Fent és lent

Úgy érzem összezavarodtam,minél többet olvasok a titokról,annál jobban kuszák a dolgok,viszont egyre többet szeretnék tudni,hogy feloldhassam ezt a káoszt,egyszer csak letisztázódik minden.Azonban most megakadtam,nem tudom merre tövább,vizsgáimra kéne tanulni az egyetemen,de nem megy,mert rá szeretnék lelni a problémák nyitjára,ne érdekel más,csak könyvek titokról,agykontrollról,ezotériáról,ám nem lelem a segítséget,amelyet végül úgyis magamban találok... (számomra elég határozott jele a zűrnek,hogy az ideális testalkatomra koncentrálva mégis híztam jó pár kilót,pedig az ellenkezőe lett volna a cél,nem értem....)Kérlek segitsetek,hogy megértsem hogyan tudnék magamon segiteni.
Üdv BrigiKöszönöm drága Ragyogás!

**********Drága Andi, és ti, csillagfényem, Brigusom:)

Azon kivül, hogy sok szeretetet és figyelmet kapunk itt egymástól, tanulunk egymás által. 55 éves leszek novemberben, és életem eddigi része is folytonos tanulásból állt!!! Amit itt egymásnak átadunk, amit megkapok, azt szavakkal elmondani szinte lehetetlen.
Nézzetek be a nevemre kattintva az elmentett blogokba. Olvassátok és alkalmazzátok velem együtt.... fantasztikus tudás, értelem és megértő szeretet veszi lelketeket nektek is körül. Annyi melegség van most szívemben, ahogyan nektek ezt megírom... Kérlek, fogadjátok be:) Áldás életetekre! Anikó
Sajnálom! Bocsáss meg kérlek! Köszönöm! Szeretlek.

ui.: És nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... már a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással. Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat keresii a számodra, hogy megvalósítsd magadat! Kiáramoljon belőled az, ami a kávénak pl. édes zamatát adja.Van úgy, hogy napközben "fent" és estére "lent."

/Mint ma./Fent és lent

Kedves Brigi!
Én is hasonló helyzetben vagyok,mint Te.Nálam is hatalmas a káosz,keresem az utam.A titok sokat segített,bár az anygyalok segítségét már régebb óta igénybe veszem és kérem.Mindig segítenek ha kérem,de valamit én sem jól csinálok azt hiszem mert önmagat nem találom.Nem szoktam fórumozni,csak mindig olvasom.Annyi szeretet és odafigyelés van ezeken az oldalakon,hogy öröm ide látogatni.Egy kicsit mindig erőt gyújtök.Azért ne adjuk fel és keressük tovább önmagunkat,egyszer úgyis megtaláljuk.A kérdés :mikor?