Rám talált A Titok!

Tavaly októberben ajánlottak egy könyvet, A Titok címmel. Megtetszett, megrendeltem.
Október 28-án egy Neways szeminárium keretében Novák András az Édesvíz könyvkiadó elnöke bemutatta Rhonda Byrne A Titok c. könyvét. Nagyszerű előadás volt. (Ott, és utána örültem a hallottaknak, csak nem tudtam igazán magamévá tenni.)
A könyv csak nem akart megérkezni, aztán november közepén "megjött" keresztanyámmal együtt, aki azonnal el is kérte. Már december volt és a könyvet szinte még nem is láttam, így kértem keresztanyámat jutassa vissza hozzám. Igen ám, de Ő közben tovább adta egy közös ismerősünknek.
December közepén visszakerült hozzám a könyv, de keresztanyám a lelkemre kötötte, hogy szeretné még egyszer elolvasni, mert "beleszeretett". A könyv legközelebb a karácsonyi készülődés, ajándékszerzési hadműveletek közepette került a kezembe. Jött egy "sugallat", mi lenne, ha a könyvet becsomagolnám és odaajándékoznám keresztanyámnak karácsonyra? Így is lett.
Elképedtem, hogy keresztanyám mennyire örül az ajándéknak, én is boldog voltam, hogy ekkora örömöt szereztem neki, de nem igazán értettem szinte gyermekes lelkesedését.
A könyvet újra megrendeltem... A mai napig nem jött meg...

Ezen a héten Miki barátomtól - aki egyben az üzlettársam -, kaptam ajándékba egy dvd-t.
Kérdeztem, hogy mi van rajta. Válasz: titok.
- Miki, tényleg, mi van a dvd-n? - kérdeztem
- Titok. - válaszolta egyhangúan, de csillogó szemmel.
Na, jó - gondoltam - majd otthon kiderül mi is van rajta.
Miki látva, hogy agyamból a felismerés kósza szikrája sem pattant ki, végül felvilágosított, hogy A Titok c. könyvből készült filmet hozta el nekem.

Tegnap megnéztem a filmet.
Miközben peregtek a fimkockák borzongtam, futkosott a hátamon a hideg, könnyeztem, mosolyogtam, gondolatban vezettem álmaim autóját, és végül MEGVILÁGOSODTAM.

A Titokról azt gondoljuk, hogy misztikus; megoldja a problémáinkat, vagy legalább segítséget nyújt benne; nehéz elérni, véghez vinni; képes akár az egész világot megváltani.

A Titok azért nagyszerű, mert természetesen egyszerű!

A Titok valójában Te (Magad) vagy!

Úgy is fogalmazhatok:

ÖRÖK GAZDAGSÁG TITKA = TE (MAGAD)

Ui. Úgy gondolom, hogy a "csodák" csak most kezdődnek...Ma kölcsönadtam a filmet egy kedves ismerősömnek, aki beteg...

Forrás: http://www.orokgazdagsagtitka.com/blog.php

Hozzászólások: )

Kedves Diana!

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

További szép estét kívánok!

Szalu: )

Kedves Gini!

Köszönöm szépen a kedves szavakat!

Még elején vagyok a "titok"-nak, de türelemmel kivárom a végét ; )

Szép estét!

SzaluKedves Szalu! Jó volt

Kedves Szalu!

Jó volt olvasni az érzéseidet, mert ezen azt hiszem mindannyian így mentünk át, csak felejtjük.
Én például, most hogy a teremtéseim manifesztálódásaira várok, már nem a kezdeti örömet érzem néha, hanem a melót:-))))
Jöjjön már amit teremtgetek. Na ez igy elég lehangoló lehet...
Szóval emlékeztetnem kell magamat folyamatosan milyen volt megtalálni a Titkot, aztán nap mint nap észrevenni miért vagyok hálás és a folyamatot nem leállítani akkor sem ha az én türelmetlen fajtám besokall:-)
Remélem Te egy nagyon türelmes ember vagy, tele szeretettel, mert akkor valóban könnyű dolgod lesz!:-)))

Szeretettel üdvözöllek: Gini

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorKedves Szalu! A Titok c.

Kedves Szalu!
A Titok c. könyv hozzám is elég viszontagságosan jutott el. Talán nem annyira, mint hozzád. Nagyon sok hasonló mondanivalójú könyvön már rég túl voltam, az oldal regisztrált felhasználója is voltam ,sőt egy másiké is, ahol ezzel a könyvvel foglalkoznak, de nekem még mindíg nem volt meg a " Titkom ".
Viszont már volt egy varázsdobozom, amelynek a tetejére az van írva gyöngybetűimmel, hogy ami ebben van az van! Ebbe vágtam ki fényképeket, írtam szövegeket, szóval ebbe tettem minden olyan dolgot, amit megrendeltem az Univerzumtól. Természetesen mindennek már úgy örültem, mint ha már az megvalósult volna és természetesen hittem a varázsdobozom erejében. A Titok című könyv is felkerült a kívánságlistára. És láss csodát, a karácsonyfa alatt találtam még 2 számomra nagyon kedves , hasonló mondanivalójú könyvvel egyetemben és más nagyon szép ajándék mellett. Amikor megláttam sírtam az örömtől a családom legnagyobb örömére és meglepődésére. Boldogok voltak, hogy ennyire eltalálták a vágyamat, de nem értették a katarzisomat.De Ti értitek! Tőlük kaptam, de ÉN TEREMTETTEM A VALÓSÁGOMBA !!!!
Csak ezt a kis történetet szerettem volna elmesélni Neked és a többieknek is.
Szeretettel üdvözöllek! Diana