yessss

Biztos emlékeztek, a filmben volt az a rész amikor a feng shui tanácsadó elmagyarázta, hogy a hely ahol élünk, szintén belső világunk lenyomata.
Decemberben kaptam egy képet amit egyből kitettem a szobámba. Egy barokk jelenetet ábrázol ahol a férfi nagyon udvarol a nőnek. Mindennap megnéztem a képet, mert tetszett, közben arra gondoltam, milyen jó lenne egy ilyen udvarlós pasit bevonzani az életembe. Két hét sem telt bele és a pasi megjelent!
Aztán a munka. Elkezdtem magamnak mondogatni, hogy élvezem a munkámat. És tessék: jött egy szuper munka amit elfogadtam, és tényleg élvezem csinálni! Gond lett volna, hogy hogyan jussak el a munkahelyre és vissza, de ez is megoldódott, mert a munkaadóm fizeti az utazást. Mindenképpen csak félállásban akartam dolgozni, mert tudtam, hogy csak arra van időm. Erre felajánlották, hogy dolgozzak csak délutánonként. Igeeeeeeeeennnn!!!!

HozzászólásokGesztenye

ehhez csak gratulalni tudok :))))))
Ölelessel Gabandihat ez tényleg

hat ez tényleg jesssz!!!!!!!!! Gratulajaj de drágák vagytok!

Örülök, hogy örültök :) Amúgy észrevettem, hogy ha én is örülök a másik teremtésének, akkor nekem is könnyebben megy a dolog. Ha meg irigy vagyok és féltékeny, akkor sehogy sem akar összejönni. Mondjuk ez logikus is. Csak tudnám, hogy akkor annyi éven keresztül miért csináltuk máshogy?????

Ugyanígy van a pénzzel is. Ha éppen arra gondolok, hogy már megint költeni kell, akkor tuti, hogy felbukkan valami váratlan kiadás. Viszont ha jókedvemben meghívok valakit, és örömmel költök rá, akkor ez is ugyanúgy visszajön. Megfigyeltétek? Jó, tudom ez a vonzás törvénye :))) Már nem is kéne rajta csodálkozni. Mert milliószor olvastam már, hogy ez így van. Csak a gyakorlatban néha megborzongok, hogy Jééé tényleg működik!

Szép hétvegét mindenkinek!!!Ez igen! Gratulálok

Ez igen! Gratulálok Gesztenye! De jó ilyet olvasni!:-)))))

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99:o)))

de jó! szinte látlek ahogy szárnyalsz!!
kösssz hogy leírtad!Gesztenye!

Gratulálok:)
Nagyszerű csodás teremtéseket és boldogságot kívánok továbbra is:)

Ölelés,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.gesztenye.......

Csak igy tovább !!! Sok csodálatos teremtést kivánok !!! ágica