"Különleges képesség"

Sziasztok Kedves Társak:)

Elgondolkodtam egy érdekes dolgon a minap.
Talán a "teremtés" kapcsán juthatott eszembe a gondolat.Nem vagyok benne biztos.
A képesség dolgokra.Hogy ki mire tartja magát képesnek,közben,hogy mindenki képes lehet mindenre,hiszen a lehetőség adott,persze más kérdés,hogy ki mit fejleszt magában,hogy mire van "szüksége" ebben az életben.

Szóval,különleges képesség.
Mint mondjuk a Bűbájos boszikban volt anno,mindhárom lány más-más képességgel rendelkezett.Ilyen esetekben mindig eljátszok a gondolattal,melyiket választanám.
Az időmegállítósat.Ez már máskor is tetszett.:)
/közben pedig milyen abszurd,hogynincs idő,akkor nincs mit megállítani,így lehetséges,hogy az idő megállításának képessége, képesség a MOST ban élésre/.
Meg volt ez a sorozat, a Hősök.Nemtudom,van e még...
Na abban,minden részben volt valaki új,aki "különleges" /ezalatt értem a napi szinten nem megszokottat,mint ahogyan sétálsz az utcán/ képesség birtokában volt.
S mint tudjuk,egy professzor kezdett el kutatni.Talán a dns ek és gének körül.Azok kapcsolatáról,meghogy ebből a szempontból új faj..Na erre nem nagyon emlékszek,mert lefoglaltak a csodaemberek:)
Volt az a lány,aki például pillanatok alatt gyógyította meg magát.Megégett test,sérült kézfej... /nem részletezek/.
Vagy a festő,aki "látta" a bekövetkező eseményeket /amit valahol azért tartok abszurdnak,mert amennyiben mi alakítjuk a dolgokat...bár az is lehet,hogy ez a képesség úgy működik,hogy Érzi a többieket,így valamiféle sejtése lehet arról,ki mit választ adott helyzetben,így akár látható is egy-egy esemény/.
Vagy a férfi,aki tud repülni.Vagy a másik,aki az összes képesség átvételére képes,csupán azon módon,hogy felszínre hozza magában az Érzést.Az érzését annak,amikor mondjuk a repülni tudó férfi közelében volt /aki törénetesen a testvére/,és így a repülés tudása nála is jelentkezett.

Tulajdonképpen azt kérdem én,hogy is van ez?
Mert nem érzem azt,hogy bármiféle ilyen jellegű képességre szükségem lenne,ami a fizikai világban ilyen jól láthatóan jelenik meg.
De...
Ha mégis szeretném?Vagy bárki más?
Ez az anyagi testem,testünk képes alkalmazkodni ezekhez a "helyzetekhez"?
A válasz egyszerű igen.Napersze:)
Azthiszem ennél azért picit többről van szó...

A játék kedvéért megkérdezhetem,hogy Te milyen képességet szeretnél magadnak?Ha választhatnál :)

Szeretetteljes Ölelés:
KatisKépességek

Nálam a kreativitás és a megérző képesség az aminek örülök. És szeretek másokon (önzetlenül) segíteni.

Egyik gyerekkori emlékem is ehhez kötődik, egyik akkori (még rám neheztelő) ismerősöm megütött és elszaladt aztán másnap rosszul érezte magát (nagyon sírt valami kellemetlen dolog miatt) én meg odanyújtottam neki egy zsebkendőt, szó nélkül, mosolyogva ~ azóta jó ismerősöm lett. Na nem a legjobb barátom jelenleg de nagyon jól kijövünk egymással. :)

Különleges képességek mindannyiunkban megvannak!

---

Másrészt ennek a négy képességnek örülnék:

Villámidézés (mindig vonzott minden ami ehhez kapcsolódik)
Láthatatlanság
Teleportálás
Alakváltásszuper képességem van

hahaha
én meg egésznap füstölgök :DDDDDD

KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)Ori Potter - Youtube mágus

:)))))))))))))) Akkor is Jocit akarom! De ez zseniális azzal együtt. :)))

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, CitadellaRitocska, esetleg megismerkedhetsz a haverokkal, de ...

csak akkor, ha mindezt farkangyali minőségedben Te is képes vagy véghezvinni.
Tudod, mindenféle lúzereket nem fogadunk a társaságba. :-)
Persze, Te rokonlélek vagy, úgyhogy egy seprűcske meg sem kottyan! :-)
Bari vagy, Ritocs, itt a banda többi tagja. :-)Ori!

