És ugye éjszaka is dolgozom a számítógéppel, az áramszámla is csak jön, csak jön.

Minden gátló tényező ellenére mindig sikerült a kifizetés. Sőt! Február 14, Valentin nap. Meghívtam a páromat vacsorázni a kedvenc éttermünkbe. Amikor megrendeltük a kaját, és vártuk, hogy érkezzen, a zsebemből elővettem váratlanul egy papírt... az átvételi elismervényt. Ekkor még 2 hónap volt hátra (Feb20,Márc20) a fizetésből. Ő ugyebár nem tudta, hogy én aznap reggel kifizettem a maradék 1M-t, és így készen vagyunk...
Nagy volt az öröm. Igazi varázslatot csináltunk. Még a kedvenc sokezer forintos pezsgőmet is beszereztem egy üveggel, azt is megittuk. valamit letettünk az asztalra. Leírhatatlan érzés volt. Sikerült :)

Megtörtént, de azóta sem tudtam (tudtuk) elméletileg sem feldolgozni, hogy hogyan sikerült mindez. Csak idén. Idén váratlanul irányt váltott az életünk. Mindenben megváltoztunk. Elhagytunk sok szokásunkat, és felvettünk újakat. Olvasunk például. És az egyik-másik könyvben (Vonzás hatalma,Kérd és megadatik) megtaláltuk a megoldást. A megoldás pedig a nyugodt-higgadt gondolkodásmód mellett a vonzás varázsszava volt. Effektíve bevonzottuk ezt a telket. Eljátszadoztunk szinte minden nap, hogy
-Milyen jó érzés lesz majd, ha a miénk lesz! Minden nap ezzel keltünk, ezzel feküdtünk. Sikerült. Megvan. Jippí!

A jövő? Már elmélkedünk, hogy milyen színű lesz a medence-takaró fólia, és a szauna ajtaja milyen formájú lesz... Nomeg a 3 garázsos megoldásban kinek milyen autója fog parkolni...
Nem kérdés...

Amiért ezt leírtam: Legyetek bátrak! Kérjetek! Figyeljetek a sugallatokra! Vonzzátok be! :) Meg is kapjátok, csak tudjátok elfogadni!

HozzászólásokKöszönöm!

Már dolgozunk rajta. Bár egyéb dolgokat is be kell fogadni, hogy tudjunk volnzani mindenfélét. Mindenesetre köszönettel vettem :)Gratulálok!

Webmaster, a történeted csodálatos példája annak, hogyan működik a vonzás törvénye - akkor is, amikor nem tudatosan alkalmazod. További sikeres vonzásokat kívánok nektek!