És mivan ha jön a másik??...

Hiábavalónak érzem magam kicsit.... Hisz akit megszereztem, megszerettem, újra másé lesz... Mert öt szereti, és ezt a lány tudja, aki most döbbent rá, hogy kit vesztett el.. Vagycsak épp féltékeny lenne??? Bennem ez is kérdéses, de a fiú szerint belátta hibáit... Fáj, hogy ami volt azt hagynom kell elúszni... Nem akarok harcolni érte, mert nem akarok egy boldogtalan embert magamhoz láncolni, ha ö épp mást szeret... Miért tehetik meg az emberek, vagyis miért teszik meg az emberek, hogy játszanak mások érzéseivel??? Tönkretesznek másokat, csakmert ök épp úgy érzik az a helyes amit tesznek... Sose tudnám azt mondani a srácnak, hogy maradj, csak az enyém vagy és nem érdekel mit érzel... Ez a lány tudja, hogy mi már a sráccal kb 3 hete együtt vagyunk, persze a srác öszinte volt velem végig... Mondta, hogy bejövök neki, jólérzi velem magát, de a szíve még másé.... És akkor egyik napról a másikra felbukkan megint az ex, és minden álmot lerombol....
Nekem egy a lényeg, hogy a srác boldog legyen, mégha nekem ez fáj is, de nem fogom marasztalni.... Csak félek, hogyha egyszer elhagyta már a csaj, megteszi másodjára is...
Szerintetek mit tegyek??? Tanácstalan vagyok...
Írtam a csajnak üzit, hogy ne bántsa megint a srácot, ha nem szereti, mert nem érdemli meg... És persze sok boldogságot kívántam nekik...
Belül viszont vérzek.... nagyon hiányzik nekem, pedig csak 3 hét volt.... de a 3 hét alatt csak 3 napot nem taliztunk... Nagyon fáj...

Címkék:

HozzászólásokHankara

Bocsi lemaradt a H betü :SAnkara

Köszi neked is, és tényleg tanulságos, csak nekem még így 2-3nappal utánna nehéz aztmondani, hogy igen tudok lépni, változtatni, hisz ez a kapcsi is nehezen jött.. és gyorsan ment.. vagyishát... kapom az infókat, hogy igazából ne adjam még fel, mert egyesek többet tudnak mint én sajnos, csak nem mondanak semmit, csak annyit h várjak, de addig is legyek önmegtartóztatóbb... Én nem akarom elítélni öket, csak a csaj nagyon buta, és befolyásolható, és ezt nem én mondtam... több ismim is megmondta, hogy ez a kapcsi köztük sokáig nem fog tartani... Az oké, hogy nem tudjuk mi van köztük, ezt aláírom,de nekem a srác is megmondta, hogy már anno is voltak gondok... sok mindent nemtud neki a csaj elfogadni... folyton féltékenykedik... stb stb... És ha én nem jelentenék neki semmit, akkor nem hívogatna napiszinten többször, nem talizna velem... ma is megyek bulizni, és mondta, hogy nem ígéri, de azon lesz, hogy eljöjjön ö is... Csak utálok várni, kételyek közt élni... Nem akarom azt, hogy én legyek egy pótlék... hogy tudja azt, hogy rám számíthat ha a csaj megint kitol vele, pedig belül azt érzem mellette a helyem, bármi is legyen...Kedves Kata! Mindenkinek!

Végig olvastam a hozzászólásokat.
Szerintem, nem kellene ítélkezned, és találgatnod, hogy most miért is békültek ki ők ketten.
Az ő kettejük kapcsolatát senki más nem láthatja, és nem ítélheti meg.
Hányszor van az, hogy szerintünk két ember kapcsolatában érthetetlennek találjuk, hogy "Mit eszik rajta az a fiú, vagy lány", mikor az egyik külsőre teljesen más minőséget jelent nekünk. Mi azt nem tudhatjuk, hogy mit jelent a másiknak egy személy. Talán olyanná válik kapcsolatuk kölcsönhatásában, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Két ember kölcsönhatása nem látható kívülről.
A másik, ami eszembe jutott, az egy filmben is szerepel.
A Tisztességtelen ajánlatban hangzott el:
"Ha valaki, akit szeretsz, el akar menni, hagyd őt elmenni szabadon.
Ha visszajön, örökre a Tiéd marad. Ha nem, sohse volt a Tied."
Sokéves kapcsolatommal, nagy szerelmemmel alkalmaztam ezt pár éve. 7 éves kapcsolat és 9 hónappal azelőtti eljegyzést követően elment... Két év után visszajött. Mert rájött, hogy másnak is kellek, de ő nem akarja ezt.
A két év alatt szuper alakom lett, vidám voltam, jól öltöztem, izzott köröttem a levegő, és első ránézésre is azt sugároztam, hogy jól vagyok, harmóniában vagyok, izgalmas vagyok, szeretem magam, szerethető vagyok, jó mellettem élni, bátran választhattok. És igen, választott is valaki, amit persze, Örök Karmám megérzett. És kapart is vissza.... Persze, azóta különváltak útjaink, de örülök mindennek, ami megtörtént, mert ezek nélkül én sem lennék az, aki ma vagyok.
Tehát amit tenned kell, az, hogy párkapcsolati szempontból " piacképessé" szeretetteljessé alakítod magad, az életed, a hangulatod, a teljes lényed.
Bocs, hogy hosszú voltam, de talán, másoknak is érdemes elolvasnia a hozzászólásomat, lehet, hogy éppen segít majd megérteni, elfogadni valamit. És egyébként is azt ígértem korábban Álomkeresőnek, hogy írok majd hullámvölgyeimről... :-)
De a völgyet mindig emelkedő követi a hullámvasúton is, és a völgy, a magaslathoz viszonyítva értelmezhető csak. És fordítva: A magasan levés, sokkal értékesebb, ha voltál már mélyponton is.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Füli

Köszi tényleg, hogy ennyi segítséget kapok Töled/Töletek, jólesik... Persze mindezt belátni nagyon nehéz... és föleg úgy, hogy nem is úgy viselkedik velem a srác, mintha barátnöje lenne... Nem Te vagy az elsö aki aztmondja, hogy hagyjam.. ha valamit is érzett úgyis visszajön... Csak én sajnos pl az elözö kapcsimba is túl sokat reménykedtem, hogy netán esetleg újrakezdjük... És mikor már beláttam, hogy semmi értelme akkor jött ő, ez a srác... És most szar kicsit h ennek is vége ilyen hírtelen... :((((
Nemtudok túllépni rajta... mert valahol reménykedem még, hogy talán lesz ez jobb is.... :SS Na meg igaz csak 3 hét volt, de a 3 hét alatt olyan tulajdonságaira leltem, amire azt mondtam, hogy igen Ö az aki nekem kell... Így meg aztán még egy pont, hogy ne tudjak túllépni rajta.. Persze szeretem, és elengedem, mást nem tehetek, de belül még nem tudom lezárni... :SKedves Kata! Látom elég

Kedves Kata!

Látom elég nehezen viseled, ami persze természetes, mert szereted. De tedd fel magadnak a kérdést. Mit is csinál ő most veled? Nem tud dönteni. Szerintem ez akkor is érzelmi játék a részéről, látja hogy szenvedsz és talán nem meri megmondani,hogy már nem akar téged mert nem akar mégjobban megbántani. Tudod egy idő után talán el fogsz jutni oda, hogy te teszel pontot a végére.
Szerinted ezt meddig csinálhatja még veled? Korrekt volt az hogy felment hozzád a pubba, közbe meg lent várta a barátnője? Égeti a két végén a gyetyát, mert tudja, hogy mindketten odáig vagytok érte. Közbe meg lehet, hogy elszalasztod azt aki igazán szeretne téged. Ez a tipikus nem látod a fától az erdőt, mert az érzelmeid vezérelnek és még magadban is kelted a reményt. Ezt ő is látja és szépen ki is használja a helyzetet.
Hidd el nem dőlt össze a világ, hiszen annyi férfi van egyedül, aki pont olyanra vágyik mint te. Próbálj meg nyitni más felé, mert nem veszíthetsz. Vagy hagyd hogy nyissanak feléd, mert egy idő után bánni fogod. Olyan szekér után szaladsz, aki talán már rég elment. Ha tényleg szereted, akkor hagyd elmenni, élje a saját életét azzal akivel szeretné. Tudom ez nem könnyű, de muszáj, hogy ne gyötörd magad tovább, mert ez nem fog semmi jóhoz vezetni.
Ő döntött, hogy mást választ, de neked meg nyitva hagyta a kiskaput. Ha te nem zárod be, akkor bele fogsz őrülni. Ezt tapasztalatból mondom. Azt nem tudom, hogy tényleg gyerek vagy e, de szerintem nem kell még olyan komolyan venned a kapcsolatokat, mert hidd el nem késtél még le semmiről. Ez az úgynevezett diák szerelem korszak az emberek életében, amikor még próbálgatják a szárnyaikat, hogy milyen lesz majd akkor, ha tényleg megtalálják az igazit. Persze van akinek már ilyenkor is eljön.
Lebegjen az a cél a szemed előtt, hogy meg akarod találni az igazit, és hagyd hogy megtaláljon. Le fognak szép lassan tisztulni az érzelmeid és akkor majd máshogy fogod látni a dolgokat.
Hagyd hogy lássanak.