Geeeeeez! :)))) Szeretném megismerni Jocit! Lehet? :D

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, Citadellaellentmondás

sok spirituális személy ellőki magától pont azokat a képeségeket amik hozzá tartoznak a spirituális életéhez, igy bizonyiték nélkül marad az amire képes. Általában megpróbálnak valami bölcs dumával kimagyarázni hogy haszontalan képeség stb, Nos valójában egy képeség sem haszontalan,
minden képeség tartozik egy agyterülethez, és minden agyterület tartogat egy érdekes képeséget.
azok a spirituálisnak mondot személyek akik azzal a jelszóval indulnak neki a dolognak hogy,
szeretné megismerni saját magát, lényét stb, mégis ellentmondanak maguknak, ellőkik maguktól pont azokat a képeségeket amiket meg akarnak ismerni. - Szeretnéd isten igazából látni a jövőd?
szeretnéd ha egy érintéssel meggyógyitanál valakit? szeretnéd ha képes volnál teleportálni?
szeretnéd igazából érezni mi az amit érez egy másik ember? vagy befolyásolni szeretnéd a másikat?

ne lögd el magattól azt a képeséget ami adatik nekünk, nem azért van hogy csak legyen, használd.
nem kell bölcselgetni hogy miért nem müködteted, nem kell megmagyarázni, használd azért van.
azért van hogy minnél magasabb intelektusú személyiség legyél, és hogy a következő életedben-
legyen esély arra hogy minderre emlékez, és ott folytasd ahol abba hagytad.Képesség

Én töbször próbálkoztam az állítólag "biztos müxik mindenkinél" módszerekkel de nem sikerült képességet előcsalnom.Persze lehet h velem van a baj,nem vok elég kitartó/nincs is semmilyen különleges bennem.De azért jó lenne.Én ha választhatnék a phyrokinézist választanám.
Üdv mindenkinek!Tiku!

Koszonom segito joszandekodat.
Mondd, tapasztalataid alapjan, milyen merteku superman teljesitmenyre kepes az ember?

Szeretettel,
felebaratÉrtem, Tiku.

Viszont azt meg ki mondta Neked, hogy én nem repkedek összevissza?
Pont így szoktam elindulni otthonról, ez meg itt a filmen a haverom, Joci:

Így szoktunk sörözni is, csak úgy röptetjük ide-oda a poharakat.egy kapu a többi végtelennyi melet...

nos lehet túl re agáltam amit nem régiben írtam hiiszen leamortizáló vagy gúnyos visza jelzést nem kaptam ...így ha sértő is voltam elnézést .. nos hát ahogy nagy vonalúan olvasgattam ere fele sokan játcanak a mi lene ha lene képeségem meg mien jó lene repűlni stbb.. na szóval

egy fajta segítséget tudok eben adni ez egyfajta őtvonal az első nagy lépésfelé de a képeségek MIND EGYTŐL EGYIG MÁS MÁS ÉRZETEKEN ALAPSZANAK ... nah hogy most ezel én mit segítetem? egyszerű ha egy érzetet ell tudunk képzelni fejben érezni kiáramoltatni a test sok pontjára akor már valamit elért az adot íllető csak azt kell ki logikáznia az adot érzetel mire képes a használója. az emberi test gyenge ez tény és valós szóval nagy dolgokra nem kell számítani de,, ha valaki ugyesen át lépi a korlátait aza bizonyos superman képeség nem VICC lehet valós is jó most biztos sok hitetlen van nah persze me ez bolond de,, mivan ha IGAZAM VAN egy próbát meg ér s hozzá teszem nem azonal jön ösze kel azért gyakorolni rendesen . fell nézegetek még ere az oldalra ha valakinek valami kérdése gondja van azt hiszem tudok bene segíteni persze témával kapcsolatos gondokon ..bár lehet más téren is:)Tiku!

