Hála Mindenkinek:)))

Drága Teremtő Barátaim:)))

Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen fantasztikus volt a mai délután, hogy ott voltatok és a szeretetekkel körbevettetek Mindenkit:)
Hálás vagyok az Univerzumnak és Nektek is, hogy ezt a találkozót összerezegtük:)
Szervezem a következő találkozót:)
Egész úton hazafelé, ezen gondolkodám:)
Így gyorsan elerült az idő:)
A tegnap átadaott és befogadott szeretet, őrizzétek a szívetekben és a minden nap áramoltassatok belőle másoknak is:)
Álomkeresőnek és Ercsinek pedig nagyon nagyon sok boldog pillantot kívánok!
Köszönöm Mindenkinek a figyelmet, türelmet:)))) a mosolyt amit hoztatok és a szeretetet:)
Nagyon szeretlek Benneteket!

Csillagvirágos mosolygós ölelgetés
A passzív talisokra is gondoltunk, igaz kicsit később, de a szívünkben ott voltatok:), a következőn személyesn kell, hogy ott legyetek:)))

HozzászólásokSzücsGabikának:) Csillagvirágnak:)

Még nem jártam Kecskeméten, csak átutazóban:) Jó az ötlet:)
Szerintem járjuk végig Magyarországot. Annyi gyönyörü hely van ! Magam részéről Gyöngyöst szivből ajánlom:) Az én kis városom, a "nagy falu" mellett...(az édesapám hivja igy Bp-t) :))))

TündeHálám és szeretetetek egy. :)))) Köszönöm!

Nagyon csodás volt az a felejthetetlen tegnapi nap! Köszönöm Mindenkinek aki ott lehetett, s aki nem Nekik is. És, hogy tudjátok, amikor kört alkottunk, mindenkire sugároztam szeretetünket, mely csak áramolt, csak áramolt a sok-sok Secretes kézről-kézre, vissza az Univerzumba. Csodás!!! Azóta is mosoly ragyog a képemen. És hogy tudjátok, a BKV járművein mindenki mosolygott aki velem utazott akkor. Annyi mosolygós embert!!! És még valami!: a virágom fehér volt, ám nem RÓZSA, hanem sokvirágú, hófehér margaréta / én őszirózsának gondoltam, / és hullajtotta szirmait. A csodaszép fehér virág egy szál koró maradt, amire hazaértem, és első felindulásomban, számon akartam a virágost kérni.... DDDD :)))), de később már elmúlt, mert rájöttem, ahol tegnap jártam ezek a fehér, lehullott szirmok nyomomat ott hagyták. Ha valaki ránézett érezhetett abból a Csodából amit én megélhettem és meg is éltem tegnap.
Várom a következőt! Anikó- óóóó.
Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaDrága Tündérem,

Köszönet és hála Neked mindenért! :)
Ercsikémre vigyázok! :)

Szeretettel ölellek:
ÁlomkeresőDrága Csillagvirág!

Köszönet érted,Álomkeresőért,a tegnapi napért,a szeretetért,és mindenkiért aki itt van,volt,lesz!!!Millió puszi és hálás ölelés ErcsikeSziasztok Mindenki! Szia Tünde!!:))

Olyan hihetetlen volt a tegnapi nap, azóta is mosolygok egyfolytában!!:))) Nagyon- nagyon jó volt, kimondhatatlanul! Rendkívüli érzés volt, hogy csupán itt, a honlapon "találkoztam" még pár emberrel, mégis a személyes találkozásnál ezer éves barátságnak tünt.:))
Már várom a következőt! Kecskemét is rendkívül alkalmas hely egy ilyen összejövetelre, tartsátok majd szem előtt!:) Igazából persze mindegy a helyszín. Mert Ti vagytok a lényeg!:)) Az sem utolsó persze, hogy én pl gyermekkoromban jártam utoljára a Margitszigeten, akár az országot is bejárhatjuk a találkozások alkalmával.
Gyönyörű napot Mindenkinek!
:))
Ezer Szeretettel!
Gabi