FüliVálasz

Füli tudod nekem eddig nem sok kapcsim volt.. anyukám szerint túl gyerek vagyok, és nehezebben is élem át az ilyen helyzetet, és ezért sokat is fogok még szenvedni... Ma feljött a srác a pubba ahol voltam, miközbe a barátnöje lent várta, kb fél órát fent volt velem... beszélgettünk, meg miegymás.. aztmondta, hogy ezen a héten döl el végleg, hogy mi lesz a kapcsolatukkal, de már volt vitájuk... a pubba a pultos csajszi aki közös ismerösünk ö mondta h nem jósol nekik sokat, mert anno is rohadt sok vitájuk volt, és neki spec nem is szimpi a csaj, engem meg tök kedvel, ami jólesett, csakhát ezen nem segített semmit... Viszont oda lyukadtam ki vele, hogyha nem érezne semmit akkor nem művelné ezt, hiszen van más akit még szeret is... Mert ma is ölelgetett, csókolgatott.... én meg hagytam... :(((( Mert egy bolond vagyok... Kaptam is a pultos leányzótól, hogy ne csináljam már.. álljak a sarkamra, ha vége vége, és ha ezt így látja a srác akkor lehet rádöbben, hogy na ki is kell neki, mert így lényegébe én még megvagyok neki, mint biztos pont, ha netán a csaj nem jönne össze neki, de ha aztmondom, hogy figy zárjuk le akkor és kész, akkor talán elgondolkodik... Viszont olyan nehéz neki ezt megmondani, mert szeretem.... És jólesik valahol, hogy ö keres engem, érdeklödik hogy vagyok, meg miegymás... egyik haverom aztmondta, hogy ö tud egysmást, amit a srác mondott neki, de nem fog beleavatkozni az életünkbe, mert azzal csak a lovat adná alám, hogy méginkább reménykedjek... szóval valami pozitív dolog... egyébként meg utálom, ha valaki titkolózik elöttem, föleg, ha ilyen témáról van szó... Nem tudom még mindig mi lesz, de kivárom... Ma mikor búcsúzott el, megölelt, és mondtam neki h igazából ha tehetném nem engedném el... és mondta, hogy érzi, és tudja... Aztán úgy volt, hogy visszajön még a pubba késöbb, csak mi leléptünk, mert fáradtak voltunk... hozzáteszem én tegnap is hajnali4kor értem haza, a pultos csajszival bezártunk, hazahozott, és kb 5 órát aludtam, aztán ma is buli, holnap is... Viszont az, hogy fentvolt a pubba kicsit megnyugtatott, utánna jobb kedvem lett... Furi érzés... és tuti, hogy ha végleg el kell vállnunk az nagyon fog fájni... ennél is jobban... Bár az sem jó érzés, hogy tudom, most egy másik csajjal van együtt... :S
Na mind1... erre aludni kell...
Jóéjt!!
Jaaa és Ercsike, elolvasom azt a bejegyzést, mert már nem emlékszem annyira rá... de nagyjából tudom miröl szólhat, de valahogy mintha kicsit most is működne a dolog, persze nem 100%-ban, de még itt van mellettem valahol a srác, hiába aztmondta ad a csajnak egy másik esélyt, abszolút nem úgy viselkedik...Kedves Kata!!

Van egy olyan írásod,amit karácsony este tettél fel.
Azt olvasd el újra kérlek.Előre meghatároztad,hogy mi legyen....
Ezért tettem fel a kérdést:-(
Ne bánd,emlékezz a három hét boldogságra,éld át újra meg újra,aztán jöhet a másik....
Puszi : ErcsikeKedves Kata! Fiatal vagy,

Kedves Kata!