Isten hozott!
Koszonom joszandeku hsz-odat!:)

Szeretettel,
felebarategy bolond 100 at csinál

nos fel tévedtem ide erre az igen érdekes oldalra és akora sületlenségeket kelet a két szememel olvasnom hogy hírtelen ,be vílant . -Hoppá ezek az emberek írígyek meg itélők és ráadást tuskóságokat hordanak ösze visza . meg kérdezném atól aki a küllönleges képeségekről írt vagy azt aki a kiválasztott ról írt hogy . Mivan nektek fály az ha valaki más ? van ere egy jó szólásom .
-Csak azt toszítja ki a világ népe aki külömbözik az átlagtól ,mert az átlag nem lehet olyan mint az aki különleges . mert írígyek az emberek egytől egyik végükben kétszínűek . nekem van különleges képeségem és le is néznek hogy miata e ? igen ..tapasztaltam ez mástéma .. de az nem hogy ostoba átlagos felfogásal jaj én 60 éve élek vagy kitudja hány éve de még nem látam repűlni embert meg ez csak mese csak bolondok ketős személyiségük van meg minden --__--- hadjuk már ezt ... én különc ként tudom hol a hejem de az átlag nép nem mi azért lenénk hogy jobá tegyük az életet valamien szinten de sok tudatlan alkalmatlan képeségének használatára és GYAKRAN MEGESIK ANYIRA NAÍV HOGY ÉSZRE SE VESZI HOPÁ ÉN SOKAL TÖBB VAGYOK .. akor jól ki kéne használni de a hitetlen ember nem látja a fától az erdőt pedig otvan .. ell lehetne gondolkozni azon kinek miért nincs képesége 1 mert hitetlen naív 2 mert rosz hejen keresi azt és egy ügyes meg figyelés ha aurád van erőd is az aurád se látod akor az erődet se .. én tudom enek a képeség dolog nak a nyitját de sose osztom meg veletek ..csak egy ÉRZET.Egyetértek Felebarát. :-) Az energiát ingyen kapjuk, ezért...

ingyen is kell azt továbbadni.
És ezt minden nagy tanító tudja, nekem is egy nagy tanító mondta, és egyetértettem vele. :-))Kivalasztott?

Anno azert volt szukseg a kivalasztottakra -profetakra, hirhozokra,kuldottekre- mert vkinek el kellett kezdenie hirdetni Isten tanitasat, ami az emberek segitsegere kuldetett. Ezert Isten kivalasztott a nepbol egy erre alkalmas embert.
Ma mar nincs olyan nep a foldon,aki ne ismerne a Tanitast, ill. annak vmely reszet. Aki ismeri a Szentirast es egyetert vele, hasznosnak veli, a tovabbadassal segitheti embertarsait. A Tudas nem az embere, hanem Istentol eredo, Tole kaptuk, ezert nem tarthatjuk meg csak a sajat reszunkre es nem adhatjuk ellenszolgaltatasert cserebe. A Tudast onzetlenul kell tovabbadni!!! Mindig meg lehet talalni erre a megfelelo modot. Az elethez szukseges anyagiakat mindenkinek a becsuletes "ketkezi munkajaval" kell megkeresni, es nem a Tudas hirdetesebol segitseg cimen keresni a "kenyeret".

Aldas, bekesseg!

Szeretettel,
felebarat

A lelkiproblemaban szenvedokkel irgalommal kene viseltetni! Ezt az Istenadta tulajdonsagunkat is magunkkal hozzuk a szuletessel!Igen, köszönöm a

Igen, köszönöm a kiegészítést! No én pont nem róluk beszéltem.:)Igen, kedves, Zsul. Nagy tanító sosem tartotta magát...

