Angyalemberek- könyvajánló

Kedves Mindenki!
Mostanában ritkábban jövök, de időnként beleolvasok. Láttam, hogy a karma kérdéskörről is többen írtatok. Nekem egy könyv nagyon érdekes információkat adott, sokmindenre választ adott, ami mostanában foglakoztatott. Szeretettel ajánlom Bali Nóra: Angyalemberek című könyvét Nektek, amit mostanában olvastam. Az író egy karmaasztrológus. Személyesen is ismerem Nórát, jártam nála, elkészítette a radixomat.
A könyvből idézetet olvashattok itt:

HozzászólásokHankara!

margaretta

Köszönöm a válaszodat, most a kristálygyerekekről írt cikeket tanulmányozom. Nagyon érdekes infókat tudtam meg, ami nem ért meglepetésként: Bár nehéz a nevelésük akaratosak tudnak szeretet adni ,mindenben rám vannak útalva. Mindig én döntök helyettük, sokszor elgondolkodom vajon jó-e amit én jónak látok, bizom az én rálátásomba és az Isteni segitségben-velem vannak még az Angyalok. Tudom,hogy ez a Karmánk a gyerekeké és a miénk a párommal, ezt a feladatot kaptuk: tanulunk egymástól.....Hiszek a szeretetünben ez tartja egyben a családunkat.

Szeretettel: margarettaMargaretta

Kedves Margaretta!
Örülök, hogy elolvastad. Valószínű, hogy akiket nevelsz, ők is csillagfényes égi emberek....Nekem tényleg sokmindent helyrerakott a könyv, tele van információval. És bizony, sok dologban elbizonytalanított is egyben. Szerintem érdemes elolvasni! Egy barátnőm hívta fel rá a figyelmemet még októberben. Kevés helyen kapható még, interneten is megrendelhető, de ha valaki kéri, a beszerzésben tudok segíteni, akár dedikált példányt is.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Kedves Hankara!

margaretta

Köszönöm ezt a nagyszerü irást számomra meglehetősen tanulságos. Kiemelném azt a részt,hogy az angyalemberek fogyatékkal élők között mint pld. autisták vannak én is nevelek 2-fiut és nem tudnak beszélni. Meglehetősen érzékenyen reagálnak a külvilágra a legkisebb változásra is. Szeretik a megszokott dolgokat, valójában az ő értelmi szintjük sokkal fejletebb mint azt mutatják. Most ezzel kapcsolatban olvasok: a kristálygyerekek igen érdekes írásokat.

szeretettel:_ margaretta