Érdekes Történet...(talán)

Sai Rám!!
Hol is hagytam abba?
Ja igen az emelkedett hangulatnál.Miután vége lett az Omkar-nak Tettünk egy kőrt a mandír körül .Közben nagyon szép Badzsanokat énekeltek a többségben lévő indiai Nők és Férfiak. Tulajdonképpen,egy otthoni értelemben vett kőrmenet volt.Megkerestük a papucsainkat és elmentünk reggelizni.
Az első reggelimet a Délindiai étkezdében Vettem magamhoz.Kb.30 m hosszú asztal 5 sorban bebetonozva a padllóba,hozzá a székek ugyanúgy.Az Étterem végében asztalokon nagy edényekben álltak az étkek.Az asztalok mögött álltak az ételosztó szévák.Vettünk egy 4 részre osztott rozsdamentes tálat és amíg a pénztárnál váltott jegyeink tartottak Mindenből Kértünk.
Jócskán megpúpoztuk a tálakat.(mindez kerűlt 6 rupiába azaz 30 Ft-ba)!!??
Érdekes, ismeretlen ,de jó ízek kavalkádja következett.Dominált az erős íz és a sok féle fűszer.Nagyon ízlett legalább is nekem.Evőeszköz viszont nem volt.Mindenki kézzel evett.Ez megint nagyon tetszett.
És mint később tapasztaltam a kézzel elfogyasztott eledel valahogy sokkal Laktatóbbnak bizonyúlt mint amit evőeszközzel fogyasztottunk.Megéri kipróbálni otthon is.
Mondjuk,azért nem a levessel kéne kezdeni:-)))
A kiadós reggeli után Vissza mentünk a Mandir elé Ücsörögni az utcára. Kilenc Óra előtt engedtek be a Mandirba.Bent a Szévák vártak és Leültettek bennünket.Hogy milyen rendszer szerint azt Máig nem sikerűlt megfejtenem.Sajnos csak a harmadik sorba sikerűlt leűlnöm.Kicsit Csalódott voltam mert a tegnapelőtti megérzésem szerint az első sorban kellett volna űlnöm.Kb.háromnegyed órája ücsörögtem és nagyon sajnáltam,hogy nem az első sorban lett helyem.
( ugyanis ha az első sorban ül azember akkor esélye van Sai Babával valamilyen kontaktusba kerűlni. Ez lehet egy Neki írott levél személyes átadása,vagy egy pár szó az Avatártól,Vagy egy érintés
Vagy csak egyáltalán a közelében lenni egy pillanatra,ahogy elhalad előtted.)
Tulajdonképpen az a cél,hogy minél közelebb kerűlj Babához.De mint ez később kiderűlt számomra ez csak az emberi "majomelme "követelménye ,hogy minnél közelebb HOZZÁ.
Sem idő sem tér nem szükséges ahoz,hogy nagyon közel kerűlj az Avatárhoz.
Csak,és kizárólag rajtad múlik mily en közel vagytok egymáshoz.
Szóval cikáztak a gondolatok a fejemben ,mikor a Szévák főnöke megállt az előtt a sor előtt
amelyikben űltem és rám mutatott,hogy cseréljek helyet az első emberrel.
Először mnem is értettem mit akar.Majd amikor éreztem a többi ember lökdösését ,akkor fogtam fel miről is van szó. Azt hittem elájulok .Kicsit nehezen ment a helycsere mert már eléggé el voltam gémberedve,de csak sikerűlt.Amikor végre elhelyezkedtem,kezdtek jönni a felismerések...
Fojt. köv.

Ui:.Érdekes a dátum.

HozzászólásokHúúú, ezt az után

Húúú, ezt az után sikerült elolvasnom, hogy már tudtam, kontaktusba lépett veled Baba, igy még brutálisabb volt.
És az intuiciód Barátom, az első sorral kapcsolatban.....brrrrrrrrhhhhhhhhhh...
Bőven kaptad a jeleket..., hogy beavatásra kerül a sor.

A dátum miért érdekes?

"Az üzenetem az, hogy sokkal több vagy annál, mint ami szembe tűnik."(Kryon)