kiválasztottnak.
Háromféle embertípus van, akinek szüksége van a kiválasztottság illúziójára.
1. Pénzért mindent megtesz, még képes magából hülyét is csinálni.
2. Súlyosan önbizalomhiányos, és az életében megjelenő sikertelenségekből adódó sérüléseit ezzel kompenzálja.
3. Személyiségzavaros, ezért mondjuk Jézusnak vagy Szent Mihály arkangyalnak képzeli magát.
Súlyossági sorrendben írtam le a kiválasztottak változatait.egyéb ilyen képességek

gyógyító, tanító... mostanában kezdenek "elszaporodni", hogy segítség a tudatváltást, energiaszint-emelkedést. Sok isteni fényt, tudatot, szeretetet kell az ilyen embereknek átáramoltatniuk magukon. Persze ez nem "kiválasztottsági" játék, ezen utóbbira bárki képes. Addig tűnnek ezek az emberek látszólag kiválasztottnak, míg rá nem jön mindenki, hogy ők is tudnak így szeretni, ahogy amazok... s akkor mindjárt megszűnik a kiválasztottság illúziója.:)Kedves Alfajáró!

Szívből csodállak. :)

Szeretettel:
L.A.egy hétmérföldes csizmát

Én egy hétmérföldes csizmát szeretnék.
Azt hiszem így hívták a mesében. Ha felhúzod, csak kimondod hogy hova szeretnél eljutni, és már ott is vagy. Én egy ilyet szeretnék. :-)))

Egyszer olvastam egy lányról, sajnos már nem emlékszem hogy hol, akinek volt egy különleges képessége. Hallotta mások gondolatait, és nem volt egyedül. Rendszeres találkozókat szerveztek ezek az emberek, akik ilyen képességgel rendelkeznek, és elmondták hogy bizony ez nagyon nehéz, mert egymás között nagyon vigyázniuk kell minden gondolatukra, mert a többiek mindannyian hallják, hogy ők mit gondolnak róluk. És ha olyannal beszélt, akinek nem volt ilyen képessége, és éppen hazudott neki, vagy be akarta csapni, akkor is rossz volt, mert a másik úgysem hitte volna el, hogy hallja a gondolatait, és vigyázni kellett hogy hogyan reagál. Ez egy csinos lány volt, és hallotta az utcán a férfiak gondolatait, hogy éppen mit csinálnának vele, ez sokáig nagyon zavarta és megviselte.
Nem ismerős valakinek a történet? Sajnos nem emlékszem hogy hol olvastam, de szivesen elolvasnám újra.

Ezek a képességek jelenthetnek áldást is, ha megtanuljuk kezelni őket, de akár hátrányt is, amíg nem tudjuk, hogy hogyan éljünk együtt velük.Katisom...

Sok féle szeretet van. Mindenkit másért szeretünk. Elfogadni és megérteni.....és utána öszintén
megszeretni. Lehet minden embert szeretni !!! Szeretettel ölel : ágicaÁgica:)

Szeretni minden embert.
Ez már nekem is annyiszor eszembejutott.És gondolkodtam azon,hogy oké,szeretni minden embert,de mi van,ha nem szimpatikus,nem "érzek" jól valakit.Úgy értem,nem jó érzés a közelében lenni.
Úgy vélem,ez a gondolatom változni fog,hogy nem kell nekem mindenkit szeretnem.Viszont a legjobb út számomra ehez jelenleg az,hogy tudatosítom magamban,hogy minden és mindenki egy.Hogy minden egyes atomi részecske ugyanabból van.Csak más formában.Így eljutok az elfogadásig,onnan pedig majd oda is,hogy szeretni minden embert.Bár azthiszem,ez az érzés is akkor jött elő,mikor minden egyes embert minden egyes embernek vettem.Pedig összefüggünk:)Így nem egyénenként kell gondoljak bárkire is,hanem arra,hogy ő a részem s én az ő része vagyok.Szeretni az egész világot.Menni fog.Elkezdődött.

Ölellek:)
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Katisom...

Megtartani jókedvemet, szeretni minden embert. A pillanatnak élni....

Szeretettel ölel : ágicaKedves Deni Maizah Silent!

Akkor az sikerülni is fog! A tudatos létezés az önamagad figyelése és a tanítások befogadása alkalmazása. Szeretettel. Évi.Köszönöm szépen Katis!