Fiatal vagy, és nagyon jól is nézel ki. Ne szomorkodj. Ez egy nagy érzelmi harc. Azt én sem tudom, miért kell annak fájni, ha elhagyják. Egyszerüen ez a normális emberi érzés. Ha nem így lenne akkor nem lennénk emberek. Különböző idő kell az embereknek, hogy a fájdalmakat feldolgozzák. A szakítás egyfajta gyász. Nehéz elfogadni amikor azt mondják, nem szeretlek menj el. De sajnos az emberek sokszor eljátszák ezt úgy, hogy igazából nem is ismerik meg a másikat és inkább elmenekülnek, mert hát ugye menekülni mindig könnyebb, mint vállalni saját magunkat. Hidd el meg se érdemelt téged, egyszerüen ő csak egy állomás volt az életedbe. Hidd el a törvény nem válogat, egy idő után rá fog jönni, hogy tévedett. Tudod igaz a mondás, hogy valakit akkor értékelsz amikor már nincs veled. Ő döntött. Ezáltal vállalnia kell a döntése következményét, akár az is hogy két három hét múlva a barátnője kidobja. Lehet, hogy akkor fog kopogtatni az ajtódon. Hisz olvastad volt már rá precedens más embereknél, de sajnos ez nem törvényszerű, hogy így is lesz. Szóval én reményeket se szeretnék kelteni benned. Az idő segíteni fog hidd el. Figyelj inkább azokra, akik szeretnek, mert biztos sok ilyen ember van.
Van aki csak Rád vár, csak még nem érkezett el hozzád. Türelmesnek kell lenned, még ha nagyon nehéz is.
Én mindenesetre szurkolok Neked, hogy minden rendbejöjjön az életedben és tényleg megtaláld azt aki hozzád illik. Hidd el nektek nőknek sokkal könnyebb.:-)
Na de erről, gondolom vitatkozhatnánk.:-)

Na puszi Neked és nyugalom.
Rád is várnak!

FüliErcsike

Látod ez jó kérdés... Tudom, hogy én hibáztam ott, hogy belementem ebbe az egészbe, pedig tudtam mindent... de azthiszem reménykedtem, hogy sikerül vele elfelejtetni a csajt, amivel baj már nem is volt... ha nem bukkant volna fel megint....
Sajnos ilyen vagyok.... :(((( túl hamar beleéltem magam ebbe az egészbe... nem mintha nem kaptam volna rá esélyt, mert a srác sem úgy viselkedett velem, mint akinek foglalt a szíve... Persze ez valahol nekem ott jóvolt... már így utólag bánom kicsit, mert rohadtul fáj... de az a 3 hét szép volt...és méég..

nem bolond,csak szerelmes:-))
Kívánok Neked jobbat,és nagyobbat mihamarabb:-)Kedves Kata..

csak egyet szeretnék kérdezni: ha tudtad,hogy ez lesz,mért csodálkozol,hogy ezt kaptad? :-(
Kérlek ne haragudj a kérdésért!
Nagy szeretettel : ErcsikeVégee

Adott neki még 1 esélyt.... tudtam h ez lesz.... :((( Miért ilyen bolond egy ember ha szerelmes??? :((((Kedves Fuli és Pisztácia

Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket, és mind2ben baromi nagy igazság van, és tanulság.
Ö igazából végig öszinte volt velem... úgy is indultunk neki ennek az egésznek, hogy bejövök neki stb, de még benne van a volt barátnöje, én ezt elfogadtam, és szerintem itt én rontottam el, hogy ennek ellenére belementem.... Hisz ott volt végig az, hogy bármikor visszajöhet a volt csaja... De a csaj szerintem merö féltékenységböl csinálja az egészet és nem azért mert szereti még a srácot... És ezt nem csak én mondtam a srácnak hanem más is... Nem tudom hogy fog végzödni, de elárulom most hívott telón, és egy fél óra múlva talizunk, mert tegnap nem jött össze a dolog sajna... Pedig 8-tól 4-ig vártam rá egy szórakozóhelyen....
Meglátjuk mi lesz, remélem ma már tud vmi normális választ adni...Sziasztok! Kedves Kata és

