Elkezdődött 2

Ahogy ígértem, folytatom. Viszont elsőként szeretném nektek megköszönni, hogy ilyen figyelmet fordítottatok az írásomra. Igazán jól eső érzés, kívánom, hogy tapasztalja meg mindenki!

Nagyjából ott tartottam, hogy folyamatos bizsergés van bennem, most is. Így telnek a napjaim, amit úgy élek meg, hogy a ma lesz életem legboldogabb napja, és nem kell történjen semmi "amúgy egetverő" dolog. Történt a minap, hogy összefutottam az egyik ismerősömmel. (kezdem egészen az elejétől, hogy értsétek a sztori hátterét: van egy pub, ahova néha lejárok ebédelni, beszélgetni a barátaimmal. A pub mellett van egy üzlet és ritkán oda is be-bejárok. Itt úgy 8-10-en dolgoznak, látásból mindenkit ismerek. Azt hiszem, úgy tavaly november lehetett, amikor az egyik srác innen, ebből az üzletből, küld nekem egy üzenetet a legismertebb kapcsolat-tartó oldalon, hogy szeretne velem találkozni, plusz szeretne velem egy közös képet. Hmmm, eléggé meglepett a kérése, igazán nem tudtam hova tenni. "Mi bajom lehet?" alapon bementem hozzá és beszélgetni kezdtünk. Ő elmondta, hogy romokban van az élete, a szerelme, elhagyta és nincs valami jó lelki állapotban. Viszont úgy döntött, hogy új életet kezd. Még mindig nem értettem, hogy hogyan jövök én a képbe. Majd elmondta, hogy bár nem ismer túlságosan, de azt tudja, hogy állandóan mosolygom, jókedvű vagyok és komoly dolgokat értem el az életben magamnak köszönhetően. Így egyfajta példaképp lettem a számára. Gondolhatjátok milyen jól esik ez az embernek! Ja és egy új profilt csinált ezen a kapcsoilat-tartó oldalon és oda szeretne egy közös képet velem, hogy ez mindig erőt adjon neki. )

Eltelt kb. két hónap, tegnap arra jártam, ahol ő dolgozik. Láttam messziről, hogy dolgozik és ott van éppen. Gondoltam, hogy nem csak beintek, de be is megyek és beszélgetek vele. Látam rajta, hogy nagyon boldog és kérdeztem is, hogy mi újs Pajti? Csak annyit mondott, hogy minden nagyon szép, rendkívül boldog, jól alakulnak a dolgai. Na mondom szuper! Majd én is elkezdtem neki sorolni, hogy milyen csodálatos dolgok történnek velem az utóbbi időben. Majd azt is mondtam neki, hogy olvastam egy nagyszerű könyvet, amiben elég klassz dolgok vannak benne a vonzásról. Erre kicsattant magából: Áááááá, ez van a "Titok"-ban is! Hadd ne mondjam el mennyire kezdtünk el egyszerre mosolyogni!
Elégedett boldog mosoly volt ez. Nem kellett többet mondjunk erről, hiszen magától értetődött minden...

(folyt.köv.)

CsatolmányMéret
Even_at_the_world__s_End_by_phoinixLondonblack.jpg225.17 KB

HozzászólásokKedves Evol!

Nem ítam közben, de olvastam, nagyon érdekel engem is, mindannyiunk gondolatait, érzéseit eleveníted fel,
amit nem lehet elégszer ismételni, nagy szükség van rá! Én is itt várom a folytatást a többiekkel együtt!
EryAhogy ígértem...

....folytatani fogom, mert az anyag, amit az élet diktál, sosem fogy el...tehát itt várok mindenkit....!

Köszönöm, hogy itt lehetek, és egbyen hálás vagyok amiért ilyen emberekkel beszélhetek!!

E:-D Klassz sztori,

:-D Klassz sztori, folytasd!
Jó érzés, amikor az ember megtudja valakiről, hogy "ugyanabba a táborba tartozik!:-)
/Jó a kép!:-)/

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Kedves Evol!

A lehető legjobbkor találtam rá a történetedre.Nekem a múlt évem alakult úgy,hogy azt éreztem valamit nagyon elszúrtam.Semmi nem működött.
Most ahogy olvasom soraid,újra feltöltödtem egy kis energiával,ami elég ahhoz,hogy megrázzam magam.

KöszönömMi vagyunk...

....a bizsergés maga, a boldogság és öröm elsődleges forrása. Nem szoktam filozofálni, viszont ahogy végignéztem az életutamat, arra jutottam - és persze a legnagyobb örömmel - hogy az életem értelme az, hogy adjak. Örömöt, élményeket, nevetést és boldogságot az embereknek. Továbbá azt is észrevettem, hogy még többet és többet tudok adni magamból, mert az tölt el a legnagyobb örömmel, ha látom, hogy ezáltal más is örül és boldog!

Igaz, most kértem is valamit. Sőt, kettőt is...ugyanis megtalált az új álomállásom, kicsit megmutatta magát és én kértem a végtelen bőség forrását, magát az Univerzumot, hogy adja meg nekem. Mindenki boldog lesz, hiszen én alkothatok szép és új dolgokat, valamint én is boldog leszek ezáltal, illetve magától a belső elismeréstől, hogy jókor vagyok a jó helyen és szeretik az emberek amit csinálok!
A másik anyagi jellegű - mint sokaknak - hogy be tudjam fejezni egyik "életművemet".

Cogito ergo sum - gondolkodom, tehát vagyok alapján Evoltól szabadon: Teremtek, tehát vagyok! :)

Köszönöm nektek!képzeld

ahogy olvastalak olyan jó érzésem támadt.... hogy csodák vannak!
és kaptam az Avontól egy neszeszert, egy tusfürdőt és egy szemceruzát ajándékba.
a volt kolleganőmtől 2 gesztenye szivet.
és még nincs vége a napnak!!!
azt hiszem minden reggel elolvasom az írásod! :o))
szép napokat kívánok!
szeretettel YvettDrága Evol!

Szeretem az élet által írt meséket, úgyhogy én is bizseregve várom a folytatást.:))

Mééééég :)))
Ez olyan,mint a Gyermelyi reklám.Kérek még...
Bár a krumplilevesem is ilyen volt:)))

Köszönjük!
Ölelés,Katis
A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.köszi

a bíztatást!
jó bizsergést Neked Nekünk!
egy másik titok rajongó :o)