EZT IS LÁTNI KELL

Az imént miközben már sokadszor néztem meg az Akartok csodát látni? - beírást, kaptam egy malilt egy barátomtól. Szerintem ez is csoda.

Bemásolom nektek, úgy ahogyan kaptam.

Egy valóban megdöbbentő videót kaptunk az egyik Bornemiszás tanártól. A feleségem szerint az iskolában egy hete mindenki erről beszél. Az alábbi csatolt doc.-ban közlöm az email szövegét, és a link elérhetőségét.

Üdv: Attila
Ezt a hétvégén kaptam. Nézd meg. Amennyiben tudsz angolul, vagy valaki a családodban, kérd meg, hogy fordítson.
Az egészben az a legmegdöbbentőbb, hogy ez tényleg igaz, ez valóban meg történt.
A Biblia szerint a "késői eső" nagyobb lesz, mint a korai volt. Pedig az sem volt semmi.
Úgy látszik, hogy már az esőcseppek kezdenek meg jelenni.
Üdv.
Téma: drágakövek
Puerto Ricoban megjelent egy angyal. Gyémántpor maradt a lába nyomának a helyén (melyet aztán kivágtak a szőnyegből). Majd folyamatosan drágakövek kezdtek el hullani a gyülekezeti házban a plafonról, több mint 1200 db!!!
Azok a fajták, melyek a menny kapuját díszítik. Elvitték őket szakértőkhöz, akik megállapították, hogy ilyen kövek nem léteznek a világon, ilyen tökéletes csiszolással és ilyen magas számú karátban, mert emberi kéz ilyet nem tud csiszolni és felbecsülhetetlen értékű! Majd olaj kezdett el csepegni a falakról és a bibliából! Nagy csoda! Küldd tovább ezt az üzenetet, hogy sok emberhez eljusson! Link:

Szeretettel: Eni

Címkék:

HozzászólásokEnergia-Csoda

Szia Eni,
Furcsa,épp tegnap gondolkodtam rajta,miután tegnap megint megnéztem a Mennyei Próféciákat /már olvastam is/,hogy mi a helyzet az ilyen helyekkel?
Értem ezalatt a magas "energiatöltéssel/frekvenciával" bíró helyeket.
Mint ahol megtalálták a tekercseket és a 9.felismerés megnyilvánulása.
Hogy bár akkor ott azt a helyet felrobbantották,kizártnak tartom,hogy az az energia megsemmisül.Inkább öngyógyító módon újrarendeződik.
Gondolom,van jó egynéhány ilyen hely a Földön.Amit az ott jelenlévők spirituális/szellemi energiája/hite/szeretete erősít.és ekkor az energiáknak egy újfajta megnyilvánulása mutatkozik meg.

Ma reggel séta közben az jutott eszembe,hogy mi alapján tudnak az emberek elfogultak lenni az energia megnyilvánulásának terén.
Mert az elsődleges érzékszervünk a mai világban a szemünk./most nem térek ki a fogyatékossággal élőkre/.
Hogy ottvan még a hallás,szaglás,tapintás,ízlelés... és a hatodik érzék:)
Hogy igenis,ezek az energiák meg minden egyéb Létezik,méghogyha nem is tudjuk őket "általánosan" a most elsőszámú érzékszervnek felfoghatóvá tenni.
Mert a folyóparton sétálva...Hallom a madarakat /sokszor nem is látom,nem csak mert nem keresem,hanem mert "el vannak bújva" a lombok között/,érzem a folyó és a saras föld illatát,bőrömön érzem a szelet,a nap melegét,a levegő hőjét...ezek csak példák.
Igenis venni a fáradtságot ezen érzékek erősítésére:)Ezt magamnak is mondom.

Nade,ami elsődlegesen eszembe jutott,azok a magas energiájú helyek.
Ti ismertek,éreztetek már ilyet?
Nekem egy csodás napfelkelte hangulata is az.:)
Én most valami sokkal "határozottabb" esetre gondolok.

Kívánok csodás hétvégét,
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.