Sziasztok!
Kedves Kata és Pisztácia!
Soha nem gondoltam, hogy amit egy nő megtehet egy férfival, azt egy férfi is megteszi egy nővel.
Kata és Pisztácia. Szerintem hagyni kell még időt saját magatoknak, de lássátok be ezek a férfiak csak az érzelmekkel játszanak. Kata gondolj bele, hogy annak a férfinak volt ideje felkészülni és azt mondani. Nézd vissza megyek az ex barátnőmhöz. Persze hogy téged ez váratlanul ért.
Ne haragudj, de tényleg fiatal vagy( nekem is mindig ezt mondják) és hidd el, hogy mással leszel boldog, csak még nem talált meg téged az a bizonyos igazi. Gondolj bele. Te megtudnál ezek után bízni benne? Egyszer már elment. Szerinted nem fogja megtenni mégegyszer? Szerintem itt nagy érzelmi játék van. Én mindezt átéltem egy lánnyal aki másfél év együttlét után már azt mondta nem szeret, de még a kiskaput otthagyta,hogy gondolkodik a dolgokon.Én egy szép nap rádöbbentem. Várok a semmire, hiszen már rég eldöntötte, hogy elmegy és nem férek bele tovább az életébe. Na és akkor én ott tettem pontot a dolog végére. Nem adtam már meg a lehetőségét annak, hogy még egyszer eljátsza ugyanazt. Fáj, hogy elment, de úgy érzem jobb így. Ő csak egy állomás volt az életemben, és majd megtalálom azt akinek tényleg megfelelek így ahogy vagyok. Hibái persze mindenkinek vannak, de nem szabad korlátokat állítani a másik elé, mert abból rácsok lesznek, ami végül egy ketrecet alkot, és a másik megunja és ki akar majd törni belőle.
Kedves Kata. Ha saját magad nem érzed egésznek, akkor vele sem lennél az. Mert te egy egész ember és nem egy fél aki a másik felét keresi. Ezt csak rossz beidegződésből mondják az emberek.
Mindent összevetve gondolom szomorú vagy még mindig.
Az a baj amikor egy kapcsolat tönkremegy, hogy az emberek az okokat nem tudják és ezért fáj az elmúlás. Mert sok ember nem tudja vállalni a valódi okát, hogy miért nem szereti a másikat.
Nekem ez a véleményem.

Kellemes napot mindenkinek!

FüliKedves Kata!

Pontosan tudom hogy mit érzel, én ugyanezt éltem át két hónappal ezelőtt. Azt is tudom, hogy ettől még nagyon nehéz, hogy ugyanez mással is megtörtént. Ami nagyon érdekes, hogy mi is három hétig voltunk együtt, és őt is az exbarátnője hivogatta folyton. Még a lány hajszálát is megtaláltam a pólóján, akkor vallotta be hogy nem csak telefonon beszélnek egymással. Én is nagyon szerettem, még mindig szeretem, pedig már több mint két hónapja vége ...
Akkor nagyon sokat gondolkoztam hogy mit tegyek. Hogy bevonzzam-e hogy engem szeressen, hogy velem akarjon lenni. Nagyon nehéz volt, hogy elfogadjam a szabad akaratát, hogy elfogadjam hogy ő nem engem akar, mert megmondta. Viszont ő is szokott még hívni telefonon, és én se értek sok mindent. Hogy akkor miért hív, olyan mintha nem tudná hogy mit akar. Mi is járunk közös szórakozóhelyre és még fogunk találkozni.
Én leírtam egy füzetbe. Nagyon sok kérdés maradt bennem amikre nem akart válaszolni. Akkor kezdtem el írni. És sok kérdésemre tényleg megleltem a választ. Nem lett könnyebb elengedni, viszont jobban megismertem önmagam. Utólag felismertem hogy mikor hibáztam, hogy csinálhattam volna jobban, mikor reagáltam túl a dolgokat, mikor hisztiztem ok nélkül, bár akkor nem így éreztem. Érdekes hogy nagyon sok hibájára rájöttem, amiket akkor nem vettem észre, és a hibáival együtt nagyon szeretem. Még mindig nem tudom hogy miért kellett így történnie és miért nem lehettünk együtt úgy ahogy én szerettem volna (szeretném), de nagyon sokat tudtam meg saját magamról, amiért nagyon hálás vagyok neki. Ha akkor nem lettem volna annyira kétségbeesett, ha nem lett volna annyi kérdésem, akkor nem ismertem volna meg magam ilyen szinten. Nekem nagyon sokat segített az írás. A megismerkedésünket és az első randinkon az első néhány percet annyira részletesen visszaidéztem, és annyria meglepő volt egy kívülálló szemével látni magamat.
Persze ez nagyon nehéz, és mindenkinek más segít, ezt neked kell megtalálnod.

