Szeretnék adni

Drága Kedvesek,

Most kiváltképp,Ténylegesen hozzátok jövök:)

Múlt hét pénteken elmentem kirándulni.Teljesen egyedül.Nem szoktam egyedül kirándulni.Felszabadítóan jó érzés volt.
Mert változott bennem valami.Nemtudom,hogy a kilóméterek tették bennem helyre a rendet,vagy a szél fújta e ki a belülről mardosó érzést,a bűntudatot,mert valaki ítélkezett rólam,amit mástól tudtam meg./bűntudat volt amiatt,hogy aki oly nagyonnem ismer,mégis ítél,miközben tudom,hogy akiről beszél,a gondolatai szülték,nem velem egyezik.:)/
/Itt jön képbe az elvárásos dolog,amit két napja beszélgetünk Álomkereső megosztásán keresztül:)/
Nade az eset egy hete volt.A kirándulás,a másik az meg vagy 2,5 hónapja.
Biztos vagyok benne,hogy a végtelen csönd,a nap szikrázó sugarai,egy - egy madárcsirip és a tüdőm legapróbb hörgőcskéjébe is eljutott tiszta levegő indított be valamit.
A helyzetet még aznap tisztáztuk kettőnk között.
Mázsás kőszikla hullott alá.
Vagyis annyira jóóóóó.huhh lett:)

Mindez úgy jön most a képbe,hogy bár fizikai mivoltomban nem tudok veletek lenni,/bár hogyha ezt a különleges képesség dolgot veszem,akkor akár teleportálhatok is:) /,mégis szeretnék adni nektek.Ajándékot.Az egyik kép felhőket ábrázol /ez amolyan csoda felhő,ezeket nézegetve oldódott meg bennem a fent említett dolog;meg amúgy is,szeretem őket/.
A másik kép,egy kép.Mit ábrázol?Nem tudom:)Kinek mit,nekem közepén virágot,tiszta enetgiát /szirmai/ és kis csillagragyogásokat.
Ezt ma festettem.
Mert bár,mostanában igazán jut időm rendszeresen olvasni közös eszmefuttatásainkat és ébredéseiteket,azthiszem olyan jó kezd most lenni.Jó volt eddig is,de most máshogyan.
Azért testvérem is mondott jót.Arra utalva,hogy a most várható kicsit hosszabb itthonlét miatt a "nem ez a normális és elfogadott" nak éreztem a helyzetet.
Mit mondott ő erre?Örülj neki,rengeteg időt szánhatsz magadra,nyugalom van,nem zavar senki,csinálhatod amihez kedved van,más örülne ennek.Igen,úgyhogy áldom a helyzetet:)

Kérlek fogadjátok őszinte szeretettel ezt a két képet.Tőlem,mindannyiótoknak:)

Ezercsók és ölelés:)
Kati

CsatolmányMéret
felhok howth.jpg671.38 KB
virag.jpg309.55 KB

HozzászólásokDrága Katis!

A kép harmóniája, szépsége összhangban van az írásod harmóniájával, szépségével.
Köszönjük szépen!

Szeretettel: EryNagyon szép

Kedves Katis!
Szép a képed, szívet melengető, vidám. A színekből és a formából látszik, hogy rend és megnyugvás honol Nálad "odabent." Ennél jobb érzést el sem tudok képzelni, amikor az ember rendben van önmagával.Köszönöm, hogy gondoltál ránk és megmutattad nekünk ezt a szépséget.
Szeretettel ölel: Dia