A kezdet...

Ma kaptam, linkben ezt a címet, valakitől.
Lényegében semmit nem tudok arról, amit itt, ezen a honlapon írkáltok Ti, okosok, dehát, olyan keveset tudok, vagy oly sok feleslegeset...
Kézbe vettem az életem, és összeroppantottam. Most azt keresem, hogy hogyan kéne tovább, de a légüres tér egyre jobban maga alá gyűr...
Talán itt is találok valamit, valakit, ami lendít a dolgokon...

Hozzászólásokvisszatérés

Sok-sok ideje nem voltam itt...
Közben persze megnéztem a filmet is, és helyére tettem magamban, magam körül olyan dolgokat, amik összekuszálódtak akkoriban. Elmúlt. Gondom most is van, de nem vészes, végülis csak adósságok. Viszont egészséges vagyok, dolgozom, sőt, szeretem a munkám. Újra elhittem magamról, hogy sem nőként, sem emberként nem érek kevesebbet másoknál, mi több, nem is kell másokhoz méregetni magam.
Szeretem az életem, az embereket, az ÉLETET!
S hogy ebben mennyire volt benne a Titok? Nos, annak idején A Titok és A mennyei prófécia egészen biztos, hogy adott egy lökést, ha nem is a lendülethez, az irányhoz mindenképp.
Remélem, te ismegláttad... vagy az alagút végét, vagy a kanyart, mert ott már ég a villany :-)Segítség a kezdethez

Kedves Vihar!

Küldenék Neked egy idézetet:

"Az az ember gazdag igazán,
aki tudja,hogy gondolatai teremtőerővel bírnak,
hogy amit érez azt magához vonzza,
hogy amit képzel azzá válik."

Nem a légüres tér gyűr maga alá ,hanem Te saját magadat.Légy mindig a MOSTBAN,ne töprengj azon ami elmúlt és azon sem ami lesz (vagyis a jövőn) mert ami lesz az az akkor a MOST lesz.

Sok sikert az élethez!!!!!!!!!!!vicces

Kedves Vihar!

Nagyon jót nevettem azon, hogy: " Kézbe vettem az életem és összeroppantottam". Pontosan ezt tettem én is. Még nem láttam a filmet, de az ideológiáját ismerem. Most azon vagyok, hogy segitségével roppant nagy sikereket hozzak létre!

Üdv:

Adri