Köszönöm,köszönöm...

Nagyon köszönöm és hálás vagyok azért,hogy a hétvégi találkozon ott lehettem. Nagyon jó volt veletek személyesen is megismerkedni. Szinte úgy éreztem, hogy olyan emberek között vagyok akikek már nagyon régóta ismerek.
Halalmas, érdekes, érzések kavarogtak bennem mikor ki mentünk ölelkezni. Voltak bennem kicsi kétejek, hogy én hogyan fogom feloldani a kis gátlásaimat idegen emberekkel szemben, de ez egy kis időn belül megoldódott. Csak el kellett kezdeni és utána már minden jött magától. El tekintve az esőtől, szerintem jól sikerült, némelyik ember kicsit kétkedve fogadott minket, de voltak akik egyenesen örültek. Igen, egy ilyen társadalomban kell élni,ahol csak boldog, mosolygós embereket látni.
Nagyon örülök Öbikének, hogy megismertelek,fantasztikus ember vagy! Domcsinak,aki teljesen olyan ahogy az írásai alapján megismertem, kedves, vidám, érzékeny lekű, nagyszerű ember! A Brigus egy tiszta lelkű nagyon aranyos kis csajszi,jó, hogy ilyen fiatalon már így gondolkozol és, hogy köztünk vagy! A Tike a Jani óriási szeretett van bennetek is,, Iluska :)nagy meglepetés voltál számomra :)neked is nagyon örültem, Anyamaci remélem megtalálod először is saját boldogságodat, és ha belül minden rendben akkor a külvilág is rendben lesz,szorítok, Gabcili te pedig engedd el a félelmeidet nagyon drukkolok, Laja te is olyan voltál, mint Iluska nagy meglepi,mert a közeli ismerőseim között van egy srác, aki nagyon hasonlit rád :), és akikkel csak bemutatkozás erejéig találkoztam nekik is nagyon örültem fantasztikus emberek vagytok!
Nagyon jó érzésekkel jöttem hazafelé és ez mind nem jöhetett volna létre,ha nincs az én drága barátnőm, akinek nagyon hálás vagyok és nagyon szeretem Csillagvirágocska :)
Szóval nagyon jó volt közöttetek lenni,meghallgatni, beszélgetni. Bizonyosan nem ez volt az első tali,de az utolsó sem. :)Már alig várom a februárt tutti klassz lesz! Hallod Öbike fantasztikus napsütéses napnak nézünk elébe!!!
Külön köszönet jár Adminunknak :)
Mindenkinek csoda szép napot!!!
csöppötty :)

HozzászólásokDomcsinak!

Drága Domcsi!

Már régóta vártam, hogy megismerhesselek! Nagyon örülök, hogy ott voltál és jól éerezted Magad:)
Valahol nagyon közel érezlek Magamhoz:)
Szívem minden szeretetével kívánom, hogy minden álmod valóra váljon!

Csillagvirágos ölelgetésem

Írd meg nekem priviben a mail címed, mert szeretnék írni, de pesten maradt a papírom! Vááárom!
csillagvirag@iziszharmonia.hu

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Mindenki!

Nagyon hálás vagyok Mindenkinek aki ott volt!
Szeretlek Benneteket!

Ölelésem: Csillagok Virága
este írok Nektek...
jah és a meditációs cd-t, hogy készüljön elindítottam a teremtést! Lesz!

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Domcsi!

Igen az ölelkezés nagyon jó kis buli volt! Jókat nevettünk! Még a csepergélő eső sem volt akadály :) cspottyDrága Yvett!

Ne sajnáld, hisz az a program akkor fontosabb volt! Biztos,hogy ott kellett lenned!
Köszönjük, hogy gondolatban velünk voltál. Legközelebb találkozunk :)
cspottyDrága Cspotty!

Na, én biztos vevő lennék a dologra, úgyhogy csak támogatni tudom az ötletedet.
De a végén aztán feloldódtál az ölelkezésben, nem? Milyen jókat lehetett nevetni? Még most is mosolygok, ha rá gondolok.sajnálom

hogy más programom volt... de gondolatban Veletek voltam!Domcsi!

Köszönöm és igen a meditáció fantasztikus volt! Csillagvirágnak már javasoltam csináljon egy cd-t, mert nagyon jók a meditációi! A klubban mikor ő tartja mindig nagyon jól ki tudok kapcsolni. Szerintem jó lenne.cspottyDrága Cspotty!

Ehhez a szép íráshoz én is csak csatlakozni tudok. Először is, én is köszönöm, hogy ott voltál és megismerkedtünk, Csillagvirágnak a fantasztikusan jó meditációt, a két Lajosnak a sok melegséget, amelyet a kezük árasztott, a többieknek meg egyszerűen csak az ott létet. Nagyon jó volt. Örülök, hogy ott lehettem veletek. Köszönöm nektek.