Nagyon mélyen érint a válaszod!:)))))))))

Szeretettel: EryDrága Ery!

Hiszen megvan ez a képességed!
Tudom,vagyis sejtem,hogy fizikailag gondolod mindezt,de az emlékek...Mily nagyszerű az emberi agy!Bármikor találkozhatsz édesapáddal.
Kell e nagyobb ajándék annál,mintsem hogy az a kedves úr olyan sokáig,mai napig őrzi azt a kerékpárt?
Tudod mire gondolok:)

Nagyszerű lélek az édesapád.Igen,így jelen időben:)

Ölelés:Kati

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Kedves Katis!

Amit Ercsike mondott az nagyon jól meg van fogalmazva, arra én is vevő lennék, de szeretek énekelni és táncolni is,
mint Denivel írjátok. Nekem lenne egy nagy vágyam és ha képességem is lenne hozzá, akkor meghosszabbítanám a
gyermekkoromnak azt a részét, amikor még élt az Édesapám. Fiatalon halt meg és én akkor még csak 5 éves voltam.
Én voltam az árnyéka, mindenhová követtem és hihetetlen sok emlékem van róla. Anyukám nem is akarta elhinni,
amikor meséltem neki dolgokat, mert azt mondta, Te akkor még nagyon kicsi voltál, nem emlékezhetsz erre, biztosan
hallottad valakitől. Ekkor én elmondtam neki néhány olyan dolgot a megtörténés körülményeiről, hogy ámulva elhitte,
hogy emlékszem.
Szóval nagyon csinos, aranyos, jószívű, jókedélyű, kedves ember volt. Leírok egy esetet.
Amikor meghalt minket a két testvéremmel pátyolgatott a falu, mert - faluban laktunk és - Apukám éltében sok emberrel
tett jót. Egyszer, már a halála után jött egy bácsi és hozott egy kerékpárt, odaadta Anyunak, hogy neki nagyobb szüksége
van rá és elmondta a történetét.
A bácsi gyalog járt a falu másik végébe dolgozni hajnalban. Apukám motorral ment, Ő volt annak a telepnek a vezetője, ahol
a bácsi is dolgozott és ha találkoztak fel is vette őt a motorjára. Apu sajnálta, hogy a bácsi sokat gyalogol és egyszer vett
neki egy kerékpárt, hogy ne kelljen többé gyalogolnia. Persze, a bácsi nagyon örült az ajándékának, vigyázott rá.
Apu halála után többször is felajánlotta, hogy visszaadja, persze Anyu nem fogadta el, de ezt Ő azért újra és újra felajánlotta.

Utána - milyen az élet - a bácsival egy utcába költöztünk egy szerényebb kis házba Anyuval. A bácsi nagyon örült nekünk és
többször megmutatta nekünk gyerekeknek, hogy ezt a kerékpárt az Apátok vette nekem, mert az nagyon jó ember volt!
Képzeljétek el, Anyu 5 éve halt meg és amikor eladtuk a házat, a bácsi megint megjelent, hogy még mindig őrzöm a kerékpárt,
amit Apukádtól kaptam, az Isten áldja meg! Ha akarod odaadom Neked.
Nem fogadtam el, mondtam, hogy őrízze tovább.
Én azt hiszem, hogy többet szerettem volna kapni az Édesapámból, ezért lenne szükségem egy olyan képességre, amivel
visszamehetek a gyermekkorom azon részébe, amikor még élt.

Szeretettel: EryCsá :D

Csácsácsá :D Á kőszőnő táncímáncí :D

'Ez, az én életem...'Nos

Az előbb énekeltem...
Ha másban nem is,bennem béke lett:D
Kiindulásnak jó alap.
Meg a jókedv az,ami "ragadós":)
Meg salsa lépéseket tanultam a netről.Jó táncospár vagyok:D

de,
kívánom mindenkinek,úgy legyen;)

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.HÚHÚ!

Szeretnék úgy énekelni és gitározni, hogy a dalommal békét teremtsek bárhol bárkiben.

'Ez, az én életem...'HÚ:)

Én minden pillanatban tudatos szeretnék lenni:)

'Ez, az én életem...'