Őhozzá akartam közel kerülni, és saját magamhoz sikerült. Sok sikert, bárhogy is alakul kettőtök között. Boldog leszel még egy férfival, vele, vagy egy másikkal.köszi

köszi mindenkinek!!! csak nemtudom mit akar.. ma is felhívott, hogy mizujs velem stb... vagy elgondolkodott azon amit mondtam, és döntött, vagy nemtudom miért keres... de speciel furi volt ma nélküle lemenni egy szórakozóhelyre... ahova együtt jártunk, közös dalt énekeltünk... és nem volt hosszú idö, de szép volt ami addig volt benne... Viszont azért reménykedem, hátha mégse azt választja aki átvágta már egyszer...Szia Kata88!

Nagyon röviden:amikor egy ajtó bezárúl egy másik kinyílik!Elötted az élet!A sebek lassan begyógyulnak.Biztos megtalálod azt aki megérdemel TÉGED!S.Netty Szia! Olvastam

S.Netty

Szia!
Olvastam szomorú leveled és ez az idézet jut eszembe róla.
Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.
Márquez, Gabriel Garcia
Kívánok neked minden jót az életben.Kedves Kata! Szomorúan

Kedves Kata!

Szomorúan olvastam a bejegyzésedet. Annyit mondanék neked így ismeretlenül, hogy aki menni akar, az menni fog. Nem az a lényeg, hogy mennyit voltatok együtt, ha szép volt akkor nem az idő számít. Tudom nagyon nehéz elengedni azt akit szeretsz, de köszönd meg neki hogy itt volt, és légy hálás azért hogy hagy az újnak helyet és annak, hogy mással boldog legyél. Mert az leszel. Csak hinned kell.

FüliSziasztok! Először járok

Sziasztok!

Először járok itt és ismerkedek az oldallal !

FüliNagyon szépen köszi a

Nagyon szépen köszi a bíztatást!!!! Eröszakkal nem akarom megtartani.... de nagyon fog hiányozni... :(((((Kata, erről én is tudok

neked írni egy dolgot. Az én férjem szerelmetes lett egy leányzóba. Harcoltam, harcoltunk, mindenki mindenkivel. Aztán hazajött, mert nem bírta tovább. Tartott ez egy hónapig (teszem hozzá, hogy négy gyerekünk van), majd aztán ismét hátat fordított. Az a hónap pedig ..... inkább nem is írok róla semmit. Én azt hittem a világ összedőlt, pedig nem. Ez egy éve történt és most ismét BOLDOG vagyok. Jólérzem magam és élem a saját életem. A volt párom meg a leányzóval éli az életet.
"Hagyd hogyha menni akar" (Prognózis), hiszen úgysem tudod magadhoz láncolni. Ha meg igen, akkor az már nem szerelem.
Hinni lehet benne, bízni is, csak erőszakkal nem szabad.
Kitartást kívánok én is, és mindenesetre állj fel felemelt fejjel.Szia Kata

Veszem a bátorságot, hogy tanácsot adjak neked de elöbb leirok egy rövid történetet. Volt egy lány aki egy nagyon hosszú és gyötrelmes kapcsolaton volt túl és ugy érezte nincs többé szügsége kapcsolatra elvolt a saját kis világába és élte napjait. Egy bulis estén meglátott egy srácot és azt mondta ö az aki kell neki rá várt. Minden ugy történt mint a mesében a srác is vevö volt a dologra össze is jött és mint egy tündérmese rozsaszin felhök közt lebegtek. Ám a srác eggyik naprol a másikra teljessen váratlanul közölte a lányal, hogy bocsi de ugy érzi a volt barátnöje fontosabb neki. A lány mikor az elsö megdöbbenésen tul tette magát ugy döntött menjen jobb lesz igy. Visszaált a saját ki életére és mikor már talán nem is gomdolt rá megcsörrent a telefon és Ö volt. Rájött tévedett.
Tehát a tanácsom engedd a dolgokat hogy történjenek ahogy történniük kell. A lány én vagyok a sráccal pedig 10 éve élünk eggyüt és 7 éve vagyok a felesége. Ha összetartoztok egymásié lesztek higgy benne.
sok kiartást kivánok neked