a titok tali!

Kedves Élményben volt ma részem. Rendkívül nyitott emberekkel talizhattam akik "a mi szektánkba tartoztak" rendívüli gondolkozásról tehettek tanu bizonyságot! nagyon sokan eggyüttt !!!fantasztikus élmény volt megélni...van mit mesélnem ma s az angyaloknak:) neked van mit?

HozzászólásokLidinek!

Az előitéleteid foglyának látszol.
Tudsz te másképpen is gondolkodni.
Nyisd meg szereteted tárházát, és örülj ÖNmagadnak.Minden napod ennél is szebb legyen!

Mindig van mit.ilyet!:)

Javaslom a hozzá szólások mielőbbi végig olvasását mielőtt kommentálod a blogot....az a szó ,hogy objektívitás. Micsoda érték a magyar nyelv! (még jó hogy nem beszélek másképp. )

a változás útján:)Hát megijedtem...

amikor a szekta szót elolvastam.
Azt hiszem én mégsem szeretnék közösségbe járni, olvasom a megtapasztalásotokat, és én magamban és a környezetemben a kis burkomban szeretném megélni és alkalmazni a titkot.
Gyülölöm igen, én leirom, a szektás, hites, és egyéb népbutitó dolgot, a Titok a számomra nem ilyen, és azt hiszem ez nem a közösségről szól elsősorban, hanem az Egyénről, és csak másodsorban másokról és a közösségről.
Sok jó dolog halála lett már ez a nagy közösségesdi.
Elnézést ha nagyon realista voltam, de nem közösségesdiskedett se Einstein, se a többi hires ember akik birtokában voltak a Titoknak.
Persze ettől függetlenül, örülök hogyha ti jól érzitek magatokat egymás társaságában és ez megerősit benneteket.Adminnak

Épp ez a spontaneitás a legcsodálatosabb benne! :)

Baráti Szeretettel:
Álomkeresőjoelnek. :) Csatlakozom Adminhoz.:)) Kijavítható a szó, kedve

:)))))))Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaSzó sincs róla...

Szerintem itt szó nincs semmi olyanról amit Joel írt... (és nem is írom le) ez egy nyitott közösség, és a tegnapi nap csak felerősítette bennem azt, hogy itt mindenki ÖNMAGÁT adja, és ELFOGADja a másikat. Ettől szép ez a közösség, nem? :))) Senki sem próbál meg senkit sem rábeszélni semmire, hiszen minden csak VAN. Vagy mondhatjuk azt, hogy csak úgy JÖN. És pont ettől olyan őszinte az egész! :)))))Én is...

Tegnap én is viccesen használtam ezt a szót, és ma is jót kuncogtam rajta, de akik először jönnek ide, lehet mi magunk tévesztjük meg Őket ezzel - persze a tudatos teremtést megfelelően használva jól is alakulhat, de teremtsünk pozitívan tudatosan, hiszen ezt tanuljuk, és "tanítjuk" másoknak is.
Ha Okina ezt nem írja, magamtól eszembe sem jut - köszi Kedves!
Ezentúl én is jobban figyelek!

(Ja,egy futáson ma már túl vagyok, haza kellett jönnöm, és íme - ez is a vonzás hatalma - megint itt vagyok :)

Szeretettel (Manócskából lett) Önmagamjoel81-nek :))))) Köszönöm, hogy megírtad ezt!!! :)

Javaslom, ne használjuk a szekta szót. Félreérthetik az olyan gondolkodással bíró emberek, mint mi, csak Ők még nem éreznek elég nyitottságot, és bátorságot csatlakozni közénk. Csapat, Secret, bármit, csak azt a szót ne, bennem legalábbis nagyon negatív zöngéje van e szónak. Persze, ez csak egy felvetés, és azt teszel amit neked tenned kell.

Termtő holnapokat kívánok szeretettel! Anikó

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddha