A helyes út!!??

Sziasztok!

23 éves főiskolás férfi vagyok. Pár hete kezdtem el foglalkozni a Titokkal és bevallom, a kezdetektől fogva teljesen "megbabonázott".:)
Tisztában vagyok vele, hogy problémáimat nekem kell megoldanom (és meg is oldom), de szeretnék tanácsot kérni tőletek. Érdekel, hogy az itt regisztrált emberek, akik már hosszabb ideje foglalkoznak a Titokkal hogyan reagálnak kérdésemre (és remélem ezek közül hasznosítani is tok párat).:)
Úgy érzem életem egy nagy válaszútjához érkeztem és alaposan fel van adva a lecke.:) Több nagy lehetőséget is kaptam az élettől. Viszont úgy érzem magam, mintha ördögi körbe kerültem volna. Ilyen még nem volt velem, de nem tok választan az alternatívák közül. Az egyik szakmai szempontból nagyon jó, a másik a pedig tanulmányi előmenetelem miatt és van egy harmadik is:D. A három, de még kettő összeegyeztetése is sajnos technikai okok miatt kivitelezhetetlen.:( Illetve kivitelezhető lenne, csak akkor biztos valamelyik rovására menne a másik...
A kérésem az lenne, h küldejetek olyan tanácsokat, tapasztalatokat, illetve gyakorlatokat nekem (és ebből másik is biztos profitálhatnak), ami alapján ki tudom választani, hogy most mi éppen a legfontosabb számomra, segítséget a fontossági sorrend felállításához. Én már ezerszer átgondoltam minden eshetőséget, de nem tok dönteni. Lehet ez azért is van, mert még távolinak érzem a februári határidőt, pedig mindjárt itt van...

Köszönöm a segítségeteketasztrológusi ajánlat.

Küldd el a születési adataidat - ÓRA - perc is szükséges - és írd le némileg bővebben és konkrétan a választási szükségek jellegét. (Magánlevélben is lehet.) Nem fogsz csalódni, profi vagyok, nekem ezt - ennyit biztosra megválaszolni a legkevesebb.Felebarát!

Így már értem segítő jószándékodat.
cseppCsepp

Az iro segitseget kert a fontossagi sorrend felallitasahoz.

Szeretettel,
felebaratFelebarát:)

Te ismered a helyes útat...?
Ha neked tennék fel ezeket a kérdéseket tudnál rájuk válaszolni?
cseppMikor szeretned ...

...a jot megtapasztalni,ami a dontesed kovetkezmenye lesz,most azonnal vagy kicsit odebb?
Most?! Nem vagy kisse turelmetlen? Megalapozott a sohajod?
A kozeljovoben?! Lesz hozza eleg kitartasod es turelmed, hogy kivardd?

Szeretettel,
felebaratHát a lecke az nekem is fel van adva rendesen...

csenge333Köszönöm kedvességed

Köszönöm kedvességed Deni Maizah Silent, kipróbálom a te módszered is.

Mindig tudd honnan jöttél, és merre tartasz!

FeelitFeelit:)

Bárhogyan is döntesz, jól fogsz dönteni.

Egy érdekes módszert ajánlok néked, a neve "20".
Az az a lényege, hogy amikor dönteni készülsz, gondold át az érintett dolgokat hússzor és dönts úgy, ahogyan érzed, mondjuk igennel. Ha erős az igen, akkor egyszer feltétlen mondj rá nemet, és adj rá miértet is. Ha a végén mégis a nem lett az erősebb, akkor mondd hússzor hogy nem, aztán egyszer hogy igen... :D Aztán megvilágosodsz, hogy az egész dilemma csak miértekből áll. száz miértből egy ami érdekes lehet néked. A hogyanok amelyek segítenek.

Kövesd a békét, a belső békéd:)

Áldott vagy:)

'Ez, az én életem...'Kedves

Kedves Álomkereső!

Köszönöm tanácsod, megpróbálom alkalmazni, aztán látjuk, alakul...:)Kedves Feelit!

Azt írod, már ezerszer átgondoltál mindent!
Akkor talán épp itt az ideje annak, hogy ne gondolkodj rajta többet! :)
Hagyd a fenébe!
Foglalkozz olyan dolgokkal, amiktől egyszerűen csak jólérzed magad, és amiktől egy kicsit felszabadulsz a nagy "gondolkodás" alól!
Gyakorlatot nem nagyon tudok Neked ajánlani. Legfeljebb a meditációt, mert nekem ez az, ami szinte mindig eredményre vezet, bármiről is van szó. Tegyél be egy kellemes, lágy zenét, hunyd be a szemed és figyeld a légzésed! Semmi mást, csakis a légzésed. Engedd, hogy a fejedből kiürüljenek a feszültséget keltő gondolatok, és figyeld, hogy milyen gondolatok érkeznek a helyükre. Nem írom le, hogy nekem milyen tapasztalataim vannak, és hogy más barátaim mit tapasztaltak ilyenkor. :) Nem akarom, hogy ez befolyásoljon! :)
Csak figyeld a megjelenő gondolatokat és az érzéseket, amiket ébresztenek benned. :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430