Sai Baba előadás

Ha esetleg érdekel valakit :)

A Sri Sathya Sai Baba Szervezet Magyarországi Központja 2008. január 27.-én, vasárnap, 14 órás kezdettel, filmvetítéssel és élménybeszámolóval egybekötött közönségtájékoztató előadást tart az Indiában élő tanítómester, BHAGAWAN SRI SATHYA SAI BABA életéről, üzenetéről és munkásságáról.

Cím: 1051 Budapest,Október 6. u. 7. szám I. emelet, nagyterem
A belépés ingyenes!

  

Ashram

Szia Gini!! Nem jövök, de sokat meséltek már nekem, hogy milyen szép és jó hely az Ashram. Rengeteg képet is néztem, de engem valamiért nem vonz ez a dolog, biztos nincs rá szükségem :)) de majd ha vonzani fog, akkor hagyom magam :)) viszont jövő szerdán megyek, úgyhogy gyere te is :))



AdminImi!:-D Jössz

AdminImi!:-D

Jössz vasárnap? (Mit írt az ismerősöd az Ashramból? Betegesen kiváncsi vagyok, sokszor akkor is, ha semmit nem tudok kezdeni az információval:-)) De ez most tényleg nagyon érdekel!:-))

Hugs from G

"Az üzenetem az, hogy sokkal több vagy annál, mint ami szembe tűnik."(Kryon)



köszi Admin,de... ;)

akár egyenesen Indiából is kaphatnám a Sai híreket mostanság - kedvenc exbarátnőm most ment ki(mint Sai Baba szervezetes)! :) Majd élőben meghallgatom a drágát :)
Biztos sokan kiváncsiak egy ilyen rendezvényre, de Én inkább maradok Tollénál, és Villás Bélánál ;) ja meg a Hicks házaspárnál! :)



Tisztelem Sai babát! Nekem is ott lenne a helyem!

Ám akkor éppen nem leszek ott, mert aznap valami nagyon fontos dolog fog velem történni! :)))
Ám gondolok Rátok, sok-sok szeretettel!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *



Na még szép, hogy

Na még szép, hogy érdekel!:-))))
Tudtad mi, Te kis "mocsok"?:-))))
Ott a helyem!

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob Proctor