Mi is az igazi célod………………?

Mi is az igazi célod………………?

Üdv mindenkinek aki nem ismer, aki igen, elnézést, kicsit eltűntem. Így kellett lennie.
Megváltoztattam az életem, mert ez akartam, mert erre vágytam. A SECRET és ti segítettetek.

Több hónapja kapcsolatban élek a barátnőmmel, „hihetetlen” egybeesések, „véletlenek” sorozataként találtuk meg egymást. Nap mint nap a csodákat élünk át. Nagyon nagy erőt ad a siker, kétségektől mentes hitet és erőt.
Ezzel a hittel és erővel igyekszem segíteni az embereknek, az eddíg a könyvekből és tőletek tanult dolgokkal.

Itt köszönöm meg mindenkinek a LÉTÉT, a jelenlétét MOST! Mert minden pillanatban mindennel segítitek azt aki elfogadja tőletek a segítséget.

Több éves kutakodásom során a ma oly divatos „jóslással” is foglalkozom, bár én nem szeretem ezt a szót. Szerintem ez inkább egy analizálás, ami szembefordít önmagaddal, a valósággal ami vagy, amit néha nem ismersz el még magadnak sem. Segít felvillantani előtted a lehetőségeket, amit a MOSTODDAL választasz, vagy amit választhatsz, ami valójában lehetsz. A SECRET segítségével elmondhatom az embereknek, hogy a múltuktól függetlenül – bármilyen rossz is volt az – olyan jövőjük lehet, amit ők teremtenek. Sőt sokszor az is kiderül, hogy az a rossz múlt miért is alakúlt ki, hogyan is idézték az elő az emberek.

Igazán meglepő eredményeket lehet elérni az emberekkel egy-egy ilyen beszélgetés alkalmával. Azt tapasztalom, hogy nagyon sok embernek lenne szüksége ehhez hasonló, magába néző beszélgetésekre, ahol fényt deríthet, miért is tart oda, ahova tart.

Nagyon sokan ismerik a SECRET alapelveit, olyannyira, hogy fejből elmondják, de mégsem élnek úgy, ahogy szeretnének. Nekik ajállom Álomkereső barátom nagyszerű írásait, nekem nagyon sokat segítettek.
Én nagyon fontosnak tartom, hogy elsősorban tudj választ adni arra a kérdésre, hogy MI IS AZ IGAZI CÉLOD, MIT IS AKARSZ?

Nem arra gondolok, hogy egy új TV-t karácsonyra. Ennél sokkal többet fejez ki ez a kérdés véleményem szerint. És nem az a kérdés, hogy MI AZ AMIT NEM AKARSZ !!!!!!!!!!

Ha az eredeti kérdésre tudod a választ, akkor a megfelelő úton vagy. Visszagondolva, nekem ez indította be a teremtés folyamatát.

Köszönöm, hogy leírhattam e sorokat, kívánom nektek, hogy mindig és mindenhol valósítsátok meg magatokat !

JÓL-LÉT !

STEVE

Címkék:

HozzászólásokDrága Steve:-)

Nagyon örülök ,hogy megint itt vagy.Leginkább azonban annak ,hogy jól vagy.
Kívánom Neked ,hogy mindaz amit valóra váltottál ,és minden ami még csak most vár rád, aranyozza be napjaidat.

Szeretettel ölellek:KrisztiDrága Steve!

Nagyon örülök , hogy újra itt vagy ! Köszönöm ezt a szép összefoglaló írást!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Szia Steve!

Örülök, hogy újra itt. És annak is amit olvastam most tőled. Mindig nagy öröm, ha jó dolgokról tud valaki beszámolni. További sok sikert, és okos teremtést :))Szia Ágica !

Örülök neked, és annak is, hogy a verset megőrízted.
Boldoggá tesz, ha örömet szerez, és segít !

Tisztelettel:

STEVEKedves Domcsi !

Köszönöm!
SZívesen az összefoglalást, csak a saját tapasztalataim, és mág ha megengedsz egy hibajavítást.
MINDNET JÓL CSINÁLSZ !! ("Sokan - közöttük természtesen én is - sok hibát vétünk még" ILYEN NINCS !) :)
Természetesen örülök, hogy újra átgondolod az céljaid, de nem vagy kezdő, profi vagy, hiszen eddíg is megteremtetted a jövődet, csak eddíg maximum nem azt amit akartál, hiszen nem is tudtad pontosan mit is akartál. Ez a tudatosság a számomra !

Köszönöm, hogy megemlítettél pár nevet, és én is mégegyszer köszönöm mindenkinek akit ismerek és akit nem, név nélkül, hogy VANNAK MOST !

Tisztelettel és alázattal :
STEVEDrága Steve!

örülök Neked!!! Nagyon igazad van. Mi a célod és mit akarsz? Akkori versedet megöriztem...

Nagyon sok szépet és jót kiván: ÁgicaDrága Öbike !

DRÁGA !

Köszi, én is nagyon szeretlek.
Akkor ez közös teremtés, mert én is akarom újra a fehérvári talikat ! Ezt megterermtettük !
Köszönöm a bíztató szavakat, köszönöm a segítségeket. Teremtésünk folytatódik !

STEVEDrága Stevem :)

Végtelen boldogság számomra, hogy újra hallom a hangodat. Csodálatos amit írtál, és hogy megtaláltad a BOLDOGSÁGODAT.
Épp reggel írtam be a budapesti secretblogba, hogy vágyom arra, hogy a mi kis fehérvári secretcsapatunk újra beszélgessen, tanuljuk együtt tovább a vonzás törvényét, meséljünk egymásnak a megéltekről, és a megvalósult teremtésekről.
Kérlek szépen, hogy inditsuk újra útjára a találkozókat, mert nekem nagyon hiányoznak...
Végtelenül szeretlek, és kívánom hogy a BOLDOGSÁGOD állandósuljon és még sikeresebb teremtéseket éljél meg a 2008-as évben.
Szeretettel: Öbike

Mosolyogj Magyarország :)Steve12

Bár nem ismerjük egymást, és még itt is csak most találtak meg, mégis azt kell, hogy mondjam....

Először is gratulálok, hogy így rendbe tudtad tenni az életed. Tudod, hogy merre kell menned, és ezért mindent meg is tettél.

Másodszor, személyszerint köszönöm, hogy összefoglaltad ezt a véleményt. Sokan - közöttük természtesen én is - sok hibát vétünk még, hiszen valamilyen szinten kezdők vagyunk. Most felnyitottad a szemünket azzal, hogy a hibák abból adódnak, mert nem tudjuk, tudják pontosan, hogy mit is akarnak, mit is várnak el az élettől. E beírásnak köszönhetően én is ismét össze fogom magam foglalni, hogy mégjobban tisztába kerüljek önmagammal. (Persze ehhez sokak beírása, javaslata is hozzájárul, így ismét megköszönöm Csillagvirág és Örökös Boldogság kedves szavait, Ragyogás mosolygását és a többiek támogatását.)