Teremtés

Kedves Mindenki !

Olvasgatva a fórumot szeretném felhívni a figyelmeteket arra a tényre, hogy a Secret c. film Abraham kollektív tudat tanításai, illetve a Hicks házaspár könyvei alapján készült. A Titok stábja felvett velük egy filmet, majd később törölte őket ,csak Esztert hagyta bent egy-két mondat erejéig. Az egész film Abraham tanításaira épül, mely Ester Hicks-en keresztül jön le. Tehát nincs eltitkolt titok, hogy ismerik néhányan a Titkot. Pontosabban csak egy titok van, amelyet eltitkol a Titok c. film stábja, hogy honnan szerezték a film ötletét. A filmben megjelenő tanítok nagy része a Hicks házaspárnál tanult. Abraham 1984-ben vette fel a kapcsolatot először Esterrel. Egyébként amit a film közöl az nagyon, nagyon jó !!!!!!!!!!!! Mert minden Abrahamtól való.

Üdvözlettel: Ildikó

Címkék:


Teremtés?!

Tünde
Szavaink rezgése által bevonzzuk a életünkbe mindazt aminek hangot adunk, amikor arról beszélünk amire vágyunk - és ne arról amire nem!
Ha valamit nagyon akarsz, az erős érzelmekkel, motivációval jár, - akkor lehet, hogy nem a bölcsesség irányít, hanem a vágyak megvalósítása -, ami sokszor valaminek a megtagadásával jár.
Az igaz, hogy szavainkkal, gondolatainkkal teremtünk, de sajnos nemcsak azt amit akarunk. Tudni kell jól akarnunk!
Vannak gondolataink amiket nem ismerünk és a nem ismert gondolatainkkal bevonzzuk azt is amit nem szeretnénk. Az akarattal működő gondolatainkat megváltoztathatja az a gondolat amiről nem tudunk.
Ezért kell megismernünk ezeket a gondolatainkat, mert a nem ismert gondolatainkkal is teremtünk.
Hogy miket gondolunk napi tevékenységeink közben (hitrendszerünk szerint) - ott van elrejtve a nem ismert gondolat ”a láthatatlan igazság” ami lehet akár a karmánk is!
Ha például nem hiszem el a megvalósulását annak amit akarok, vagy félek tőle, vagy nem vagyok felkészülve annak fogadására amit szeretnék, akkor bevonzhatok valami egészen mást, mint amit gondoltam, hogy akarok.
Ha valakinek a karmája például a saját önállóságának az optimális megvalósítása egy párkapcsolaton belül, akkor nem mindig a párcsere a megoldás. A feladatot kell megoldania, mert egy idő után az új párjával is megjelenik a régi feladat, ami nem lett megoldva.
Életünk során állandó provokációkat kapunk életfeladatunk terén. Meg kell látnunk a provokációk által, hogy mit kell életünkben megváltoztatnunk, mert ennek a kijavítása a karmánk.
Amikor megismerjük tapasztalataink által a világot - amit szüleink mutatnak meg nekünk, hiszen tőlük “tanuljuk meg” az által, ahogyan megengednek, ahogyan szeretnek, elutasítanak, megmutatnak, ítélkeznek, kritizálnak, ahogyan figyelnek ránk, ahogyan és amit elvárnak tőlünk, amennyire fontosak vagyunk nekik - egy szóval ahogyan “nevelnek” - ez lesz a mi hitrendszerünk.
Elutasítjuk ugyan ahogyan neveltek, de mi mégis ugyanúgy nevelünk - legalábbis ugyanazt érjük el - ugyanaz a végeredmény. Leutánozzuk szüleinket és azt hisszük, hogy mást csinálunk, de az eredmény ugyanaz amit velünk tettek. Ezért fontos megismernünk a tudat alatti gondolatunkat a “láthatatlan igazságot“.
Segít ebben néhány régi emlék megbeszélése a családban. Milyen érzelmeket váltott ki belőlünk? Milyen következtetést vontunk le belőle? Hol működik ez az életünkbe?
Gondolunk valamit a világról és csodálkozunk ha nem az történik amit akarunk. Amit nem értünk az életünkben, az többnyire az amit nem látunk, a “láthatatlan igazság.”Az utolsó mondatod számunkra a lényeg!

Egy titok volt, mára már nem TITOK! :)))
Drága vagy! Éljen a vonzás törvénye! fantasztikusak vagyunk! :)))
Éljen Abraham és a Hicks házaspár. Mostmár biztos, hogy miattuk fogok megtanulni angolul. A youtube-on van egy csomó videó tőlük és csak minden harmadik szót értem!
Célmegerősítésem: napról-napra tökéletesebb az angol nyelvtudásom...is! :)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu