Vonzzuk be életünk igazi értékeit

Életünk igazi értékeiMindenkinek rá kell döbbenie egyszer, hogy saját életfeladatunk van. Az élet folyamatosan jelzéseket küld. Számtalan formában érkeznek felénk... Ám amig éretlenek vagyunk, nem ennek megfelelően élünk. Olyan, mint egy hiányos puzzle-val való bajlódás. Menet közben érezzük, hogy valami nem stimmel, de nem tudjuk mi az, ezért mindent a megszokott menetrend szerint teszünk, de az alapvető felismerés még várat magára.

Vagyunk néhányan, kik kóborlunk lelkünk labirintusában, keresgélünk... s találunk is drágaköveket, érdekes utakat, de ha elveszünk az újdonság csakfa varázsában, soha nam találunk rá a sajátunkra. Ne maradjunk a kelleténél tovább lelkünk labirintusában, hisz az önismeret csak eszköz, nem maga a cél. Gyakran tapasztalom, a felismerés elbizakodottá tehet... alázattal kell járnunk a megtalált utat. Megköszönve minden akadályt, minden kudarcot, mert ezek erősítenek ettől válunk többé. És ha többek vagyunk, akkor vonzzuk be életünkbe az igazi értékeket.

HozzászólásokVonzzuk be...

Bizony, bizony...én is csak most majdnem negyvenévesen jöttem rá erre...de nem baj, csak az ember tudjon utána megfelelően cselekedni.
Ami persze sokszor nem könnyű...de hát ezért vagyunk itt a Földön, nem?Hányszor...

...nyitottam meg tegnap óta az oldalt és olvastam el az első sorokat ...
Mindig továbbléptem.Nem fogott meg.Vallom őszintén.
Mostmeg,megnyitom,olvasom és hirtelen összeáll a kép.
Tudtam ezeket eddig is...
Érdekes.
Mint a "mi a csudát tudunk a világról"-ban,mikor az őslakosok nem látták a hajókat,csakhogy a víz másképpen viselkedik.Akkor elkezdett gondolkodni egyikük,hogy a víz mitől fodrozódhat,és később kezdte látni a hajókat,de előtte nem,mert még nem volt ismerte róla.

Mennyi mindenről nincsen nekünk ismeretünk még.Amit tapasztalnunk kell ahhoz,hogy tudjuk,hogy van.
Sokszor kell kimenni a partra és figyelni,gondolkodni,mitől fodrozódik a mi vizünk...

Érdekes.

Ölelés,Katis
A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.