Impulzív nap(ló)indítás 2008-01-23 15:59:06

Ragyog a nap..

Én pedig már megint későn keltem.. Ilyenkor jön a bűntudat annak a biztos tudatában, hogy mindhárom ébredésemkor tudatos döntés eredménye volt a visszahanyatlás. Tuuudom.
És mit sem érnek az efféle lelkiismeretnek a 'másik én' mentegetőző szavai -miszerint "dehát későn feküdtél le, ugyanannyit aludtál, mint egyébként, csak időben kicsit eltolva"-, szóval ezek is üresen kongva csapódnak agysejttől agysejtig bennem. Mert_minden_döntés_számít.

Nap mint nap millióegy apró döntést hozunk /melyik utcán fordulunk be, hetes legyen vagy negyvenhetes, mit veszünk fel, csomagoljam vagy itt fogyasztod? stb./, amelyek befolyásolják azt a bizonyos filmet Rólad; csak az a gáz, hogyha a neked legfontosabb néző is Te magad vagy.
És engem iigenis zavar, hogyha tudom: a fél napról lemaradok, mert a kispárnámmal édeskettesben é_p_p_e_n a_k_k_o_r nekem jobban tetszik; ahelyett, hogy a soksok ember, helyzet, döntés, lehetőség között úszkálnék boldogan.. Meg hát ugye melegebb van a takarón belül mint kívül, meg úgyis mindjárt felkelek csak egy kicsit méég..de nemámazértmertesetlegtervbenvanavisszaalvásmintlehetőség, neeeeeheheem; csak úgy éppenhogy alfából hirtelen deltába vissza-zu-ha-n-o-k.
O.K.

De mostmár ébren; egy pirítós /csak hogy el ne ájuljak majd a hetesen/; zuhany, szoknya és kis szájfény; kifelé az ajtón még belebotlok a napok óta az előszobában keringő kérdésbe, hogy hol hagyhattam /el/ az engem annyira jellemző bordó ernyőmet --mindegy, a két ablaktábla szerint ma úgyis szép idő van.

Lefeléé, átlagos kedvvel --HEY ez nem én vagyok!, rögtön át is gondolom: "Mi lenne, ha '10'es kedv-skálán '4'esből '6'ost csinálnánk?"
És kész is:) -- A világ válasza jutalomfalatként máris repül felém: észlelő figyelem és mosoly a túloldalról.
Kö-öszi :)

A térre érve a kishölgy véégre felnéz és látja: az ég olyan tiszta, hogy annél kékebb január huszon'x'-edikén nem is lehetne; a háztetőkön ragyogó sárga, életerős féény és az erő a téren remek alap a boldogságra.
Na, jó ez a '6,5' könnyen ment. Vagy lehetne inkább '7'?
Hopp, nincs idő a '7'-esen gondolkodni tovább; a hetes helyett itt a hetvenhármas, szóval felkászálódunk.
"Nagyon kedves, köszönöm" -éés már ül is. És a piros lámpánál várva félig mosolyogva, félig szemlesütve konstatálja az Eker-es fiúk amolyan 'bajuszalatti' verbális-nonverbális párbeszédét; amint a félméteres késekkel vagdalózó magas arabarcú török /vagy törökarcú arab, egyremegy/ figyelőn mosolyog, szemével a kölyökarcú salátástársának mutatva egy lányt a buszon:
"-Szép." "-Aha."
Köszönöm fiúk. Bár, szájrólolvasás nélkül is ment volna :) Nem érdekel az indíttatásuk; unatkoznak, vágynak, kacérkodnak, akarnak vagy 'csak' bókolnak ---teljesen mindegy. Nekem az energiátok fontos, így, boldogan és nyitottan a felőletek /is/ érkező impulzusokra. És az pozitív volt. Köszi.

7es helyett '10'.

:)

..és az ég még mindig ragyog..

HozzászólásokFeel the energy

Kedves Diana!
Örülök, hogy tetszett, és érződik az energia --mert valóban abból van a legtöbb bennem :)

Ui.: Hívlak ... :)

Szeretettel ölel:
Dia

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Jó a folytatás is!

Kedves Nézz a Fénybe!
Ez tényleg nagyon impulzív naplóindítás volt. Na meg impulzív napló folytatás is! Csak úgy árad soraidból, hogy Te egy "energia bomba" vagy.Klassz az írásod, jó a humorod, gratulálok!
Ui: Amit kértél a Dzsinitől, már kezd alakulni, kérlek nézdd meg a privát leveleidet!
Szeretettel: Diana