Érzés

Talán ’ezeregy éve”aludtam ilyen jól:) Mint akinek megkönnyebbült a szive, vagy aki megtalálta a helyét a világban :) Ezek a gondolatok jutottak eszembe miután kinyitottam a szemem. Éreztem valami különöset… Főként tegnap, amikor találkoztunk.
Éreztétek már, hogy találkoztatotok valakivel, és nem emlékeztetek hol, és mikor???? Ezt éreztem tegnap. Olyan volt, mint amikor a régi barátok, akik sok-sok éve nem látták egymást .és hirtelen nem tudják , hogy a gondolatuknak melyik folyamát osszák meg, mit is mondjanak, hiszen annyi minden történt az elmúlt években , vagy „ebben az életben” …Ugye értitek, hogy most mire gondolok???? Hát persze, hogy értitek…!!!! Ez nem kérdés :)
Tegnap a szigeten sok embert láttam, sok embert „viszontláttam” Titeket , akik jóérzést keltetek, mindannyiszor olvasom a soraitokat. Titeket, akiken a mosoly soha nem halványult el…
Titeket, akik megosztottátok kis történeteiteket, mindegyikőtök EGYEDÜLÁLLÓ. Nincs még egy ilyen :)
Titeket, akik közül párt találtatok közöttünk:) Hiába, a VONZÁS nagyon müködik.
Titeket kedves jó emberek, akik nem tudtatok eddig mit kezdeni a nagy szeretetetekkel, de itt megtaláltatok a helyet, ahol adhattok és kaphattok egyarátnt! :)
Nagyon hamar sikerült ezt az „élő” találkozást összehozni! :)Jelentősége van. Ugye tudjátok?
Kedves Secretesek, az Élet, amit most élünk, egyszer adatik meg. Nem mindegy hogyan éljük, meg,és miképpen. Segítsünk egymásnak továbbra is, azért hogy fejlődhessünk, és utat mutathassunk másoknak. Mindannyiukban tisztázódik mit is akarunk, és hogyan fogadjuk el, mert MEGÉRDEMELJÜK.
Most sokunkban megerősödött az ÉRZÉS, mit is keresek én a világban! Most már tudjátok!!!!!!

sok szeretettel: Tünde

HozzászólásokEz a Titok:)))

Olyan jó olvasnom benneteket, hogy mindenki más ezt érezte!!! Jobban izgatni kezdett ennek az oka, mint maga a Titok...na jó az is, de ez egy egészen új érzés volt!!!! Ez volt az igazi egység érzése, egy csepp lehettem a tengerben:))) Még mindig keresem a szavakat, akkora hatással volt rám a tegnapi nap, pedig egy grafomán csajszika vagyok:))) Mindannyian csodálatosak vagytok!!! És lubickolok ebben az érzésben, hogy ismerősként érkeztem közétek...jó volt látni az arcotokat, egész másképp csillog a szemetek, mint akik közt eddig bárhol megfordultam az életben:)))
Evelyn:)Drága Tünde,

Hasonló érzések vannak bennem is! :)
Belül a szívemben, teljes bizonyossággal tudom, hogy mi mindannyian már találkoztunk egymással! :)))
Csodálatos volt köztetek! :)
Köszönet és hála érte Nektek! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőRájöttem!:)

Nem jól voltam "beállítva", most már lehet kapcsolatba lépni velem!:))

Ezer Szeretettel!
GabiManócska

NagNagyon szépen irtad le ezt az érzést, ugy érzem mintha az én kezemet is fogta volna valaki / lehet, hogy pont Te/ ott voltam köztetek teljes lényemmel.Még az előbbihez

Elfelejtettem még azt elmesélni, amit ott mondtam is Nektek, hogy jó néhányan vannak közöttetek, akiket "ismerek". Az arc, a tekintet, ahogy egymás szemébe néztünk, ezt sugallta, de olyan erősen, hogy majdnem elkezdtem kutatni magamban, honnan is? Erre persze semmi szükség, mert tudjuk honnan :)
Egszer talán a Maya fátyla erről is lehull, ha szükséges egyáltalán - ezt még tudatosan nem tudom, de ha itt az ideje, erre is fény derül, de addig még van mit tennünk!

ÖnmagamSzücsGabriellának:)

Légyszi ird meg a cimed, telcsit a emailemre :)
Valamiért nem lehet itt kapcsolatot létrehozni veled:) Nem jelenik meg a Kapcsolat TÁBLA
TündeAz érzés, a belső hang!

Az érzés, a belső hangunk mindig igazat mond!
Ez számomra ismét beigazolódott. Amikor készültem a találkozóra, magam előtt láttam, ahogy körben állunk, mint a Mennyei prófécia végén tették, és azon mosolyogtam magamban, lehet mi is láthatatlanná válunk? Képesek leszünk-e olyan magas rezgésre, ott, egységben egymással és az Universummal, hogy ez bekövetkezzen? Ezt el is meséltem Neked Tünde, mert amikor odaértem, már körben álltatok-ez nem is lehetett másképpen. Majd ahogy egyre érkeztek a többiek is, mindenki automatikusan beállt a "maga helyére". Folyamatosan boldogság töltött el, nem beszélve arról, hogy azt is tudtam, hogy találkozom ismerőssel, csak az furdalta az oldalam, ki lesz majd az?
Majd elájultam, amikor kb. tíz éve nem látott két ismerősömmel találkoztam a bemutatkozáskor, ráadásul egyiküket meg sem ismmertem, majd az édesanyjának nyújtva a kezem akkor vettem csak észre Őket! Olyan valaki, akinek akkor az életem köszönhettem!
Az ölelkezés, az öröm, és hogy most megköszönhettem - nem emlékszem, de azt hiszem anno nem mondtam ki Neki - már maga a boldogság volt.
Amikor a találkozó végén a nagy körben, kéz a kézben áramlott a koncentrált energia, azt leírni nem vagyok képes. A szemem nem csuktam be, mert tudtam, elszállok - amúgy is hajlamos vagyok rá :) ,de a testem lereagálta a rezgést.
Ami most elindult, ez egy folyamat kezdete, talán mindannyian tudjuk, és ha tanulunk, fejlődünk, "csodákat" fogunk tenni! Külön külön is, de együtt egy olyan más minőségű dolgot cselekedhetünk, amire még nem volt példa!
Most mennem kell, és kamatoztatom, amit tegnap kaptam Tőletek!
Csodás napot Mindenkinek,

Szeretettel (a volt Manócska) ÖnmagamNagyon jó!!:))

Írtad, hogy nézzem meg a postaládámat! Az e-mail címemre gondolsz, mert oda még nem kaptam semmit.Talán egy kicsit rürelmetlen vagyok! :))

Szeretettel!
GabiSzücsGaibriellának :))

:)))) A telcsiszámom: 30-267-6235
flpseu@freemail.hu :)))
Jó, hogy "ismét" találkoztunk:))

TündeRe: Érzés! :)

Igazából ez egy nagyon különleges nap volt számomra. SZinte ugyanazt mondhatom mint Te, úgy éreztem, hogy hazaértem! Éreztem az otthon melegét, szeretetét, biztonságát!:) Mert az ember a szerettei között érzi magát a legjobban!!!:)

Ezer Szeretettel!
Gabi